Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je biti majka tamnoputog deteta u Srbiji  (Pročitano 13140 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 34.0.1847.116
И отишло се у сасвим другу страну Smile

Фазон је што дискриминисана госпођа то уопште није Smile Питања за посао нису због црног детета као што апсолутно не верујем да је нека старија госпођа пришла у продавници да јој подигне дете да би га боље осмотрила Smile
А за питања у општини...хехе Smile Па зликовци у државној управни свакодневно имају посла са буљуком Рома а многи су црњи од ове девојчице Smile Баш ће тај зликовац да се распитује о девојчици док сваки дан десет пута дезинфикује са асепсолом кваке и све остале додирне делове у офису Smile
А за то оговарање у паланци...па докон свет оговара свачију децу из прикрајка..."види колики му је нос, као код тате...буљава је на маму, клемпав на тату..."   нема то везе са бојом коже Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Šalu na stranu,meni ne smeta niko ko se normalno ponaša i živi u skladu sa normama. Bez obzira da li je crnac, belac, ciga, musliman, budista, pigmej... Samo da je normalan i u skladu sa društvom. Mala je rođena i odrašće u Srbiji tako da mislim da neće biti stranac što se vaspitanja i mentaliteta tiče. A i vidi se da je ok dete,bar na prvi pogled. Jedino može da ima malo problema zbog upadljive boje kože jelte, u periodu škole i puberteta, ali i to se da rešiti ili ublažiti. Biće oni ok.

Ako to dete bude normalno i u skladu sa drustvom kao mi, svi smo najebali iz mesta Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
И отишло се у сасвим другу страну

Фазон је што дискриминисана госпођа то уопште није

sad ima razlog za sve diskriminacije koje postoje...
sta god joj ne bude po volj kukat ce i reci da je to zbog te male crne bebe...

isto ko i ovi pederi i neke ostale poremecene manjine...
sta god im nije po volji ...odma kazu...ma to je zbog seksualne orjentacije..zbog nacionalnosti ili sta znam cega Smile

znaci....ako si peder ili imas crnu bebu...  treba svi da ti titraju i da ti zelje ispunjavaju...  Smile

odu malo ... tamo na  zapadu..jebu se tamo.-
i kad ih pederi i crnci izguze i izjebu i naprave im djecu..po svetu...
onda dodju ovdje nama  srat ....i nas zivcirat  Smile

sto ne ostanu tamo gdje su ih jebali...i nek tamo gundjaju..i traze neka prava..povoljsnoti i sta znam..
ko da s tim sto ih naguze crnci odma steknu pravo na sve povlastice... Smile

kakva prava..i kakva povlastica...
i tamo na zapadu nema nikakvih  povoljnosti zbog toga sto nekog  crnac naguzi... Smile
ili sto je neko pedrcina ili lezbaca...
samo ovdje za takve stvari traze neke povlastice i poseban tretman.. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung Galaxy S2
И отишло се у сасвим другу страну Smile

Фазон је што дискриминисана госпођа то уопште није Smile Питања за посао нису због црног детета као што апсолутно не верујем да је нека старија госпођа пришла у продавници да јој подигне дете да би га боље осмотрила Smile
А за питања у општини...хехе Smile Па зликовци у државној управни свакодневно имају посла са буљуком Рома а многи су црњи од ове девојчице Smile Баш ће тај зликовац да се распитује о девојчици док сваки дан десет пута дезинфикује са асепсолом кваке и све остале додирне делове у офису Smile
А за то оговарање у паланци...па докон свет оговара свачију децу из прикрајка..."види колики му је нос, као код тате...буљава је на маму, клемпав на тату..."   нема то везе са бојом коже Smile

Vidis, to je mozda nacin da neko postane sluzbenik u nekoj od tih kancelarija. Mozda ce ona uspeti.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2014, 10:16:43 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Тешко...треба да будеш специфично ђубре да би ту радио Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Тешко...треба да будеш специфично ђубре да би ту радио Smile

hah. Ja jesam, zato cekam da mi uzvratis uslugu zbog one nase zajednicke kampanje "ko je najbolji na Bureku" i da konacno iz nase kolacije izvucem neku korist. Zaposli me. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Ja stvarno ne znam sto ste se vi toliko uskocipizdili sto je zena rodila dete sa crncem...

