Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како бих ја решио ситуацију 1991.  (Pročitano 37773 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
fini momče,
ja ti se najiskrenije ispričevan.Tvoj završetak teksta sam pročitao "slip i gluv kao slip i glup.Proglem mi je malo ćirilica jer sam počeo da malo naka slova zaboravljam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

Исто је битно рећи да смо ми (наш политичји врх - Слобица) могли далеко боље и раније да се пропремимо за све што нас је очекивало у том периоду. Да је тако било, можда би сад друга страна разбијала главу шта је и како требало да се уради. Јебига...

Takvi smo mi Srbi, verujemo u sopstvene zablude i ne volimo da čujemo pravu istinu, iako je u podsvesti slutimo.

Tako je bilo i onda, svi smo znali da će posle Titove smrti Jugoslavija nestati, bilo je samo pitanje vremena, ali nikom nije padalo na pamet da o tome javno progovori. Najbolje je bilo verovati u samoobmane i zablude i uživati u relativno lagodnom životu titoističkog režima.

Isto i sad, svi znamo da je Kosovo izgubljeno, ali nikom ne pada na pamet da javno kaže narodu istinu i da se pređe na neku drugu politiku već svi zamajavaju sebe i druge borbom za teritorijalni integritet i tzv. suštinskom autonomijom za šiptare.

Niko da kaže otvoreno, nema ništa od samoobmana, moramo šiptarima dati ono što im pripada, od danas idemo na podelu Kosova da spasimo što se još spasiti može.

Ali jok, Srbi ne vole da se suoče sa istinom, pa kad šiptari za par godina očiste i sever, onda ćemo po starom našem običaju da lupamo glavu gde smo pogrešili i šta smo mogli drugačije da uradimo.
Ma lupa se glava kad radijatori odjednom postanu hladni a ne za vece stvari, zalosno al istinito
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
fini momče,
ja ti se najiskrenije ispričevan.Tvoj završetak teksta sam pročitao "slip i gluv kao slip i glup.Proglem mi je malo ćirilica jer sam počeo da malo naka slova zaboravljam.
Ih, poceo si cirilicu da zaboravljas, ma nije moguce..., pa zar vam "osobna" dokumenta nisu i na cirilici, interesuje me je l' u H-B zastupljena cirilica u institucionalnim okvirima, uce li djaci u skolama azbuku, pa o dolasku Slovena, srpskim dinastijama, Svetom Savi, Caru dusanu, Kralju Bosne i Srba - Tvrtku Kotromanjicu, hercegu Vukcicu Kosaci, borbama naseg naroda za slobodu od inih okupatora, ustancima, Vuku Karadzicu, Prvom i Drugom svetskom ratu..., ili je u pitanju nekakav ustasko-handzarski program vase slavne "povijesti"!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
fini momče,
ОК дечко, нема везе, коректан си испао. немојте сад да претерујемо овде, Спартанац- уче колико си и ти или ја учио о краљу Томиславу, нпр.. немој да тако причамо, ако ћемо већ да причамо овде дај да то буде тако да не падамо у ватру и одма кренемо са пљувањем..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
fini momče,
ОК дечко, нема везе, коректан си испао. немојте сад да претерујемо овде, Спартанац- уче колико си и ти или ја учио о краљу Томиславу, нпр.. немој да тако причамо, ако ћемо већ да причамо овде дај да то буде тако да не падамо у ватру и одма кренемо са пљувањем..
Ma jok bre fini momce, kakvo pljuvanje, pa ja i borass smo stari pajtasi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Кад већ помињете шта уче у школи, питајте нашег профу шата учи децу, ко их је ослободио од Аустоугара и од Шваба??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Eto kako se resavala situacija te nesretne 1991, dvoje se svadjali treci koristili  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja radim i živim u Hrvatskoj a tamo učim djecu samo o velikosrpskoj politici  i Garašaninu u 7. i u 8. o vašaj agresiji na Hrvatsku.Učim ih i o zločinima ustaša i Jasenovcu.Niti želim pretjerivati niti umanjivati.Nastojim biti objektivan ako je to moguće meni ili bilo kome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
И шта их учиш о великосрпској политици? И кад си већ објективан, како можеш да их учиш о агресији на непостојећу државу, кад је то био грађански рат у Југославији?
« Poslednja izmena: 30. Jan 2009, 19:43:48 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ode diskusija u *urac  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.