Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:02:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 40287 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
lepo rekao ja vucic bla,bla,bla nije bitno sto su mafijasi 6 meseci vijali po beogradu djidjica vec je bitnan protest jso....

pa dobro....opet cinjenice(za razliku od tvog bla,blabla,nepismenosti...)

protes je poceo u novembru 2001, a povod je bio hapsenje haskih optuzenika brace banovic,jedinica je otkazala poslusnost vladi(pod cijom je i upravom bila ne pod precednickom srj )....stvar je legla posle Djindjiceve posete kuli,posle toga djidjic(a ne kostunica) je smenio prvog coveka RDB gorana petrovica(osnivac ldp trenutan status OTEran iz stranke) i njegovog zamenika zorama mijatovica....iz nadleznosti DB jso je prebacena u resor javne bezbednosti....inace goran petrovic nije otisao na pregovore u Kulu povodom protesta JSo jer je porucio da nema vremena za JSO i da nece doci da se bavi njima jel ide sa zenom u pozoriste  Smile Smile.....pobuna jedinice bio je poraz zorana djidjica i njegove vlade-beba popovic.....
popuna se posle posete djidjica smirila i rezultat je bilo postavljanje andreje savica na celo RDB i bracanovica(valjda znas ko su ti ljudi djidjic ih je unapredio ne kostunica)....samo dva meseca posle pobune ,na proslavi beretki u Kuli,uz zvuke bajage mogli su se videti Cedomir jovanovic,zoran zivkovic,dusan mihajlovic-ministar policije Smile Smile andrija savic sef RDB Smile Smile(dakle ne ni kostunica ni jocic ni stojkovic vec neki drugi ljudi....)

mogli su a nisu ..1)zasto jedinica nije rasformirana odmah posle pobune ?
                       2)nisu li se mozda lideri DOS preracunali u proceni da mogu da grade modernu srbiju oslanjajuci se na polugama milosevicevog rezima ?(direkto su bili odgovorni sefu RDB a ovaj djidjicu dakle ne kostunici)
                       3)Da li je pobuna bila nacin da legija postavi svoje ljude na celo MUP i RDB(zasto mu je to premijer dopustio e to je pitanje)     4)Zasto je jedinica rasformirana tek nakon ubistva z.dj ?
                        5)Ko je dozvolio da pripadnici JSO obezbedjuju cedomira jovanovica ? Smile Smile Smile

ovo su cinjenica a tvoja demagogija i bla,bla,bla vucic fazon......kad se uporede cinjenice i bla,bla,bla ldp retorika naravno da svako ko imalo prati politiku i ima vise od 18 godina svata celu pozadinu ubistva z.dj tu nema onih koje ti nabrajas(ajd opet te pitam daj neki dokaz kao sto ja radim),ali ima onih kojima si dao svoj glas.....
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Pazi sad, sad ce da te prozovu, da si "glupi majmun, radikal, alo nepismeni, procitaj koju knjigu, jebo te Kostunjavi", itd.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
e, a sto volim kad izdvojim neoboriv dokaz protiv LDP-a i onda cak ni oni sami ne znaju kako da ga opravdaju.
ali da ponovim.
njihova politika mi je mozda i najbliza tj. kombinacija politike DS-a i LDP-a je savrsena.jedni dovoljno umereni a drugi dovoljno extremni tako da njihova kombinaija je savrsenstvo po meni.

ali mi se ne svidja nacin na koji oni tu svoju politiku sprovode u medijima a najmanje mi se svidjaju neki glasaci LDP-a koji su otvoreno za nezavisnost vojvodine i sl...takvih u DS-u nema

Nest nisam bas video taj dokaz, ali ajde
Neki glasaci LDPa?   Pa zar je to stranka? jel to program stranke? to samo pokazuje da nismo kako vi kazete "totalitarna" stranka, vec da ljudi mogu govoriti ono sto misle. Nase je da se s tim misljenjem slozimo ili ne slozimo. Ali ciljevi ldp stoje jasno u statutu i programu. e a to treba procitati pre nego sto se pocne pljuvati. a kad dodje do citanja onda nas covek salje sve u p.... m.... i trazi to na internetu u vidu filma
ok, a imas li ti neko objasnjenje.
zasto svi oni koji zele da cepaju vojvodinu od srbije glasaju bas za LDP a ne za DS i G17 koji su takodje za autonomiju?

