Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:31:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 40265 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
  Zdrava diskusija,bez vredjanja i "ratovanja"-to nama više nedostaje.                 
  - Nije neophodno  da ratujemo mišljenjima ako nam se ista razlikuju.Argumenti,kulturan razgovor a ne  obezvredjivanje sagovornika koji i ne mora da bude protivnik btw.
   Zadržimo pristojnost,to je moj apel.

Slazem se, ali ja jednostavno iznosim cinjenice - 60 % funkcionalno nepismenih, osiromasno, izludjeno, ma ne moze to da donese dobru odluku. Razumem ih ja, jednostavno nisu ni imali priliki niti su videli bolje u svom zivotu. Nije narod kriv sto je zaglupljen i izludjen, ali sada je takva situacija. Zato treba zabraniti bolesne partije.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
  - Nije neophodno  da ratujemo mišljenjima ako nam se ista razlikuju.Argumenti,kulturan razgovor a ne  obezvredjivanje sagovornika koji i ne mora da bude protivnik btw.

Slazem se, ali ja jednostavno iznosim cinjenice - 60 % funkcionalno nepismenih, osiromasno, izludjeno, ma ne moze to da donese dobru odluku. Razumem ih ja, jednostavno nisu ni imali priliki niti su videli bolje u svom zivotu. Nije narod kriv sto je zaglupljen i izludjen, ali sada je takva situacija. Zato treba zabraniti bolesne partije.
treba zabraniti partije...ako se ne varam,to je jos jedna odlika fasizma...zabraniti politicke neistomisljenike

samo razmisli...sta bi se ovde desilo da se zabrani npr. radikali?
gradjanski rat...u najmanju ruku...alo bre njih je preko milion,to se ne moze zabraniti bez velikih posledica
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

treba zabraniti partije...ako se ne varam,to je jos jedna odlika fasizma...zabraniti politicke neistomisljenike

samo razmisli...sta bi se ovde desilo da se zabrani npr. radikali?
gradjanski rat...u najmanju ruku...alo bre njih je preko milion,to se ne moze zabraniti bez velikih posledica

Postojala je sansa za to 5. oktobra kad su se ucutali i pokrili usima. I oni i SPS su bili k'o bubice.

Neke drzave u tranziciji su zabranile partije. Ne secam se koje, ali mogu da potrazim.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
boro ponvo s..... Ponovo okreces reci. Ovaj ustav nije demokratski, jer nije glasalo 50%ljudi na njemu i to svi znaju postoje svedoci i dokazi, napisan za 3 dana, ocajan je. I znas Boro ustav se ne donosi da trje 2 godine i zadovolji trenutnu politicku situaciju, donosi se da traje 50god, i da postavi ciljeve kojim zemlja mora ici, i niko iz LDP-a ne kaze da je slobin ustav dobar on je jos vece sranje, mi hocemo drugaciji ustav. I sto vise pljujet po LDP-u ja sam vise za njih.

Budi za LDP.Iskreno boli me k....Tvoje demokratsko pravo je da glasas za koga hoces.  Smile Od svih dokaza imate onaj 1 klip na you tube  Smile Smile Smile Aj dobro.To jeste neki dokaz ali ne dovoljan da se kaze da nije demokratski  Smile  Ja ne razumem da li ste vi ludi ili se samo pravite.Jel treba 50 puta da objasnjavam svima iz LDP:"Za ustav mora da glasaju i SRS i SPS".Ukljuci mozak i uzmi digitron i videces da bez njih nema ustava.Moraju svi da se sloze i to je poenta ustava.Ti mrzis
SRS,SPS,DSS... Ni meni nisu simpaticni ali ja nikoga ne mrzim pa ni LDP.Ali moras da shvatis da neke stvari moraju i oni da se sloze.Imali smo 2 alternative:"1 je da glasamo za novi ustav i konacno odje.... Slobim ustav>2 je da bojkotujemo i pusimo k... jos 5,6 god dok se neko ne smiluje da nam da novi ustav.Ja sam se odlucio da kazemo NE Slobinom ustavu i njegovoj politici.Bato ako dodjete na vlast mozete menjati ustav.Ja vas mogu kritikovati ali to je vase demokratsko pravo.Ovo vise nije Slobin ustav gde treba 200 god da se promeni nesto.Menja se jako lako ako nesto ne valja  Smile

Boro sto se tice da se ustav ne moze doneti bez DSS, SPS, SRS upravu si, al moze sa DS, LDP,G17+ i DSS, al to je manje bitno, mene ne intetesuje ko je doneo ustav, nego kakav je u celini, ima mogo manjkavosti i uopste nije usaglasen. Ja sam jedva cekao da promenimo slobin ustav, al ne sa ovakvim frankenstajnom, ustvari videces za koju godinu za sta si glasao, doduse ima dobre stvari i to najvise u oblasti ekonomije, ustav nije tema i necu o tome vise.

