Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako izaći na kraj sa ucenama i pretnjama?  (Pročitano 9970 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
mob
Samsung SGH-E590
Ako imas starijeg burazera ili si dobar sa nekim starijim iz kraja to ti je resenje...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Uglavnom danas sam zvao "glavnog" i rekao mu da mu ne dajem ni dinar.  On se samo smejao i rako mi da ni nemogu da predstavim šta sve može da mi radi, i da ima veze po policiji, ali da ako kažem nešto policiji da će biti samo gore po mene, a ne po njega.  Da će mene posle njegovih 1000 ortaka razvlačiti po terazijama a moju devojku voditi u nudističku saunu, i da će nam napraviti takve posledice da se nećemo oporaviti ceo život.

Ej, si cuo za onu "pas koji laje ne ujeda". Takvi sto prete, retko kada i izvrse te pretnje. Da zele da ti to urade, uradili bi ti odavno, ne bi pretili...

Prijavi ih ti roditeljima i sa njima odi u skolu. Verujem da ce reagovati a da ce se ti tvoji "ucenjivaci" povuci cim im pozovu njihove roditelje u skolu.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
To klasično klinačko izdrkavanje da ima veze u policiji obesi mačku o rep, jer te veze može da ima samo njegov ćale (srednjoškolci se baš ne kotiraju kao zajebani mangupi sa vezama u krugovima policije) koji ga verovatno kod kuće odvaljuje od batina, pa se on prazni i izdrkava na tebi, odnosno baš na onome koji veruje da se sve ovo može rešiti mirnim putem. Sve te njegove psihopatske pretnje ako možeš snimi, pa odnesi gde treba, samo ih ne uzimaj k srcu jer su baš to što jesu - klasično klinačko izdrkavanje.

Moj prvi savet bi bio da prijaviš nekome, ali poznajući kako stvari kod nas funkcionišu, ne iznenađuje me to da direktorku i ostale odgovorne zabole patka. Ako baš insistiraš na mirnom rešavanju problema, a spreman si da teraš do kraja, onda ti nema druge nego u medije. Lepo se javiš u neku redakciju, ispričaš priču o vršnjačkom zlostavljanju uz mnogo detalja i uz razumnu dozu drame i da vidiš kako će da krene lavina. Nije retkost da se o tome piše u novinama, posebno jer jako veliki broj naših novinara umesto glave ima još jednu guzicu, pa kad je frka pisali bi i o kontraceptivnim metodama kućnih muva (zašto onda to ne iskoristiti?). To ti jeste jedna ekstremna a opet mirna opcija.

Druga i ne tako mirna je da jednog od njih uhvatiš i izlemaš kao budalu, po onom principu da se nasilje rešava nasiljem, ali jako dobro razmotri koje posledice to može da ima po tebe - i ne samo to, nego bilo koja od metoda koje uključuje "pokazivanje zuba".

Samo nešto uradi, čoveče, nemoj da čekaš, jer čekanjem činiš stvari samo gorima i pokazuješ im da igraš po njihovim pravilima.

Idi kod školskog psihologa ili pedagoga, sve im ispričaj, njihova je službena dužnost da reaguju na takve prijave. Neka ti to bude polazna stanica, a ako sve te mirne metode zakažu... jbg, onda moraš da pokažeš zube jer nasilnici samo na to reaguju. Tužno je što nema nikog da te zaštiti, ali takav ti je život... surov. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Gurnes ga niz stepenice i padnes na njega da mu lakotm slomis koje rebro, ispadne ko mala nezgoda  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Naime, ima jedna devojka koja se sviđa mnogima u mojoj srednjoj, i mnogi su i pokušali kod nje, i svi šmekeri i opaki momci i na kraju sam ja uspeo da nju smuvam, verovatno zato što njoj se ne sviđaju tipovi u tom fazonu. 

E sad ti likovi su pričali da ih bole kurac za tu ribu kad ih je odbijala, i bilo je ono u fazonu "Probaj i ti Nemanja pa ga ispuši, haha, hoho".   Uglavnom ja sam smuvao ribu, i posle par meseci se već kod nas pojavila jaka veza i prava ljubav.   Njima je naravno postalo krivo i počeli su da šire priče po školi kako sam jajara, počeli su da me mrze i da šire priče o meni i njoj koje su apsolutno netačne. 

Nama to međutim nije smetalo i oni kad su videli da ih ignorišemo onda su počeli već fizički da me zlostavljaju, ništa posebno - po koji udarac tu i tamo.  .  .   Posle toga pretnje da će biti sve gore i gore, i na kraju me sada cimaju da im svaki dan donosim po 500 dinara "kako bi tebe i tvoju drolju ostavili u životu"!