ajde, malo logike da vidio taj rezon.
Citat
Boro mnogo s.... Zalazemo se za ustav iz 74 pa ti nisi normalan, ne bre zalazemo se za onaj iz 1869. Ovaj ustav iz 2006 je los ustav, covece u tom ustavu sudija koji se bira prvi put ogranicava na mandat od 3 godine, pa ako odgovara moze da nastavi, javni tuzilac se bira na 6 godina, to nema nigde u svetu, i ima jos bezbroj sitnica a vas su zaslepili Kosovom pa Kosovom. I necu da komentarisem raspravu ko stoji iz ubistva Djindjica nema svrhe sta mi znamo, nista. Jos smo mi komunisti ma daj bre, sve sto kaze neko iz LDP-a vi izvrnete. Neko je spominjao da su glasaci DS-a za autonomiju Vojvodine, a LDP-a za nezvisnu, gluposti ciste, ja sam o nezavisnosti Vojvodine cuo samo iz usta onih koji su protiv. Mnogo ste alergicni na LDP. LDP jedini ima onu stvar da kazu istinu u lice (a istina boli), a ostali pricaju bajke za ususkane budale i prave politicke poene na prici o Kosovu, pa ima vaznijih stvari od Kosova, mnogo vremene gubimo zbog toga, al jebi ga narod se lozi na demagogiju.

Smile Smile Smile Smile Ma ustav iz 74 je vrh.U EU cete da idete sa komunistickim ustavom. Smile Smile  Smile Smile Da bar znas sta pricas..... Vracate se u pecinsko doba sa tim ustavom  Smile Smile Ustav je usvojen sa vecinom i mozete samo da placete  Smile Vi ste za Slobin ustav jer ste bojkotovali demokratski ustav  Smile Da ste se vi pitali ostali bi u pecinama sa Slobinim ustavom.DS jeste za autonomiju a Canak je djubre koje ce ako bog da odleprsati sa politicke scene Vojvodine na sledecim pokrajinskim izborima.Vi ste glavna kocnica u Srbiji  Smile

boro ponvo s..... Ponovo okreces reci. Ovaj ustav nije demokratski, jer nije glasalo 50%ljudi na njemu i to svi znaju postoje svedoci i dokazi, napisan za 3 dana, ocajan je. I znas Boro ustav se ne donosi da trje 2 godine i zadovolji trenutnu politicku situaciju, donosi se da traje 50god, i da postavi ciljeve kojim zemlja mora ici, i niko iz LDP-a ne kaze da je slobin ustav dobar on je jos vece sranje, mi hocemo drugaciji ustav. I sto vise pljujet po LDP-u ja sam vise za njih.

@Kraljevicu Marko
Ja jos nisam upoznao nekog ko je za nezvisnu Vojvodinu, to pominju paranoici.

milance, da li citas teme o vojvodini?
jedini koji su za cepane( a nije ih malo) su glasaci LDP-a.
to je slucajnost?
pa idemo redom....netreba biti mnogo pametan pa da se svati cela prica o ubistvu z.dj....
pa da vidimo kako je mogudje da kriminalci skoro pola godine jure premijera po Srbiji nebi li ga ubili,a da niko u drzavi ni prstom ne mrdne da ih u tome spreci ? :shock:Kako je moguce da posle onog pokusaja atentata kod "arene" nije podignut nivo obezbedjenja pokojnolg premijera? Zasto nije koriscen drugi mnogo bezbedniji ulaz u zgradu ? ko je iskljucio kamere na zgradi Vlade dva dana pre atentata ? kako je moguce da su legija i "zemunci" bili na merama tajne policije(dakle prisluskivani i praceni ) a da niko nije navodno ni naslutio sta se tu sprema / Smile?
Ove propuste nikako nisu mogli da naprave oni koje ovih dana na sva usta prozivaju ostrasceni dosisti i profesionalni "djidjisti" a posebno djindjiceva udovica(cedomir jovanovic)...
E pa nece biti da je Kostunica naredio policiji da neradi svoj posao ,nece biti da je Jocic pustio bagzija da mirno odseta sa prekrsajnom prijavom u dzepu,pa nece biti valjda da je tijanic svojerucno iskljucio kamere na zgradi vlade,nece valjda biti da su legija i siptar odlucili da ubiju premijera racunajuci na podrsku opozicije  Smile Smile???
bice da su u pitanju drugi ljudi ,koji su svojim cinjenjem i necinjenjem doprineli ubistvu premijera.Bice da su streljanju djidjica i te kako doprineli oni oko njega koji su se sve vreme talili sa mafijasima,oni koji su reformisali drzavu po meri svojih dzepova,oni kojima je zoran bio samo paravan za nevidjen lopovluk....
Konkretno:Dali je za ubistvo zorana odgovoran onaj koji se u zatvoru ljubio sa siptarom i kumom,onaj koji je te zlocince stavio iznad zakona,onaj koji im je oprostio otmicu miskovica i pustio ih na slobodu ? Smile
Da li je za streljanje zorana odgovoran onaj koji se sa Siptarom u bazenu u silerovoj provodio vise vremena nego sa rodjenom zenom u bracnom krevetu? i konacno kakvu mracnu tainu krije onaj koji je specijalcima u meljaku naredio streljanje siptara i kuma i ako su se oni vec bili predali ? sta su to ta dva okmorela kriminalca znala a mi nismo smeli da saznamo ?

