Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako izaći na kraj sa “teškim” ljudima  (Pročitano 10484 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ja vam lepo kazem: "Teski ljudi" su svi ljudi. Svako od nas je tezak nekome   Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Zna se kako se izlazi sa teskim ljudima  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
Život i teškim i lakim ljudima bi bio lakši kada bi se organizovalo masovno spaljivanje ''literature'' poput - ''life is pink bullshit - i love the whole world - snaga je u vama - žene su iz zoo vrta - snagom uma do novih pobeda - orgazmi za padanje u nesvet - ako je džulija kao kurva uhvatila bogatog ričarda gira u Pretty Woman možete i vi (ovo mi je favorit)'' i sličnih sranja kojima se inače plitki ljudi još više ističu u svojoj plitkosti.

Mada, kontam da je autorima to odličan izvor zarade, a dok ima ovaca biće i šišanja. Većina ''teških'' ljudi koje znam prosto gutaju ovu literaturu, misleći da time sebi mogu da pomognu, a ustvari je efekat nikakav, često bude još gore, jer na neki sumanut način nađu opravdanja za sebe i svoje ponašanje. Oni malo napredniji još i veruju kako su dokučili neku vaseljensku istinu smrtnicima nedostižnu, a ustvari su samo još korak bliže do 10-godišnje terapije lekovima i razgovorima sa pravim psihijatrima.  Smile

Radila sam sa jednom takvom - čudo jedno kako je to bila teška žena; šta god da kažeš - ne valja, danas te mazi, sutra gazi (bez ikakvog razloga), menja raspoloženja... Ma užas jedan. Opustila sam se u komunikaciji sa njom tek kad sam shvatila da je poremećena i kad sam kao takvu i počela da je gledam. Do tad mi je jela džigericu, od tad više ne.

Probajte da imate razumevanje prema emocionalno nestabilnom poremećaju ličnosti (impulsivni tip), pa ćemo tek onda da razgovaramo o tome kako su ti ljudi ustvari ''posebni, neshvaćeni i odgurnuti od strane surovog sveta''.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ja ne verujem  Smile . Postoji knjiga o tome kako izaci na kraj sa teskim ljudima  Smile Smile (ne, zaista postoji sada sam proverio  Smile )

No dobro. Recima Mike McDermotta iz "Pokerasa" : It's immoral to let a sucker keep his money.

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
Postoji ta knjiga i moja pominjana starija koleginica istu drži na svom radnom stolu. Toliko o knjizi.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ako je džulija kao kurva uhvatila bogatog ričarda gira u Pretty Woman možete i vi

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Ne razume ih neko ko ne razmislja mnogo i ko ocenjuje ljude na prvu loptu

da...o tome se radi u vecini slucajeva...
kada covjek ograniceno razmislja,...i gleda samo kako on vidi stvari... Smile
olako ce za svakoga ko ne misli kao on reci da je tezak covjek...glup...ili  cak sektas... Smile
uopste nemajuci pojma da se mozda tu nalaze ljudi koji su par puta svoj zivot
zaklinjali na krst..casni.... Smile
opet se vracam na temu debelih djevojaka...
procitaj sta su neke osobe pisale na pocetku teme... Smile
tj...kako su skakali...na svaku rec... Smile
i svodili svaku rec koja nije upucena ni na jednog pojedinca...
da se bas odnosi na njih ili na nekog drugog pojedinca...sto nema veze sa zivotom..tih ljudi....
ja sam prvi iskljucivo pisao o onome sto sam vidio... Smile
a pogledaj sta sad pisu...te osobe... Smile
to je takodje tezina...koju ja ne mogu da razumijem... Smile
tako da je marko u pravu svi su ljudi teski nekome  na neki nacin svoj... Smile
a neke uvrede ne zavredjuju komentar uopste... Smile
odlika mnogih  teskih ljudi je kada u nekoj raspravi  nemaju nijedan validan argument,
 da prelaze na vredjanje... Smile prijetnje..pominjanje porodice, bolesti....i sta ti ja znam... Smile
to je mnogo gore od bilo kakve gluposti, neobrazovanosti...prostitucije...itd...
sta sve u onoj temi nije receno... Smile
tezina ljudi i se moze podnijeti...
ali ako je ona upakovana u pakost, ili bilo koji drugi oblik zle namjere....to je vec problem...
s takvim ljudima..treba drugacije postupati...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
odlika mnogih  teskih ljudi je kada u nekoj raspravi  nemaju nijedan validan argument,
 da prelaze na vredjanje... Smile prijetnje..pominjanje porodice, bolesti....i sta ti ja znam... Smile
to je mnogo gore od bilo kakve gluposti, neobrazovanosti...prostitucije...itd...
sta sve u onoj temi nije receno..

To nisu teski vec primitivni ljudi.

Citat
tezina ljudi i se moze podnijeti...
ali ako je ona upakovana u pakost, ili bilo koji drugi oblik zle namjere....to je vec problem...
s takvim ljudima..treba drugacije postupati...

Sta bi ti radio podmukilm pakosnicima?  Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Svi smo mi na neki način teški...neki jer čantraju, neki jer su vazda veseli, neki jer su pesimisti, neki jer su optimisti..bitno je samo naći one kojima naše teške strane ne padaju teško.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Interesantno, nisam znao da covek moze da ima tako slabo misljenje o sebi da sam sebe smatra primitivnim   Smile

Svi smo mi na neki način teški...neki jer čantraju, neki jer su vazda veseli, neki jer su pesimisti, neki jer su optimisti..bitno je samo naći one kojima naše teške strane ne padaju teško.
To je vrlo tacno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.