...rece strucnjak za ustav... Smile Smile Smile

ova drzava je propala zato sto svi znaju sve

Necu vise o ustavu, od tebe veci strucnjak jesam, ja znas studiram fakultet koji se bavi tom materijiom, i polozio sam taj ispit pre 2-3 nedelje, i ja citam knjige o tome, a ne gledam samo tv.

A sto se tice ove rsaprave o zabrani stranaka, mislim da nikakva zabrana ne dolazi u obzir ovo je demokratska zemlja (tako kazu), jedino ako ne ispune neke uslove al daleko su radikali od njih.

@alexnikolic
Jbg kolko god da je narod glup(a jeste) nemozes im uzeti pravo da biraju.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
A sto se tice ove rsaprave o zabrani stranaka, mislim da nikakva zabrana ne dolazi u obzir ovo je demokratska zemlja (tako kazu), jedino ako ne ispune neke uslove al daleko su radikali od njih.

@alexnikolic
Jbg kolko god da je narod glup(a jeste) nemozes im uzeti pravo da biraju.

Ovde se slazemo  Smile Srbija mora ostati demokratska zemlja i svako ima prava da bira koga hoce.Ako je vecina luda sta je tu je   Smile Sve sto stranke budu pravile vise sr.. same ce sebe unistiti.Ako ne udju u parlament same su sebe kaznile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Drago mi je Boro, imas ti dobra razmisljanja i cenim ih, al negde se mimoilazimo (sto je sasvim zdravo i normalno).
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
1) nikome ne mozes uzeti pravo na glasanje koje je stekao punoletsstvom i drzavljanstvom.
2) trenutno nijednu partiju ne mozes zabraniti jer bi to bilo krsenje ljudskih prava
3) ne mozes narod nazivati glupim i nepismenim. to je vredjanje
narod ne mari toliko za glupave ideje radikala, koliko su razocarani u sve druge. nazalost i ja sam. svi su se pokazali kao lopovi i vucibatine. ali nikad ne bi otisao u radikale jer su meni licno takvi napravili mnoga zla. a da ne pominjem ono sto sam video da su radili drugima. E zato treba postaviri partije na svoja mesta. treba naci nove ljude - politicare koji nece lagati narod iobecavati mu razne utopije. to sto kostunica laze narod vec godinama, nije napravilo problem samo dss-u vec svim strankama te orjentacije, nazalost. to sto ih i dalje laze da ce kosovo ostati u granicama srbije tek ce ostaviti posledice. nazalost tu krilaticu koristi da bi sa druge strane jos vise opljackao narod u onih 85% teritorije srbije. i to ce tek da se oseti. a narod onda nema poverenja prema nikome. e na tome treba raditi. na uspostavljanju poverenja naroda. ne lazima i prevarama vec istinom i radom. a za to treba vremena i snage. i truda.to ne mozemo postici gledajuci sa strane i govoreci. ma ne mogu ja nista urasiti. mozess. u tome i jeste stos. svaki pojedinac moze mnogo uraditi. samo treba krenuti, ne cekati da neko drugi nesto uradi za tebe,jer nece! kreni iuradi sam!
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
1) nikome ne mozes uzeti pravo na glasanje koje je stekao punoletsstvom i drzavljanstvom.
2) trenutno nijednu partiju ne mozes zabraniti jer bi to bilo krsenje ljudskih prava
3) ne mozes narod nazivati glupim i nepismenim. to je vredjanje
narod ne mari toliko za glupave ideje radikala, koliko su razocarani u sve druge. nazalost i ja sam. svi su se pokazali kao lopovi i vucibatine. ali nikad ne bi otisao u radikale jer su meni licno takvi napravili mnoga zla. a da ne pominjem ono sto sam video da su radili drugima. E zato treba postaviri partije na svoja mesta. treba naci nove ljude - politicare koji nece lagati narod iobecavati mu razne utopije. to sto kostunica laze narod vec godinama, nije napravilo problem samo dss-u vec svim strankama te orjentacije, nazalost. to sto ih i dalje laze da ce kosovo ostati u granicama srbije tek ce ostaviti posledice. nazalost tu krilaticu koristi da bi sa druge strane jos vise opljackao narod u onih 85% teritorije srbije. i to ce tek da se oseti. a narod onda nema poverenja prema nikome. e na tome treba raditi. na uspostavljanju poverenja naroda. ne lazima i prevarama vec istinom i radom. a za to treba vremena i snage. i truda.to ne mozemo postici gledajuci sa strane i govoreci. ma ne mogu ja nista urasiti. mozess. u tome i jeste stos. svaki pojedinac moze mnogo uraditi. samo treba krenuti, ne cekati da neko drugi nesto uradi za tebe,jer nece! kreni iuradi sam!

