Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 13:47:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 40254 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
zandarmerija je nastala malo kasnije decnko, informisi se, bas kao odgovor na ovakve vrste protesta.
policija je bila neopremljena za bilo kakve radnjepo tom pitanju ako nisi primetoio ovi su tad imali i oklopne transportere i bacace granata i minobacace i po rakete i svu mogucu opremu.
alo decko informisi se
jedino je mogla vojska izaci na ulice i to jedino tenkovima koji bi imali jace naoruzanje od njih.
e sad
opet kazem
2003 godine se i moglo naci mozda resenje za kosovo, ali nakon 4 godine odugovlacenja i cutanja o tom problemu dok su drugi radili i pricali...
nema vise bratac takvog resenja
sto nisu cutali i sad kao sto su cutali ove 4 godine nego sad kao nesto potezu...

da bi vojska reagovala,a i tenkovi izasli na ulice morao je prvo MUP da pokusa da razoruza JSo,morao je neko da javno zatrazi pomoc od vojske...ali ne
sef RDB izjavvljuje da ga ne interesuje protest JSO i da nece da se bavi njima vec da ide sa zenom u pozoriste(on je bio direkto odgovoran djidjicu)  Smile......premijer odlazi na noge JSO u kulu smenjuje petrovica i postavlja legijine ljude na celo RDB....(alo pa jel to kostunica ili djidjic uradio)...jel znas koliko je vremenski trajao protest devet sati pa sta si ocekivao da izadju tenkovi na ulice zbog devet sati zadrzavanja JEdNE trake autoputa Beograd-zagreb xaxaxa pa koliko ti godina imas  Smile Smile Smile(pa kakovo je to razmisljanje zato sto nije izveo tenkove na ulice kriv je kostunica xaxaxaxax o boze kakve gluposti...).....krivac za ubistvo zorana djidjica je onaj koji je njegove ubice pustio iz zatvora 2001....prvo je pusten spasojevic i ako su svi dokazi bili prikupljeni protiv njih a nakon nekoliko meseci i budala,bagzi i kum jel znas ko su ti ljudi ? ONI su ubice djidjica ne kostunica(on ih sine moj nije pustio iz zatvora,nije isao u silerovu,nije posecivao u zatvoru....)... e sad ajde ti meni lepo objasni zasto su pobogu oni pusteni iz zatvora,a tek sto imam zanimljivo piutanje za bagzija covek pokusa atentat na premijera i puste ga isti dan iz milicije a tebi kriv kostunica xaxaxax stvarno koliko je tebi godina ?(da nisu u lazu lazarevic mozda uveli internet ?).... Smile Smile Smile

ps.dakle da zakljucim,deco iz ldp krivac za smrt zorana djidjica je onaj koji je pustio zemunce,ZAStO ? pa zato sto je pustanje spasojevica i "zemunaca" iz zatvora otvorilo put PobUNi JSOa a ta pobuna je kasnije dovela do atentata na premijera ....manite se kostunice nije on spasojevica vadio iz zatvora vec CEDomir jovanovic......

psps. a evo i djidjicevo resenje za status kosova, i pitanje za milion dolara... kakve ovo (politika djidjica) veze  ima sa politikom ldp ? Smile Smile Smile)

Beograd, 7. februar 2003. godine

Clanovima Saveta Bezbednosti

Poštovana gospodo,

Iskreno zabrinut razvojem dogadaja na Kosovu, a sa željom da zajednicki doprinesemo uspostavljanju trajne stabilnosti regiona, uz puno uvažavanje svih prava, i potpuno sprovodenje medunarodnih rezolucija i standarda, želim da Vas upoznam sa nekim dilemama i problemima koje se u vezi sa ovim pitanjem postavljaju pred demokratsku vladu u Beogradu.

1) Rezolucijom 1244 utvrdeno je da:

* organi medunarodne zajednice preuzimaju sve nadležnosti na Kosovu dok se ne pronade finalno rešenje,
* naznaceno je da ce se to finalno rešenje sastojati u "suštinskoj autonomiji" Kosova,
* potvrden je suverenitet Srbije i Crne Gore na celoj svojoj teritoriji, ukljucujuci Kosovo,
* kao prioritet je postavljeno vracanje proteranih lica i
* najavljen je povratak kontigenta bezbednosnih snaga Srbije i Crne Gore.

2) Ono što se na terenu dogada nije u skladu sa konceptom Saveta Bezbednosti i preti da svojim posledicama destabilizuje Srbiju i Balkan.