Nije bas da ste Jovanca koji sa Madjaricom dobija crnce...  Smile

Ja sa ovim drugim rasama imama manjih problema nego sa okolnim narodima... Za pocetak, istorija. A za kraj, isti su kao mi tako da znam da ce u startu praviti ista sranja, a niko ne voli da gleda svoja sranja pod drugim imenom...

Sto se ovog podsmevanja tice, ja ne znam sta da vam kazem. Nije nimalo lepo biti manjina.
I to je iskustvo iz prvog lica.
Posebno ako si dete.
Ne znas zasto te mrze. A niko i ne moze bas da ti objasni.

Tako da... ja sam odavno ukapirala da su ti rasisticki ispadi posledica straha od nepoznatog i izostanka zelje da se drugi razumeju.
A ti drugi mogu da budu ovakvi ili onakvi.

A klinka nije kriva.
Majka je u polozaju kao i svaka zena.
Ja nisam imala tih problema, ali gledam po drugaricama koje konkurisu. Samo sto im ne traze da se na licu mesta izvrsi ginekoloski pregled.
Pri cemu... oni ti kazu - ja vas ne smem da pitam da li cete imati dece ili da li planirate jos dece, jer je to protivzakonito, ali mogu da vam sugerisem da ovo nije posao za zene sa obavezama, pa vi sami odustanite.

Bukvalno i doslovno. Bez uvijanja.

E, dodati na to da tobom celo selo ispira usta... i dobijes zenu koja zaista ima malo vecih problema nego obicno.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2014, 17:08:08 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja kad sam bio u srednjoj, u jednom odeljenju do našeg, dve godine mlađem, je bilo dvojica dečaka koji imaju nekog arapskog porekla. Jedan se zvao Firas,bio mnogo gotivan lik i više je ličio na Amerikanca nego na nekog meleza. Bela punija faca,kovrdžava smeđa kosa. Ko Marko Kon jbt.  Smile  Drugi je bio Sirijac i on je već bio crnomanjast i malo tiši tip od ovog. No, nikad nisu imali nikakvih problema zbog toga. Delom zato što većina dece ovde ipak ne razmišlja na takav način (još jedna potvrda kolko je Beograd užasan  Smile ) i uglavnom ih boli dupe,a posle se naviknu i prihvate ih kao i svakog drugog. A delom i zato što su se ponašali potpuno normalno ,kao i svi ostali. Sve u svemu, mislim da u Beogradu stranci prolaze bolje nego u mnogim svetskim mestima,uključujući i neke delove Evrope.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2014, 17:56:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Citat
Samo sto im ne traze da se na licu mesta izvrsi ginekoloski pregled.
Pri cemu... oni ti kazu - ja vas ne smem da pitam da li cete imati dece ili da li planirate jos dece, jer je to protivzakonito, ali mogu da vam sugerisem da ovo nije posao za zene sa obavezama, pa vi sami odustanite.

Bukvalno i doslovno. Bez uvijanja.

eto lijep primjer...i potvrda...da nije diskriminisana zbog crne bebe..
nego je diskriminisana zbog bebe... Smile

mene samo zivcira sto svaka manjina ili bilo sta sto nije po nekom "jus/u" da to nazovem tako  Smile
cim se pojavi bilo kakav oblik "odbijanja" bilo gdje i zbog bilo cega...
odma se hvataju za tu svoju razlicitost...
i postavljaju da je to razlog...

eto vidis da nije ...i tvoje drugarice konkurisu...neke od njih budu vjerovatno odbijene...
jel i one nadju neki razlog sto one misle zasto su odbijene..
nadju vjerovatno....

jel izlaze one zbog toga "pred medije"
sumnjam da to rade...

neko je na temi ovdje lijepo rekao da u njegovoj "mahali" takodjer ima par nekakav sa crnom bebom..
i da ljudi nemaju nikakvih problema...