deco iz ldp mani te se vise kostunice i dss,ovo sto sam napisao su cinjenice na koje treba svaka stranka da trazi odgovore,odgovore u kojima siguro nece biti mesta za kostunicu dok se za cedu to nikako nebi moglo reci cak sta vise mislim da bi imao puno puno toga da objasni ?
15 specijalaca ti nije dovoljno obezbedjenje?!??!
pa sta bi ti?
tenk da ga stiti?

djindjic nije na pocetku priznao ni sebi da je to bio pokusaj ubistva.
dana kada je ubijen su dosi pravi dokazi.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
lepo rekao ja vucic bla,bla,bla nije bitno sto su mafijasi 6 meseci vijali po beogradu djidjica vec je bitnan protest jso....

protes je poceo u novembru 2001, a povod je bio hapsenje haskih optuzenika brace banovic,jedinica je otkazala poslusnost vladi(pod cijom je i upravom bila ne pod precednickom srj )....stvar je legla posle Djindjiceve posete kuli,posle toga djidjic(a ne kostunica) je smenio prvog coveka RDB gorana petrovica(osnivac ldp trenutan status OTEran iz stranke) i njegovog zamenika zorama mijatovica....iz nadleznosti DB jso je prebacena u resor javne bezbednosti....inace goran petrovic nije otisao na pregovore u Kulu povodom protesta JSo jer je porucio da nema vremena za JSO i da nece doci da se bavi njima jel ide sa zenom u pozoriste  Smile Smile.....pobuna jedinice bio je poraz zorana djidjica i njegove vlade-beba popovic.....
popuna se posle posete djidjica smirila i rezultat je bilo postavljanje andreje savica na celo RDB i bracanovica(valjda znas ko su ti ljudi djidjic ih je unapredio ne kostunica)....samo dva meseca posle pobune ,na proslavi beretki u Kuli,uz zvuke bajage mogli su se videti Cedomir jovanovic,zoran zivkovic,dusan mihajlovic-ministar policije Smile Smile andrija savic sef RDB Smile Smile(dakle ne ni kostunica ni jocic ni stojkovic vec neki drugi ljudi....)

2)nisu li se mozda lideri DOS preracunali u proceni da mogu da grade modernu srbiju oslanjajuci se na polugama milosevicevog rezima ?(direkto su bili odgovorni sefu RDB a ovaj djidjicu dakle ne kostunici)
                       3)Da li je pobuna bila nacin da legija postavi svoje ljude na celo MUP i RDB(zasto mu je to premijer dopustio e to je pitanje)     4)Zasto je jedinica rasformirana tek nakon ubistva z.dj ?
                        5)Ko je dozvolio da pripadnici JSO obezbedjuju cedomira jovanovica ? Smile Smile Smile

ovo su cinjenica a tvoja demagogija i bla,bla,bla vucic fazon......kad se uporede cinjenice i bla,bla,bla ldp retorika naravno da svako ko imalo prati politiku i ima vise od 18 godina svata celu pozadinu ubistva z.dj tu nema onih koje ti nabrajas(ajd opet te pitam daj neki dokaz kao sto ja radim),ali ima onih kojima si dao svoj glas.....
joooj jebem ti.
pa kada mi covek kaze protes a ne protest, pa necu ga valjda smatrati obrazovanim???