Medunarodne organizacije (KFOR i UNMIK), nadležnosti koje su rezolucijom 1244 oduzete Srbiji i Jugoslaviji i predate njima, postepeno prenose na lokalne strukture, sa krajnjim rezultatom da ce jednog trenutka organi Kosova imati sve nadležnosti jedne nezavisne države, osim medunarodnog priznanja. Tu više nema ni govora o bilo kakvoj autonomiji, nego samo o okolnostima pod kojima ce biti konstatovana nezavisnost. Ako se suverenitet jedne države izražava pre svega u strukturama bezbednosti (vojska, granica), onda ono što se sprovodi na Kosovu potpuno ukida suverenitet Srbije i Crne Gore. Vojne nadležnosti se prenose na Kosovski zaštitni korpus, policijske na lokalnu policiju, a nema ni pomena da bi organi Srbije i Crne Gore bili nadležni za državne granice Kosova prema susednim državama.

Nema ni namere, ni plana da se ispuni stav Rezolucije o povratku kontigenta bezbednosnih snaga Srbije i Crne Gore.

Zbog svega toga, povratak proteranih Srba je onemogucen (za tri i po godine vratilo se manje od 2%), pošto ih Albanci ne žele u svojoj buducoj nezavisnoj državi, a i sami Srbi ne smatraju bezbednim povratak na teritoriju koja može postati nezavisna albanska država.

3) Posledica ovakvog razvoja dogadaja je najpre gubitak kredibiliteta kako demokratskog sveta, tako i demokratske vlasti u Beogradu. Ako se na terenu dogadaju stvari koje su direktno suprotne najvažnijim medunarodnim dokumentima, onda jacaju one snage koje tvrde da je medunarodna zajednica neprincipijelna i jednostrana. To slabi poziciju reformskih snaga u Srbiji, koje neprekidno insistiraju na poštovanju medunarodnih obaveza i integraciji naše zemlje u medunarodnu zajednicu.

Šta reci o autoritetu medunarodne zajednice ako ni jedan njen zahtev koji se tice prava države Srbije i Crne Gore nije ostvaren: ni rešavanje problema Kosova putem "autonomije", ni vracanje proteranih Srba, ni vracanje kontigenta vojske i policije, ni afirmacija suvereniteta Srbije i Crne Gore?

Opravdani prigovor koji se medu gradanima cuje jeste da demokratska Srbija nema bolji medunarodni tretman oko rešavanja kosovskog problema nego što ga je imala kada nije bila demokratska.

Uz to, precutno klizanje Kosova ka nezavisnosti preti da destabilizuje ceo region. Situacija u BiH i Makedoniji može ozbiljno da bude poremecena u slucaju takvog scenarija, koji je danas, na žalost, jedini kome se pruža šansa.

4) Zbog toga, poslednji je trenutak da se ovo ozbiljno prejudiciranje krajnjeg rešenja zaustavi, da se vratimo konceptu Rezolucije 1244 i da iznova defmišemo put ka njenom autenticnom sprovodenju.

Prvi uslov za ovo jeste da odmah otpocnu ozbiljni razgovori o ukljucivanju Srbije i Srbije i Crne Gore u sve važne odluke koje se ticu buduceg statusa Kosova, a koje se donose vec sada. To se pre svega odnosi na pitanja bezbednosti (vojska i policija, kontrola granice), pravnog i ekonomskog poretka, odnosa centralne vlasti u Beogradu i vlasti u Prištini, odnosa Prištine prema srpskoj zajednici na Kosovu, odnosa Beograda prema srpskoj zajednici na Kosovu itd. Neophodno je utvrditi datum vracanja bezbednosnog kontigenta maticne države, predvidenog Rezolucijom 1244, jer to je gest na kome se u Srbiji i Jugoslaviji meri iskrenost medunarodne zajednice. Osim toga, taj cin bi predstavljao psihološko ohrabrenje za malobrojne preostale Srbe na Kosovu, i bez sumnje, ubrzao povratak proteranih Srba. Pošto postojeca prava Srba i ostalog ne-albanskog stanovništva sadržana u Privremenom ustavnom okviru, nisu dovela do povratka proteranih, a ni do veceg osecanja bezbednosti malobrojnih Srba koji nisu proterani, ocigledno je da ta prava treba pojacati i uciniti efikasnijima. Zbog toga, smatram neophodnim da se Srbima na Kosovu prizna status nacionalne zajednice, koja svoja prava ostvaruje preko svoje samouprave, uklopljene u pravno-politicki poredak Kosova, ali sa efikasnim kolektivnim pravima, a ne samo individualnim. Podsecam da su ovakva rešenja i inace implementirana na mestima gde postoje etnicki problemi (BiH, Makedonija, Južni Tirol, Olandska Ostrva...). Tacnije, na svim mestima osim na Kosovu i Metohiji. Uostalom i u mirovnom konceptu iz Rambujea je predvideno takvo rešenje, a na taj koncept se eksplicitno poziva Rezolucija 1244 kada govori o finalnom statusu Kosova. Znam da ce ovi predlozi biti docekani sa prigovorom da albanska strana nece na njih pristati. Medutim, pitanje je da li se pri rešavanju teškog problema Kosova sme uvažavati volja samo jedne strane? I kakve to posledice po stabilnost regiona može da ima?

