Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako izaći na kraj sa ucenama i pretnjama?  (Pročitano 9975 puta)
10. Okt 2012, 15:27:34
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
Naime, ima jedna devojka koja se sviđa mnogima u mojoj srednjoj, i mnogi su i pokušali kod nje, i svi šmekeri i opaki momci i na kraju sam ja uspeo da nju smuvam, verovatno zato što njoj se ne sviđaju tipovi u tom fazonu.  

E sad ti likovi su pričali da ih bole kurac za tu ribu kad ih je odbijala, i bilo je ono u fazonu "Probaj i ti Nemanja pa ga ispuši, haha, hoho".   Uglavnom ja sam smuvao ribu, i posle par meseci se već kod nas pojavila jaka veza i prava ljubav.   Njima je naravno postalo krivo i počeli su da šire priče po školi kako sam jajara, počeli su da me mrze i da šire priče o meni i njoj koje su apsolutno netačne.  

Nama to međutim nije smetalo i oni kad su videli da ih ignorišemo onda su počeli već fizički da me zlostavljaju, ništa posebno - po koji udarac tu i tamo.  .  .   Posle toga pretnje da će biti sve gore i gore, i na kraju me sada cimaju da im svaki dan donosim po 500 dinara "kako bi tebe i tvoju drolju ostavili u životu"!

Rekli su naravno da mi ni slučajno ne padne na pamet da se žalim bilo kome, mami, tati.  .  .   jer će sve da ih polome, takođe ni policiji jer "ni policija nemože da te spase", i tako dalje.  

Ja živim u iznajmljenoj sobi i ne radim tako da stvarno nemam odakle da im plaćam po 500 din.  

Stvarno neznam šta da radim, ako neko zna ili je imao iskustva u takvim situacijama bio bih jako zahvalan na savetu.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
prijavi svima zivima. od direktorke kojoj ces da pretis tuzbom protiv skole pa do Dacica licno.
ko ih jebe sve. i tako nemas druga posla...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
ако већ немаш неке другаре да их оломите онда лепо скупиш 500-1000 динара и даш циганима, и њих 10-ак ће да убију Бога у тим момцима.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
mob
Samsung S7
Polomis jednog od njih ko picku, pa onda ostali vide da nema shale.

Ako se plashish posledica, onda ga polomish ko picku sa ciglom iza ugla u vugla. Kad se sledecih dana ne pojavi u skoli ostali ce da spekulishu ko bi to mogao biti, ali posto su tebe vec otpisali kao jajaru, onda si siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Rekli su naravno da mi ni slučajno ne padne na pamet da se žalim bilo kome, mami, tati.  .  .   jer će sve da ih polome, takođe ni policiji jer "ni policija nemože da te spase", i tako dalje.  

Klasicna siledzijska prica. Istina je da retko ko bas zazire toliko od nekoga da se ne bi usrao kada mu dodje par policajaca i pripreti.

Prijavi ti to lepo roditeljima i direktoru skolu.Takvi ce da se "useru" i od njih a kamoli od policije...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Frizider
Neka kombinacija prva dva odgovora pa nadji zlatnu sredinu Smile

Ne znam ja kako se vi sad bijete al u principu pokazes zube i splasne pritisak, to su klinacka proseravanja. Mi smo izdavali drugaru iz odeljenja dozvolu za disanje koja kosta topli sendvic. Ne verujem da bi nam palo napamet da ga ugusimo ako uzme motku i ubije boga u nama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Mi smo izdavali drugaru iz odeljenja dozvolu za disanje koja kosta topli sendvic.

наааајс ...  Smile

онтопик ... немаш универзалног лека ил одговора на овакве ситуације ... ако имаш неког ко је упознатији са околином актерима и околностима ... неког ко зна и тебе и њих ... па попричај са њим. Овде ћеш добити само уопштене савете ил духовито па може бити и злобно офтопичкарање ...

или можеш методом елиминације кренути овако ...

можеш ли сам да изађеш на крај са њима? не? ... имаш ли другара, браће некога ко би ти помогао да изађеш на крај са њима? не? ... па онда ти је избор ил да ћутиш и трпиш ил да пријављујеш редом свима ...

и да ... увек и свуда сви ће те помало газити, од безазлено до озбиљно ... док год не будеш имао неки став и умео помало да покажеш зубе кад устреба.

а по овоме ...

Citat
onda su počeli već fizički da me zlostavljaju, ništa posebno - po koji udarac tu i tamo.  .  .

не би се рекло да умеш ... требало је да одреагујеш још при првом ударцу ... тад би ти било много лакше да решиш проблем него ли сад...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia krntija
Citat
Rekli su naravno da mi ni slučajno ne padne na pamet da se žalim bilo kome, mami, tati.  .  .   jer će sve da ih polome, takođe ni policiji jer "ni policija nemože da te spase", i tako dalje.  

И ти си у ово поверово?  Smile

Реци родитељима, нек они дођу у школу да интервенишу код директорке, директорка ће да интервенише код родитеља тих глупих неартикулисаних мајмуна.

Али реално најбоље решење је би било да узмеш једну мотку и да глупим неартикулисаним мајумунима поломиш сваку коску у телу. Ако их парализујеш од врата на доле учинићеш и услугу човечанству  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
Citat: bookee link=topic=589267. msg10686998#msg10686998 date=1349879883
Citat
Rekli su naravno da mi ni slučajno ne padne na pamet da se žalim bilo kome, mami, tati.   .   .    jer će sve da ih polome, takođe ni policiji jer "ni policija nemože da te spase", i tako dalje.   

И ти си у ово поверово?  :P

Реци родитељима, нек они дођу у школу да интервенишу код директорке, директорка ће да интервенише код родитеља тих глупих неартикулисаних мајмуна.  

Али реално најбоље решење је би било да узмеш једну мотку и да глупим неартикулисаним мајумунима поломиш сваку коску у телу.  Ако их парализујеш од врата на доле учинићеш и услугу човечанству  :[115]:

Nisam dovoljno jak, a i smatram da je bolje stvari rešavati mirnim putem.

Uglavnom danas sam zvao "glavnog" i rekao mu da mu ne dajem ni dinar.  On se samo smejao i rako mi da ni nemogu da predstavim šta sve može da mi radi, i da ima veze po policiji, ali da ako kažem nešto policiji da će biti samo gore po mene, a ne po njega.  Da će mene posle njegovih 1000 ortaka razvlačiti po terazijama a moju devojku voditi u nudističku saunu, i da će nam napraviti takve posledice da se nećemo oporaviti ceo život.

Meni je iskreno dosta takvih pretnji i ukoliko nastave da mi prete ja ću otići u policiju.

Razmišljao sam i da kupim neki šoker ili suzavac ili možda traumatski pištolj za samoodbranu, jer više ne mogu da izdržim torturu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.92
A i što je najgore neću da navodim koja je škola u pitanju, ali direktora i razrednu kao da bole kurac, toliko se toga dešava stalno kod nas i nevidim da nešto posebno reaguju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.