Rekli su naravno da mi ni slučajno ne padne na pamet da se žalim bilo kome, mami, tati.  .  .   jer će sve da ih polome, takođe ni policiji jer "ni policija nemože da te spase", i tako dalje. 

Ja živim u iznajmljenoj sobi i ne radim tako da stvarno nemam odakle da im plaćam po 500 din. 

Stvarno neznam šta da radim, ako neko zna ili je imao iskustva u takvim situacijama bio bih jako zahvalan na savetu.   

Мени ово нема смисла. Како може један ,,лузер" да смува рибу коју сви хоће и да не успе да се одбрани? Шта је она видела у теби онда? Жене траже мушкарце који су друштвено доказани и спремни да их одбране од проблема, а не пичкице. Немој ти да мислиш да ја сад тебе зајебавам, али ово ми стварно нема смисла. Потражи проблем...Ако је ово зајебанција... Некоме је баш досадно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia krntija

Nisam dovoljno jak, a i smatram da je bolje stvari rešavati mirnim putem.

Па знам да ниси довољно јак, свима нам је то јасно из првог поста. Зато ти кажем да узмеш мотку. Да си не знам колико мршав и слаб, кад заманеш мотком по његовој вилици, апсолутно сви зуби испадају истог трена. Уколико га то није оборило на земљу, ти га удариш и по другој. А када падне на земљу... ишутираш му бубреге, поломиш колена и потколенице, карлицу, згазиш мало и лобању и стомак и на крају му се искењаш по лицу. Чисто идеја.  Smile

Али рекао сам ти да се прво обратиш родитељима.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ma jok, mnogo znoja uzalud.

Gepek pa ispitivanje strujom  Smile

Nemanja, šalu na stranu, traži savet od iskusnog kome veruješ. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Naime, ima jedna devojka koja se sviđa mnogima u mojoj srednjoj, i mnogi su i pokušali kod nje, i svi šmekeri i opaki momci i na kraju sam ja uspeo da nju smuvam, verovatno zato što njoj se ne sviđaju tipovi u tom fazonu. 

E sad ti likovi su pričali da ih bole kurac za tu ribu kad ih je odbijala, i bilo je ono u fazonu "Probaj i ti Nemanja pa ga ispuši, haha, hoho".   Uglavnom ja sam smuvao ribu, i posle par meseci se već kod nas pojavila jaka veza i prava ljubav.   Njima je naravno postalo krivo i počeli su da šire priče po školi kako sam jajara, počeli su da me mrze i da šire priče o meni i njoj koje su apsolutno netačne. 

Nama to međutim nije smetalo i oni kad su videli da ih ignorišemo onda su počeli već fizički da me zlostavljaju, ništa posebno - po koji udarac tu i tamo.  .  .   Posle toga pretnje da će biti sve gore i gore, i na kraju me sada cimaju da im svaki dan donosim po 500 dinara "kako bi tebe i tvoju drolju ostavili u životu"!

Rekli su naravno da mi ni slučajno ne padne na pamet da se žalim bilo kome, mami, tati.  .  .   jer će sve da ih polome, takođe ni policiji jer "ni policija nemože da te spase", i tako dalje. 

Ja živim u iznajmljenoj sobi i ne radim tako da stvarno nemam odakle da im plaćam po 500 din. 

Stvarno neznam šta da radim, ako neko zna ili je imao iskustva u takvim situacijama bio bih jako zahvalan na savetu.   

Мени ово нема смисла. Како може један ,,лузер" да смува рибу коју сви хоће и да не успе да се одбрани? Шта је она видела у теби онда? Жене траже мушкарце који су друштвено доказани и спремни да их одбране од проблема, а не пичкице. Немој ти да мислиш да ја сад тебе зајебавам, али ово ми стварно нема смисла. Потражи проблем...Ако је ово зајебанција... Некоме је баш досадно.

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
postoji nacin da ga unakazis tako jebitacno, da te ostatak skole izbegava do mature, ali to je protivzakonito, ukljucuje hladno oruzje i moras prvo mnogo da se naprimas batina i odreagujes po tacno utvrdjenom scenariju .. da bi se posle na sudu vadio na samoodbranu.

sve ostalo se uglavnom vrti oko toga da ce te maltretirati dok te ne slome .. jer su tako u mogucnosti
« Poslednja izmena: 11. Okt 2012, 01:33:39 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Frizider
Otkaci tu fam fatal i eto ti ga zivot nazad, vise volis nju ili 500 dinara? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.