Složicete se, stabilno i trajno ce biti samo ono rešenje koje uvažava interese obe strane.

Poštovana gospodo,

Veoma sam zabrinut onim što se dogada u vezi Kosova i Metohije, i još više, onim što vidim da ce se u neposrednoj buducnosti dogadati. Greše svi koji misle da to može proci bez dramaticnih posledica. Moj osnovni interes, kao i interes reformske Vlade u Beogradu, jeste da ocuvamo stabilnost regiona, efikasnu zaštitu ljudskih prava, da bismo mogli uspešno rešavati nagomilane ekonomske probleme, da bismo umanjili ogromno siromaštvo našeg stanovništva i da bismo što pre ispunili uslove za evropsku integraciju. Svi ovi ambiciozni ciljevi mogu da budu poništeni ako se u pogledu rešavanja problema Kosova bez odlaganja ne krene u traženje zdravog kompromisa, koji ce uvažavati i legitimne interese Srbije i Srbije i Crne Gore, i srpske nacionalne zajednice na Kosovu i Metohiji.

Zbog velikog znacaja koje ovo pitanje ima za ceo Balkan i za medunarodnu zajednicu, ocekujem Vašu pažnju i podršku.

Zoran Ðindic,
predsednik Vlade Republike Srbije
« Poslednja izmena: 20. Jun 2007, 12:32:32 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
pa ti nisi svestan sta pricas. jedno su novinski napisi i  statistika, drugo je situacija u kojoj si
ja sam tad bio u vojsci i cekali smo samo mig da im je...mo kevu. bas su nam se bili nameracili.
jedno kad ti u uniformi lepo izadjes i protestvujes zbog necega.
drugo je kad ti izneses svo naoruzanme i borbenu tehniku na ulicu.
molim te, ja mali?
pa ti si genije.
ono sto je jso tada uradila je cin terorizma koji se sad zataskava. mislim izvesti jedan od najopremljenijh naoruzanih paravojnih sastava na ulicu sa svim naoruzanjem i ucenjivati drzavno rukovodstvo pa sta je to? koja je tu razlika izmedju njih koji oruzjem prete svima i traze da se ovaj ili onaj puste iz zatvoera i da se postave na polozaj i onih koji otmu avion i traze da se njihov vodja pusti iz zatvore ili tako nesto? sta ovo drugo jeste terorizam a ovo prvo nije? ovo prvo je legalna oruzana pobuna.
i ti meni pricas da sam mali?
svi ustupci koji su tad ucinjeni od strane z. djindjica su bili iznudjeni ucenom.

ko je koga pustao iz zatvora i kaoko, bas bi me zanimalo. da li ima pravo neki cedomir jovanovic u principu niko i nista sudski da pusti iz zatvora osumnjicene za atentat? hm>...
verovatno u tvom mogu. ali ajde da uzmemo da je to istina. zasto onda to nase pravosudje ne istrazi  ii utvrdi? ako je tako ja cu prvi cedu da obesim na terazijama. to mi ne bi predstavljalo nokakav problem.
mi se zalazemo za to da se otkrije pozadina ubistva premijera i da se krivci kazne. pa bio to ceda jovanovic, kostunica ili neko treci, ne zanima nas. hocemo istinu! to je pravi ldp!

e sad opet se vracamo na temu kosovo.
to je bio predlog. i u to vreme je bio genijalan. ali sve ima svoje vreme. sad je taj predog zastareo i zakasneo. da su se gospodatim pitanjem bavili na vreme tad bi bilo ok. medjutim tada su to sztavljali p;od tepih, zaboga, pricali su kako je jos rano da se raspravlja o statusu kosova. pricali bi oni to i sad ali im gori ispod nokata jer su drugi naceli to pitanje.
Smile
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!