ali ti ljudi vjerovatno i ne idu po "medijima" i ne pljuju drustvo od kojeg zavise..
(:da ona ima gdje otici i da moze otici kod onog ko joj je naparvio bebche... otisla bi ona odma)

taj rasizam na ovim porstoriima samo postoji u glavama nekih ljudi...
jer previse gledaju filmove..americke...

ovdje su crnci vec odavno se i naselili i skolovali pa i zivjeli ovdje..jos u onoj drzavi..(obrnutim redom su to radili  Smile)
i bili su tu sve do ratova...

i sada ih ima koliko hoces...(pretjerujem./..ali ima ih doovoljno da nisu nepoznanica)

ako neko zeli da vidi sta je pravi rasizam i prava mrznja treba da ode u neku crnacku cetvrt ili kvart
ili da ode u afriku...i neka proba da muva crnu djevojku..pa ce vidjeti sta je mrznja i rasizam...

ali to nije opravdanje..da mi to radimo...

sta mene briga za nekog crnca ili bilo koga... Smile
mogu da se zafrkavam na osnovu toga kao sto i radim uvijek i uvijek u svaku prricu ubacim zajebanciju...
i serem i lupetam nesto... Smile
jer sam takav.. Smile

boli mene  uvo bolan za crnce i sta ja znam za koga..
ako mene ne dira necu ni ja njega dirati...i to nema veze sa bojom koze...frizurom..patikama i pickom materinom..
ja sam odrastao sa 10 nacionalnosti...i kroz zivot ...nagledo se crnaca...
i bijelih crnaca i crnih crnjih od sve i jednog najcrnjeg crnca,,, Smile

i otac rodjeni da me cacka i dira i njega bi odjebao..
a ne crnca ili vjelca ili magarca i svemirca... Smile

dodje covjek ispljuje se po ciganima..i na sledecu temu dodje i prica kako nema nista preotiv crnaca... Smile

kome to ba pricaju.... Smile

ali ni to ne uzimam za zlo...jer covjek moze napisati nesto ko zna iz kojeg razloga..mozda cajk i iz budalastine..sto je njemu u tom trebu to smjesno...i da vidi sta ce narod reci... Smile
i iy 100 jos razloga...o kojim ja nemam pojma...
i ne pada mi napamet da ga nesto przivam zbog toga... Smile

jer me ne interesuje dal ono voli ili ne voli cigane i crnce i kubance i  vanzemaljce..i jehovine svjedoke i maise i kromnjonce i bilo koga...
sta me briga... sta on voli ili ne voli Smile

najlakse je optuziti ono sto ne razumijes...
ovo je forum...ovdje dolaze ljudi sa svih podneblje bivse juge..i svakakvih nas ima..
iz razlicitih prica i filmova...i drustvenih mljea...razlicitih potpuno navika i ponasnjanja i mentaliteta...

ti(bilo ko ) ako svjet mjeris po sebi ...pa ti ces uvijek biti u svom svijetu... i nikad neces upoznati nista novo
a jebes takav svijet...

Smile

« Poslednja izmena: 17. Apr 2014, 19:23:49 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja kad sam bio u srednjoj, u jednom odeljenju do našeg, dve godine mlađem, je bilo dvojica dečaka koji imaju nekog arapskog porekla. Jedan se zvao Firas,bio mnogo gotivan lik i više je ličio na Amerikanca nego na nekog meleza. Bela punija faca,kovrdžava smeđa kosa. Ko Marko Kon jbt.  Smile  Drugi je bio Sirijac i on je već bio crnomanjast i malo tiši tip od ovog. No, nikad nisu imali nikakvih problema zbog toga. Delom zato što većina dece ovde ipak ne razmišlja na takav način (još jedna potvrda kolko je Beograd užasan  Smile ) i uglavnom ih boli dupe,a posle se naviknu i prihvate ih kao i svakog drugog. A delom i zato što su se ponašali potpuno normalno ,kao i svi ostali. Sve u svemu, mislim da u Beogradu stranci prolaze bolje nego u mnogim svetskim mestima,uključujući i neke delove Evrope.
Тито довлачио и кусо и репато, били смо рај за браћу несврстане јеботе  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.