dakle, nisu imali nikakvu moc da rasformiraju jedinicu.
JSO je imala politicku podrsku predsednika i slicnih.
dalje, kada je sloba rusen. deal sa Legijom(koga je sloba voelo i tepao mu Cane, i licno ga slao da ubija politicke neprijatelje) je bio sledeci: legija ne ubija narod ali svi iz JSO ostaju na polozajima.
a ti polozaji su bili:obezbedjenje svih ministarstava, vozaci ministara i drugo.
dakle, niko od moinistara nije bio bezbedan. zato nisu rasformirali jedinicu. sloba je svoj sljam ucvrstio u svakoj pori drustva. drzava je tada jos uvek bila dosta slabija od slobine i sekijeve mafije
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
jedini ko je mogao da se suprostavi JSO u to vreme je bila vojska koja je bila pod komandom predsednika srj. vec tada su predsedniksrj i premijer srbije bili u losim odnosima i to je bila igra nadjebavanja. tad je sklopljen privremeni pakt izmedju njih pod nekim uslovim nece se napadati do daljnjeg. medjutimm djindjic kao premijer srbije je smislio drugi nacin kako ce zaje.... legiju i ostale, a da ne rasformira jso, kao sto je bio deal. pa je okrenuo na mafiju i taj tzv zemnuski klan. tad je vec postao prepreka koja se ne moze preci, vec samo ukloniti. i to su cinjenice...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

joooj jebem ti.
pa kada mi covek kaze protes a ne protest, pa necu ga valjda smatrati obrazovanim???

dalje, kada je sloba rusen. deal sa Legijom(koga je sloba voelo i tepao mu Cane, i licno ga slao da ubija politicke neprijatelje) je bio sledeci: legija ne ubija narod ali svi iz JSO ostaju na polozajima.
a ti polozaji su bili:obezbedjenje svih ministarstava, vozaci ministara i drugo.
dakle, niko od moinistara nije bio bezbedan. zato nisu rasformirali jedinicu. sloba je svoj sljam ucvrstio u svakoj pori drustva. drzava je tada jos uvek bila dosta slabija od slobine i sekijeve mafije

ali  moinistara ce napisati samo obrazovan covek poput tebe ?  Smile Smile Smile

da i posto nisu mogli da ih pobede odlucili su da im se pridruze pa su tako obezbedjivali cedomira jovanovica,stanka subotica caneta(avioni),pa su odlazili na njihove proslave u kulu(tamo kostunica nije isao,kao ni u silerovu alik to je vec druga prica...),ljubili zastavu JSO(zasto ? Smile Smile)......i znas sta ako premijer nije u stanju da se izbori sa tajnim sluzbama oda lepo nek izadje pred narod i kaze kako stoje stvari a ne kao sve je divno sve je krasno...a na kraju krajeva mogao je i da se povuce sa tog mesta umesto da im ide na noge u kulu,da postavlja njihove ljude na rukovodeca mesta u MUPu i RDB......pa nije kostunica doveo andriju savica u RDB,niti bracanovica u MUp vec zoran djindjic......i da zakljucim evo kostunica je vec 4 godine premijer pa nevidim bas u njegovom okruzenju mafijase,kriminalce ljude koji su okruzivali djidjica do 2003 a posle smrti njegovu udovicu cedomira jovanovica

ps."Mi nudimo koegzistenciju i široku autonomiju kosovskim Albancima. Nezavisno Kosovo vodilo bi ka cepanju Makedonije i sukobima u multietnickoj Bosni. Pored toga, kosovski Albanci bi imali problema na putu u Evropu, ako bi im u buducnosti Srbija bila protivnik. Ostala bi im samo Albanija i Jadransko more, pa bi mogli samo da plivaju u Evropu" Smile Smile

DR. Zoran Ðindic 2003.....  kakve veze ima ovo sa politikom ldp???????? Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 19:24:31 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

joooj jebem ti.

ali  moinistara ce napisati samo obrazovan covek poput tebe ?  Smile Smile Smile

da i posto nisu mogli da ih pobede odlucili su da im se pridruze pa su tako obezbedjivali cedomira jovanovica,stanka subotica caneta(avioni),pa su odlazili na njihove proslave u kulu(tamo kostunica nije isao,kao ni u silerovu alik to je vec druga prica...),ljubili zastavu JSO(zasto ? Smile Smile)......i znas sta ako premijer nije u stanju da se izbori sa tajnim sluzbama oda lepo nek izadje pred narod i kaze kako stoje stvari a ne kao sve je divno sve je krasno...a na kraju krajeva mogao je i da se povuce sa tog mesta umesto da im ide na noge u kulu,da postavlja njihove ljude na rukovodeca mesta u MUPu i RDB......pa nije kostunica doveo andriju savica u RDB,niti bracanovica u MUp vec zoran djindjic......i da zakljucim evo kostunica je vec 4 godine premijer pa nevidim bas u njegovom okruzenju mafijase,kriminalce ljude koji su okruzivali djidjica do 2003 a posle smrti njegovu udovicu cedomira jovanovica

ps."Mi nudimo koegzistenciju i široku autonomiju kosovskim Albancima. Nezavisno Kosovo vodilo bi ka cepanju Makedonije i sukobima u multietnickoj Bosni. Pored toga, kosovski Albanci bi imali problema na putu u Evropu, ako bi im u buducnosti Srbija bila protivnik. Ostala bi im samo Albanija i Jadransko more, pa bi mogli samo da plivaju u Evropu" Smile Smile