А шта је са оним да Жандармерија није постојала тада? Појела маца језик? Типичан ЛДП "војник".  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 08:15:25 od Livingston »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
e onda sam ja stvarno lud. da li sam ih ja stvarno video sa sve pancirnim prslucima, oklopnim transporterima i heklerima u rukama na auto putu ili sam stvarno imao fatamorgane?
ajde ljudi javite see, ko je video jso da protestvuju na auto putu sa heklerima u rukama, sa pancirima na sebi , hamvijima i oklopnim vozilima iza sebe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Дечко, одлучи јел си био у војсци у касарни чекао да им јебеш кеву или си шетао поред сава центра.

Е па ја јесам. Носили су униформе и беретке. Нису имали ниједно лично наоружање. Није било оклопних возила већ само хамера који су били само превоз. Само су стајали тамо у ставу и онда отишли.

Али ја за разлику од тебе не лажем никада. Чак ни када неко не може да ме извали!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
ja nisam bio tamo. tacno bio sam u kasarni i na tv gledao sta se desava. ali dobro...
i tu si u pravu ovi sa tv ko zna sta su prikazali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
pa ti nisi svestan sta pricas. jedno su novinski napisi i  statistika, drugo je situacija u kojoj si
ja sam tad bio u vojsci i cekali smo samo mig da im je...mo kevu. bas su nam se bili nameracili.

xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxa on je cekao da im jeb.. kevu xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa...sine napaceni smatraj da se tebi vise ne obracam....pa neznas ni sta je jso,ni kome je ta jedinici bila podrecena,ni kako je funkcionisala,ni koliko su strajkovali...xaxaxxaxaxa ali ti si bio spreman da im jeb.. kevu(daj da te snimim pa pustim na yutoube bices najaci djidjicev zastitnik xaxaxaxaxaxaxax)..... Smile Smile Smile Smile Smile  kakav lik xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa on je bio spreman ovo sam poslao svim mojim drugarima na mail evo svako se upisao od smahaaaaa...xaxaxxa

ps.sine opet ti meni NE odgovori kakve veze ima ovo pismo i poslednji interviju djidjica sa politikom Ldp....evo odmah cu da i odgovorim NikAkVE

« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 02:07:01 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 E,ajde bez dečijih dobacivanja i rugalica tipa osnovna škola.Ako se nekom ovde nešto kod nekog ne svidja-a nema pojma kako inteligentno i mirno da odgovori-bolje je suzdržati se malo nego vredjati.Zbog toga sam moderatorima prijavio Feanor-a(2 pljuvačka posta).
-------------------------------------------------
   JSO je izvela oružanu pobunu koju je Koštunica po ustavu i zakonu morao da zaustavi.
   Ko je Koštunica,shvatićemo svi pre ili kasnije medjutim,možda će biti kasno.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Браво ти си ме пријавио! Ево ти цветић  Smile

Ја пљујем кад неко лаже ко пас, без икаквог устезања!

Као што ти сад лажеш! Ставио си две њихове слике, које уопште нису са протеста. Вероватно су промотивне или тако нешто.
Тако нешто се и очекује од "ратника" ЛДП-а. Ниско и бедно.

Био сам на протесту и они нису носили фантомке, панцире, и оружје срамото! Лепо ти показује та друга слика да имају беретке и да држе руке на леђима у ставу!

Молим модераторе да кад бришу увреду, обришу увреду а не цео пост.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Браво ти си ме пријавио! Ево ти цветић  Smile

Ја пљујем кад неко лаже ко пас, без икаквог устезања!

Као што ти сад лажеш! Ставио си две њихове слике, које уопште нису са протеста. Вероватно су промотивне или тако нешто.
Тако нешто се и очекује од "ратника" ЛДП-а. Ниско и бедно.

Био сам на протесту и они нису носили фантомке, панцире, и оружје срамото! Лепо ти показује та друга слика да имају беретке и да држе руке на леђима у ставу!

Молим модераторе да кад бришу увреду, обришу увреду а не цео пост.

Vecina oruzija je bila u hamvijima, tako da ne treba da lupas gluposti. Hvala
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 13:47:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.