Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako devojke gledaju na...muskarce koji nisu imali devojku ??  (Pročitano 87465 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony 
Nope Smile

Its called: Žene savetuju muškarca kako da failuje na prvih 9.999.999.999 sudara, svesne toga. Pošto sam koristio to što je predlagano, i na teži način zaključio da je Wrong! smatrao sam da je fenomenalnofantastično da podsetimo sve kakva su vaša iskustva na tom polju. Smile

A Lolana? Pa bila mi je smešna njena priča za prvi put, pa sam hteo da bude Quadra kill, ali nije mi uspelo. Smile Smile Smile

Inače mogu ja ovako do prekosutra, ali me mrzi da budem neukusno neukusan Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 16:52:46 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Imali smo već ovakvu temu, takođe su traženi isključivo ženski odgovori... al' ne mogu da pronađem. Smile  

E, velika šteta... sad ne možeš ovu da zaključaš Smile

Citat
Ali Žena je u pravu – ribe su kao Vulverhempton, znaju da će dati bulju Mančesteru, ali hoće da je što skuplje prodaju čisto da ih ne bi zezali po kraju.

Smile Smile

Citat
Ili da se nadas da napoli napravi cudo kao Bobek.

Čuda pravio čika Stjepan... Bog da mu dušu prosti.

E sad, vako. Sve to što si rekao imao sam i ja. Bar slično. Doduše, bio sam mnogo mlađi, tipa nekih 16 godina. Onda me je drugar pozvao jedared u grad, ali je cilj bio ludiranje i bambusanje, jer je znao da sam stidljiv. Znači, isto sam bio povučen (doduše, tako je i danas ali ni blizu toj situaciji), baš kao i ti. Jednu sam "upoznao" na školskom odmoru, drugu na bazenu (da se razumemo, ne znam da plivam, ali sam igrao fudbal tu pored u balonu pa otišo pod suncobran), treću na odbojkaškoj utakmici, četvrtu kod stadiona gde sam igrao, petu na Je-Ne-A, šestu na Adi, sedmu ispred zgrade na klupici... pa se desi i preko interneta, što da ne. Od toga sam "sastavio" dve ozbiljnije veze.

Isto tako ti mogu reći da ni ja, baš kao ni ti, nikada nisam znao šta kad treba da kažem, kad da je zagrlim, koja pitanja smem a ko ja ne smem da postavim itd. Iskreno, to se ni dan danas nije mnogo promenilo ali sam, za razliku od tebe (bar po pročitanom), dosta opušteniji. Ima dosta devojaka koje vole taj malo "šuntaviji" pristup. Ne umem ja sad nešto bolje od tebe sa devojkama. Ti si zdrav dečko, baviš se sportom... zdravo živiš.

Da ti kažem, nemoj da ti cilj bude "e, sad idem da nađem devojku!". Ja ti to ne savetujem. Može biti da je savet pogrešan jer ne znam kako ti razmišljaš, ali to je ono što sam lično naučio. Ali, to ne znači da ćeš sada sedeti kući ili u kraju na klupici i traćiti vreme. Živi život bez ikakvog moranja, bar sada i bar što se tiče te tvoje situacije. E sad, životni ciljevi su nešto drugo.

I još nešto, saveti na ovoj temi su najčešće takvi da ti odeš i potražiš devojku u klubu ili kafiću što i nije loše. Ali, probaj i nešto drugo. Zašto sam navodio gde sam upoznavao "svoje"? Pa iz razloga da i ti tako nešto pokušaš. Ne moraš upoznati svoju buduću isključivo u klubu na nekoj svirci. Prosinečki ne želi da menja taktiku koju je postavio još pre godinu dana, a ne ide mu sada tako i ne želi je menjati. A ti uradi suprotno. Ako ne može u klubu, a ti promeni taktiku i odi negde drugde sa drugarima.

Fin ti je savet taj da sa ženama razgovaraš kao da ispred sebe imaš svog drugara. Pričaj kao sa muškarcem. Naravno, verujem da sa svojim drugarima koristiš i psovke u spikama. To naravno u društvu devojke da svedeš na minimum, praktično da ih ni nema, pa makar i ona iste koristila. Budeš lepo opušten, tipa "imaš poveći stomak? - Ma pusti ga, ne uvlači!". Priroda brate, samo priroda.

