Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako devojke gledaju na...muskarce koji nisu imali devojku ??  (Pročitano 87314 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
Nego, mali.... autor teme... batali ti ovo romantizovanje zivota i lepo pridji i plati pice cici koja ti se svidja.... ako je klasicna cica - moze i kafa, ako je neka napucana, moraces da platis i neki koktel... Cena pica raste srazmerno kolicini pudera i sminke koju ima na sebi...
Naoruzaste me novim saznanjima sad su gotove (a u realnom zivotu verovatno cu da podvijem rep i pobegnem glavom bez obzira  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia E72
Bolje da se trgnes s 23, nego da pevas istu pesmu sa 30  Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony 
Čovek, eve ti moja strana.

Ako se nekoj dopadaš ne treba ti ni kafa, ni sok, ni koktel. Oduvek sam se fascinirao devojkama koje idu u kafić sa parama za jedno piće, skockane i doterane. I imaj na umu da dosta njih ide na kartu da joj kupiš piće, a da te pri tome loži da si joj privlačan. To što si nekoj kupio piće znači samo to, a da li će biti tvoja ili ne, nema garanciju.

Ako je neka pametna, odmeri te da si joj lep, dovoljna je samo romantična šetnja kroz lokalan park, bez gluposti i tuposti. Pitaš lepo posle par izlazaka, ako ne, ideš dalje.

Inače sam se fascinirao devojkama koje su spremne da budu single godinama, redovno izlazeći u kafić i čekajući prilazak. Glupe pajserke Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 10:53:39 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Cak i ja ovako pesimistican po ovom pitanju smatram da cu se trgnuti mnogo pre 30-te, a opet s druge strane nikako ne uspevam sebe da zamislim u takvim situacijama....kad sam u drustvu devojaka sve mi se cini kao da gledam kroz tudje oci upravo takav osecaj, valjda podsvesno zelim da pobegnem  Smile ma sou sa mnom...prvo mi je bilo ozbiljno sve ovo sad mi je smesno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony 
Ma gledaj ih normalno, kao drugarice. Ako ih gledaš drugačije, daješ im na vrednosti, a one se time hrane i daju sebi mnogo toga za pravo. Ne ujedaju one, one se hrane kada im je dečko nesrećan, a da su ga one u tu poziciju stavile Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 10:57:06 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Idi brate sad me uplasi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
MSIE6.0
mob
Samsung 111111
Citat
one se hrane kada im je dečko nesrećan, a da su ga one u tu poziciju stavile

Smile Smile

Procitah negde da ti savetuju da budes uporan i da muvas neku 50000 puta.
Nemoj da budes uporan,ni pod razno...
Ja ne vidim nista lepo u tome da te neka jebe u glavu 20 puta  Smile Ako vec ima takvih indijanaca ne moras i ti da budes takav.
I nemoj bre da placas pice ni jednoj devojci koji ti je kurac  Smile U zivotu nisam niti mi padana pamet.
Mogu braci da platim pice,sestric,drugarima..NJih i ne pitam kad im placam oni su moji..
Sto bi placao pice tamo nekoj koju prvi put vidim u zivotu  Smile
Napusi je i idi dalje
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony 
Ma jok, treba da razumeš neprijatelja da bi ga savladao. Samo se opusti, to je Makarije čudotvorac. Smile

Šalim se, nemoj da se plašiš, budi iznad svega i nemoj da popuštaš. Budi prirodan, svako foliranje i rađenje stvari van tvojeg uobičajenog ponašanja će samo stvoriti pogrešnu sliku o tebi u očima žene. Trust me, budi opušten, pričaj sa njima kao sa drugovima i nema problema. Držim ti fike Smile

Citat
one se hrane kada im je dečko nesrećan, a da su ga one u tu poziciju stavile

Smile Smile

Procitah negde da ti savetuju da budes uporan i da muvas neku 50000 puta.
Nemoj da budes uporan,ni pod razno...
Ja ne vidim nista lepo u tome da te neka jebe u glavu 20 puta  Smile Ako vec ima takvih indijanaca ne moras i ti da budes takav.
I nemoj bre da placas pice ni jednoj devojci koji ti je kurac  Smile U zivotu nisam niti mi padana pamet.
Mogu braci da platim pice,sestric,drugarima..NJih i ne pitam kad im placam oni su moji..
Sto bi placao pice tamo nekoj koju prvi put vidim u zivotu  Smile
Napusi je i idi dalje

upravo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
mob
Apple 15
Mnogo je bolje da budes stalker i pratis devojku po parku u 10 uvece nego da cicu koja ti se dopada pozoves na neobaveznu kafu...
Plus ces kao bonus da dobijes i dosije u policiji...
Nemoj ni slucajno da gledas u devojku kojoj se dopada, okreni joj dupe i smej se sa ortacima kako je glupa krava...
I nikako... nikada... nikada kazem nemoj da se prema zenama odnosis kao prema zivim bicima... Sve, kazem, sve kucke koje zele deo tvog pohotnog mladog tela...

Samo bahato Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony 
Mnogo je bolje da budes stalker i pratis devojku po parku u 10 uvece nego da cicu koja ti se dopada pozoves na neobaveznu kafu...
Plus ces kao bonus da dobijes i dosije u policiji...
Nemoj ni slucajno da gledas u devojku kojoj se dopada, okreni joj dupe i smej se sa ortacima kako je glupa krava...
I nikako... nikada... nikada kazem nemoj da se prema zenama odnosis kao prema zivim bicima... Sve, kazem, sve kucke koje zele deo tvog pohotnog mladog tela...

Samo bahato Smile

Someone here has issues... Smile

Kada ne možeš da ih pobediš, objasni im da nisu normalni. Inače obožavam vas žene koje muškarcima savetujete da budu mekušci, a ako oni to ne urade po vašem, onda su stoka (koju potajno volite). Smile

Sećam se jedne svoje stare simpatije, na argumentovano pitanje zašto je sa jednim likom koji voli da je tretira kao psa, odgovor bio "Ja volim što sam njegov pas", uz kunem se, jedan od najcreepy pogleda koji sam doživeo u životu.

Ah, da imaš i ovu "lektiru"

« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 11:30:48 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.