Mogu narod nzavati nepismenim ako je 60 % funkcionalno nepismeno. Sta je tu neistina?

Glup je mozda preterana rec i tu jesam preterao jer sam se iznervirao.

Medjutim, stoji da u narodu ne postoji dovoljan nivo svesti i intelektualne angazovanosti da bi se pravilne odluke donosile. Kako protumaciti da mnogo ljudi glasa iz inata, neki glasaju jer hoce da napakoste ovim drugima, itd itd. Zar tako odrasli ljudi treba da razmisljaju???? Ja sam se 100 puta objasnjavao sa ljudima koji su odluke za koga ce da glasaju doneli na osnovu svoje neobrazovanosti i zatucanosti - jednostavno ti covek iznese 5-6 stvari od kojih nijedna nije cinjenica i na osnovu toga glasa. Npr. jedan me ubedjivao da nijedna zemlja nije privatizovala svoju elektroprivredu, a kamoli je prodala strancima i da ce zato glasati za radikale. I onda ja njemu navedem primer engleske gde je ep 95% privatizovana, a skoro pola drze strane kompanije (americke, francuske, nemacke uglavnom). E ta lenjost i to neznanje je ono sto tera ljude da glasaju - ne citaju, ne uce, nista, samo primaju govna od Vucica i zakljucuju na osnovu toga.

I da, postoji opravdanje zasto je takvo stanje u narodu, ali to me ne sprecava da to stanje konstatujem kao takvo.

P.S.
Upravo zbog tog stanja u narodu je trebalo zabraniti SRS i SPS jedno 10-15 godina dok se ne povrati normala i dok ljudi ne izadju malo iz ludila. Mada partije koje su vrsile drzavni terorizam, nasilje, ubistva itd zaista ne treba da opstanu. SPS je morao biti zabranjen zbog svega sto su uradili. I JUL. SRS ako nista, onda zbog Zakona o informisanju. Da ne govorimo o potpirivanju mrznje, rasne nacionalne itd, kao i umesanosti u ratne zlocine.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 10:25:16 od alexnikolic »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
mozes narod zvati politicki nepismenim sto je u ovom slucaju tacno.
to jedino mozemo promeniti mi. to je ono sto hocu da kazem. nasim trudom i angazovanjem, a ne gledanjem sa strane i konstatovanjem.

a to sta bi bilo, kad bi bilo...
na to uopste ne treba obracati paznju. 6. oktobar 2000 je davno prosa i tu vise nista ne mozemo uraditi.
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mozes narod zvati politicki nepismenim sto je u ovom slucaju tacno.
to jedino mozemo promeniti mi. to je ono sto hocu da kazem. nasim trudom i angazovanjem, a ne gledanjem sa strane i konstatovanjem.

a to sta bi bilo, kad bi bilo...
na to uopste ne treba obracati paznju. 6. oktobar 2000 je davno prosa i tu vise nista ne mozemo uraditi.

Ne bih se slozio.. 6. oktobar ce biti kada pocne da se odmotava kluplo politicke pozadine ubistva Djindjica.. Od umesanost kabineta Kostunjavog pa do najava Tome Nikolica da je i Tito copao pred smrt, pa do blagovremenog bega Seselja u Hag pre ubistva. Sve ce to da se odmota.

Stose tice naseg truda i angazmana - sumnjam da ce to da se isplati. Imamo jednu jako staru populaciju koja je navikla da ne razmislja i to se nece promeniti dok to ne pomre i ne dodju novi. Prica mnogih tranzicionih zemalja, a i prica iz starog zaveta - kada su Jevreji pobegli iz Egipta gde su bili robovi, sacekali su 40 godina u pustinji ispod planine Sinaj pre nego sto su nastavili put ka danasnjem Izraelu - zasto? Zato sto su sacekali da pomre generacija sa mentalitetom robova, i da se rode mladi fighteri koji ce znati da se nose sa situacijom. Ista prica i kod nas.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 10:44:35 od alexnikolic »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:31:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.