DR. Zoran Ðindic 2003.....  kakve veze ima ovo sa politikom ldp???????? Smile Smile Smile

Preduhitrise me kraljevicu marko i dexy gore sa odgovorima, ali se sa istima slazem.

I da ponovimo gradivo posto nisi pratio. Prvo, nije JSO protest bio zbog brace Banovic, nego upravo da bi se postavio bracanovic u DB. Tako je Legija imao pokriven i DB, Kostunica im je prilikom protesta JSO obezbedio da se vojska ne mesa (a morao je po zakonu da posalje vojsku da ih poubija k'o zeceve). Samim tim, sve je bilo spremno - i DB i vojska su bili uz Legiju, a Kostunica je odigrao ulogu kod vojske (sad opet citaj - Aco Tomic, Nalic, itd).

Umesto da mi prosipas ovde baljezgarije Kurira koga ionako placaju Kostunicini finansijeri, sacekaj rezultate istrage spec tuzioca (ako ga Jocic ne uhapsi u medjuvremenu).
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
jedini ko je mogao da se suprostavi JSO u to vreme je bila vojska koja je bila pod komandom predsednika srj. vec tada su predsedniksrj i premijer srbije bili u losim odnosima i to je bila igra nadjebavanja. tad je sklopljen privremeni pakt izmedju njih pod nekim uslovim nece se napadati do daljnjeg. medjutimm djindjic kao premijer srbije je smislio drugi nacin kako ce zaje.... legiju i ostale, a da ne rasformira jso, kao sto je bio deal. pa je okrenuo na mafiju i taj tzv zemnuski klan. tad je vec postao prepreka koja se ne moze preci, vec samo ukloniti. i to su cinjenice...

А јадна полиција под контролом Дуће није могла ништа. Неких 30000 људи под командом, мало жандармерије, мало САЈ-а...ма јок.

Марко, ово што ради Тадић са Коштуницом је прави пут, веруј.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
zandarmerija je nastala malo kasnije decnko, informisi se, bas kao odgovor na ovakve vrste protesta.
policija je bila neopremljena za bilo kakve radnjepo tom pitanju ako nisi primetoio ovi su tad imali i oklopne transportere i bacace granata i minobacace i po rakete i svu mogucu opremu.
alo decko informisi se
jedino je mogla vojska izaci na ulice i to jedino tenkovima koji bi imali jace naoruzanje od njih.
e sad
opet kazem
2003 godine se i moglo naci mozda resenje za kosovo, ali nakon 4 godine odugovlacenja i cutanja o tom problemu dok su drugi radili i pricali...
nema vise bratac takvog resenja
sto nisu cutali i sad kao sto su cutali ove 4 godine nego sad kao nesto potezu...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
zandarmerija je nastala malo kasnije decnko, informisi se, bas kao odgovor na ovakve vrste protesta.
policija je bila neopremljena za bilo kakve radnjepo tom pitanju ako nisi primetoio ovi su tad imali i oklopne transportere i bacace granata i minobacace i po rakete i svu mogucu opremu.
alo decko informisi se
jedino je mogla vojska izaci na ulice i to jedino tenkovima koji bi imali jace naoruzanje od njih.
e sad
opet kazem
2003 godine se i moglo naci mozda resenje za kosovo, ali nakon 4 godine odugovlacenja i cutanja o tom problemu dok su drugi radili i pricali...
nema vise bratac takvog resenja
sto nisu cutali i sad kao sto su cutali ove 4 godine nego sad kao nesto potezu...

Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!
Кад некога зовеш неинформисаним, погледај се у огледало!

Жандармерија јесте основана пре "побуне". Заборавио си да напоменеш САЈ. Ништа ти не знаш ни о полицији ни о њеним могућностима!
Само још један лупач глупости и просипач б92 бљувотина по форуму. Е колико је таквох прошло...

Највећи је глупан онај који тврди да нешто зна, Edit by Livingston!: a понаша се као ти!
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 08:21:10 od Livingston »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:02:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.