Na kraju, moj lični savet ti je da ne zadaješ sebi zadatke, da ne pričaš sebi "e, danas lovim devojke, danas je akcija". Odeš lepo sa drugom ili drugarima u kafić, klub... sedneš i nakriviš kapu. Srećno Smile

P.S. Ne mora klub.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 18:30:50 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia E72
Citat
da se razumemo, ne znam da plivam, ali sam igrao fudbal tu pored u balonu pa otišo pod suncobran
Smile Smile Smile hahaah, to si morao da naglasis  Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Stvar je što se ne stidim ničega Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

tko zna kako daleko odlazim...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18119
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
one se hrane kada im je dečko nesrećan, a da su ga one u tu poziciju stavile

Smile Smile

Procitah negde da ti savetuju da budes uporan i da muvas neku 50000 puta.
Nemoj da budes uporan,ni pod razno...
Ja ne vidim nista lepo u tome da te neka jebe u glavu 20 puta  Smile Ako vec ima takvih indijanaca ne moras i ti da budes takav.
I nemoj bre da placas pice ni jednoj devojci koji ti je kurac  Smile U zivotu nisam niti mi padana pamet.
Mogu braci da platim pice,sestric,drugarima..NJih i ne pitam kad im placam oni su moji..
Sto bi placao pice tamo nekoj koju prvi put vidim u zivotu  Smile
Napusi je i idi dalje

Smile

E svašta, dečače  Smile
IP sačuvana
social share
шš
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia N97
ovaj forum polako postaje septička jama  Smile čemu potenciranje nečijih privatnih stvari ? čemu pominjanje devojke koja mesecima već nije aktivna na forumu, ne samo na temi ?

što se tiče teme, dečko napravi ti neku karijeru ... čim dođeš do kinte, devojke će da primete i tvoje druge kvalitete ... tako je kako je. ako ništa drugo, moći ćeš lepše da se obučeš, da joj kupiš lepše poklone, da je vodiš na lepa mesta ... da budeš spontaniji, recimo sa vikendom u Firenci Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Motorola 
''Sve se moze kad se hoce kaze tata nama. Za devojke i za zene sinovi su moji tama''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52

ja sam jako  stidan, i jako  tih  i povucen...gotovo neprimijetan... Smile
pa jbg nekad skupim i stisnem muda ..i pridjem tako nekoj tudjoj curi... Smile
i nekad se desi da me odjebe.. Smile a nekad se desi da me ne odjebe... Smile
meni je to svejedno... Smile moje je da trazim... ona ako oce ...dat ce mi...  Smile
a ako nece ...ko joj jebe mater u picku....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
Kako prevazići strah od žena?

Muškarcima su najveće prepreke u prilaženju devojkama oni sami. Srećom, postoji nebrojeno mnogo različitih tehnika koje vam mogu pomoći da dođete do boljih rezultata. Ključ je u tome da promenite način razmišljanja.

Obratite pažnju na sitnice, jer od njih u velikoj meri zavisi da li ćete uspeti da prebrodite svoje strahove od žena.

Zato vam dajemo nekoliko saveta kako da privučete ženu dobrim stavom:

1. Žena vam je potrebna kako biste ulepšali svoj život

Kada muškarci traže osobu za vezu, to obično čine zato što su tužni i usamljeni i misle da će „ženska ruka“ učiniti da se osećaju ispunjeno i srećno.

To može delovati samo privremeno, ali će se kasnije okrenuti protiv vas. Na primer, emitovaćete pogrešnu energiju da samo pokušavate da ispunite prazninu. Zatim, praktično ćete postati zavisni od žene sa kojom ste, a to je „put u pakao“.

Promenite način razmišljanja i eventualnu vezu smatrajte samo ulepšavanjem vašeg života.

2. Nema razloga da vas žena odbije

Naravno da ne možete biti stoprocentno sigurni u vaš uspeh. Međutim, većina muškaraca ženama prilazi sa predubeđenjem da će ih one odbiti, osim ako joj ne laska, ne pretvara se da je nešto što nije i ne tretira je kao princezu.

Umesto toga, treba o sebi da razmišljate kao o osobi koja kontroliše situaciju i da ona nema razlog da vas odbije.

Ako se to ipak desi, niste krivi vi, nego ona.

3. Nikad ne potcenjujte žene

Osvrnite se oko sebe i uverite se koliko lepih žena postoji oko vas. Ako neprekidno potcenjujete fizičke ili psihičke kvalitete žena, ubedićete sebe da ne postoji žena za vas.

U najgorem slučaju, smišljaćete izgovore u vidu nedostatka novca ili vremena za devojku, što je potpuno neopravdano.

Žena ima veoma mnogo i imajte to u vidu pre nego što počnete da generalizujete.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 22:48:59 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony 
1. Žena vam je potrebna kako biste ulepšali svoj život

No Smile

2. Nema razloga da vas žena odbije

Yes Smile

3. Nikad ne potcenjujte žene

Agreed Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.