Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako izaći na kraj sa “teškim” ljudima  (Pročitano 10531 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 15
I koja je njena dijagnoza - OCD?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
Ne znam dijagnozu, ali takav bezobrazluk i neprofesionalno ponašanje ipak dosta govore o njoj.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 15
Pa, znas... vec decenijama se u ovu nesrecnu balkansku kaljugu usadjuje jedno pravilo - ako kanis uspejti, laktaj se i dernjaj...

I sama si svedok toga da se dobar deo ljudi, a posebno oni koji se bave usluznim delatnostima, drzi tog pravila kao pijan plota...

Mada... sto sam starija, sve vise postujem te otvorene agresivce, a sve se vise plasim onih koji lepim recima i sirokim osmehom zatrpavaju svoju agresiju... npr. Secam se situacije kada se otvorio Merkator u Bgd. Nekim nesretnim slucajem smo se decko i ja zatekli u kraju i odlucili da udjemo i kupimo vodu ... ili sta li... znam da su radnje u okolini bile zatvorene... I tako smo mi zavrsili na kasi sa korpom u kojoj se nalazila jedna cokolada, jedna coca cola i jedna voda.... Gospoja koja je radila na kasi nas je pogledala kao da smo najgora govna, odmerila od glave do pete.... i rekla: "Samo to?!"... iako se svim onim nesrecnicima pre nas... prepunih korpi... kezila od uha do uha uz preslatko "Dobro vece!!!!"... E, posto je ovaj moj znao da bude jos vece... rekao je "Samo to." i izvukao novcanicu od 5000... Pogled koji je usledio je mogao da otopi polarne kape...

Naravoucenije... ako vam se prodavacica\konobarica\salterska sluzbenica "nasmesi", nepustite njeno radno mesto i predjite u sledeci lokal...
« Poslednja izmena: 05. Dec 2010, 18:20:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
iako se svim onim nesrecnicima pre nas... prepunih korpi..

A sto su nesrecnici ako su im pune korpe?  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 15
Ocigledno nikada nisi gurala puna kolica.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

Jesam i to bas neki dan u Tempu ( do pola puna) ali ne vidim i dalje zasto su nesrecnici ako su im pune korpe?  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
rekao je "Samo to." i izvukao novcanicu od 5000
Smile Smile

Carski  Smile

Salterske sluzbenice nerviraju svakoga, to nije nista novo. Probajte vi da izadjete na kraj sa prodavacicama po radnjama koje po svaku cenu hoce nesto da vam prodaju. Dodjes po nesto i tacno znas sta trazis ali ne, one te nabedjuju da tebi nesto bolje stoji ili da treba da uzmes nesto samo zato jer kosta vise. Umetnost je izvuci se iz toga  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 15
Zato sto prvo moras bar sat vremena da da punis tu korpu, pa ako imas ograniceni budzet 5 puta da zbrajas i oduzimas sta imas... pa onda jos pola sata da stojis u redu... pa te doceka neka koza koja ti se unosi u facu jer nemas 2 dinara sitno a racun iznosi 8992 dinara, a ti placas sa 9000... i onda sve to moras da trpas u kese... pa u kolica... pa u kola... i onda sve to iznova do stana... i pri tome ukapiras da lift ne radi, pa citav nedeljni bakanluk vuces do 5. sprata...

Eto, zato su nesrecnici... i zato ja ne idem u mesecne nabavke... razlika u ceni je mala... jedino za kucnu hemiju je znacajnija... ovo ostalo kupujem svakog dana... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
Pa, znas... vec decenijama se u ovu nesrecnu balkansku kaljugu usadjuje jedno pravilo - ako kanis uspejti, laktaj se i dernjaj...

I sama si svedok toga da se dobar deo ljudi, a posebno oni koji se bave usluznim delatnostima, drzi tog pravila kao pijan plota...

Mada... sto sam starija, sve vise postujem te otvorene agresivce, a sve se vise plasim onih koji lepim recima i sirokim osmehom zatrpavaju svoju agresiju... npr. Secam se situacije kada se otvorio Merkator u Bgd. Nekim nesretnim slucajem smo se decko i ja zatekli u kraju i odlucili da udjemo i kupimo vodu ... ili sta li... znam da su radnje u okolini bile zatvorene... I tako smo mi zavrsili na kasi sa korpom u kojoj se nalazila jedna cokolada, jedna coca cola i jedna voda.... Gospoja koja je radila na kasi nas je pogledala kao da smo najgora govna, odmerila od glave do pete.... i rekla: "Samo to?!"... iako se svim onim nesrecnicima pre nas... prepunih korpi... kezila od uha do uha uz preslatko "Dobro vece!!!!"... E, posto je ovaj moj znao da bude jos vece... rekao je "Samo to." i izvukao novcanicu od 5000... Pogled koji je usledio je mogao da otopi polarne kape...

Naravoucenije... ako vam se prodavacica\konobarica\salterska sluzbenica "nasmesi", nepustite njeno radno mesto i predjite u sledeci lokal...

Znaš kako, ja te nadrkane od jutra nekako mogu i da razumem... Između ostalog, ima i onog sa teme koju onomad otvorih... ''znam ja šta njoj treba''...  Smile

Nisu svi ljudi za te poslove. Kontakt sa ljudima zahteva posebne veštine, a mislim da se pri odabiru niže (ma čuj niže! svih) kvalifikovanih uslužnih poslova to uopšte ne gleda... Niko ne kaže da moraju da imaju Prozak osmeh dok ukucavaju 9.000 artikal tog dana ili provlače petohiljaditu uplatnicu kroz onaj uređaj... Ali ne moraju ni da se ponašaju kao pokondirene tikve.

Verujem da državna služba gaji najbolje od ovih primeraka, pošte i studentske službe kao neoborivi dokaz.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2010, 18:51:39 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 15
Naravno... ne ocekujem ni ja da mi se smejem... ili raduje... ali... ako joj kazem "Dobar dan." da me ne pogleda kao najgoreg neprijatelja... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.