Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se u kafićima u sklopu zgrada zabrani muzika posle 22h a rad ograniči na 00h?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kafići „gluvi” od 22 sata posle praznika  (Pročitano 18426 puta)
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Citat
Nisi sasvim u pravu, jer nije vaspitanje čarobni štapić. Tako komšinica ispod mene koja je emancipovana i kulturna osoba po svim merilima lepog vaspitanja ima sina osnovca koji igra fudbal u stanu, pa puca voleje u zid, i slične gluposti pravi. Pa priča sa nijm i ne vredi, pa kazni uzimanjem kompa ne vredi, pa išamara i opet ne vredi. Kakvo ćeš dete imati je pomalo lutrija, igra prirode, i ne zavisi samo od vaspitanja roditelja.

Уосталом, колико година мали има? >7 вероватно? ( мени је и 10 мало за коришћење компа, ал предпостављам да мора имати бар 7, ако му се одузима комп)
Да ли је било васпитних мера раније? Да ли је добио шамар некад раније, али не и загрљај одмах после тога, кад почне да плаче? Да ли је знао са 4 шта сме а шта не? Да ли је она имала обичај да често попусти до његове 5 године, јер јој смета хистерисање? Да наставим..? Или ти и даље мислиш да је у питању лутрија?  Smile  Smile

Средина такође има велики утицај на развој детета, али мислим да ипак већи имају родитељи  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 14:47:35 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Vidiš to sa šutiranjem lopte po kući rešava se tako što dete upiše u sportski klub da trenira i nauči ga da šutira loptu u dvorištu, ne tako što će mu braniti da troši energiju i igra se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
I-mate 30 Pro
Vidiš to sa šutiranjem lopte po kući rešava se tako što dete upiše u sportski klub da trenira i nauči ga da šutira loptu u dvorištu, ne tako što će mu braniti da troši energiju i igra se.

I ja se slazem.....doktorka..... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dobro, porazili ste me argumentima. Ali ima more primera gde deca istog pola i pribliznih godina, dakle pod istim okolnostima života i vaspitanja od istih roditelja pokazuju bitno različito ponašanje.

Citat
Vidiš to sa šutiranjem lopte po kući rešava se tako što dete upiše u sportski klub da trenira
bio je pa mi se nije uopšte svidelo. tj fudbal, plivanje i tenis, ništa baš. A inače ima 11 godina. A moze da izadje u dvorište kad god hoće i tu šutka loptu, privatno dvorište i stan u prizemlju, dakle nema negativog ambijenta kad izadje napolje, naprotiv. Ma Nije taj klinac ni toliko rdjav kakve dece danas ima.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.587.0
mob
I-mate 30 Pro
Dobro, porazili ste me argumentima. Ali ima more primera gde deca istog pola i pribliznih godina, dakle pod istim okolnostima života i vaspitanja od istih roditelja pokazuju bitno različito ponašanje.

Citat
Vidiš to sa šutiranjem lopte po kući rešava se tako što dete upiše u sportski klub da trenira
bio je pa mi se nije uopšte svidelo. tj fudbal, plivanje i tenis, ništa baš. A inače ima 11 godina. A moze da izadje u dvorište kad god hoće i tu šutka loptu, privatno dvorište i stan u prizemlju, dakle nema negativog ambijenta kad izadje napolje, naprotiv. Ma Nije taj klinac ni toliko rdjav kakve dece danas ima.

Nije dobra ta preterana izolacija i zasticenost i od dobrog i od loseg.....znam iz licnog primera....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 

Citat
Tačno, dvoje dece od istih roditelja iz iste kuće su totalno različita i mora im se pristupati na različite načine. Znam iz vlastitog roditeljstva. Ali isto tako znam i da su roditelji često previše zaokupljeni nekim drugim interesima, umorom, željom da deci obezbede što više i da zato propuste da učine ono očito, da prilagode pristup svom detetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Citat
Tačno, dvoje dece od istih roditelja iz iste kuće su totalno različita i mora im se pristupati na različite načine. Znam iz vlastitog roditeljstva. Ali isto tako znam i da su roditelji često previše zaokupljeni nekim drugim interesima, umorom, željom da deci obezbede što više i da zato propuste da učine ono očito, da prilagode pristup svom detetu.

+1
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
@gagijk da ti kazem... Smile

U svakom poslu ima period kad si umoran i kad si zasicen, i kad si bolestan i neraspolozen. Ovo je posao od ceo dan, svaki dan dok si ziv. Ne moze meni niko da kaze da ne vaspitam svoje dete kako treba.
Za sport se slazem apsolutno jer sam majka deteta koje je nezasito sto se aktivnosti tice i mora na sport u sportsku sredinu.

Ali... svako od nas ima jedno malo "ja" koje smo napravili i rodili. To malo "ja" ne mora da nas oponasa. Ne mora da pravi iste greske gde smo mi spremno napravili sacekusu na osnovu sopstvenog primera. Smile
Ono je posebna individua sa posebnim sklopom gena 100 kolena unazad Smile Reaguje posebno i neocekivano. Ne moze se bas sve predvideti.
Ono sto zelim da kazem je to da mi roditelji mozemo da usmeravamo, pricamo, pokazujemo primere, moze da padne koji samara, kazna , zabrana ovog ili onog ali nam je prvenstveno potrebna SRECA. Da imamo srece da je sve popamtio, shvatio i najbitnije usvojio. Da imamo srece da ce se kloniti sranja, tuce, da nece povrediti neku osobu....i tako dalje...
Deca se sasvim drugacije ponasaju u svom drustvu a drugacije u kuci. Na ulici nema roditelja, nema "Ne", "Ne moze". Ako imas srece sam ce sebi to reci. Mozes samo da se nadas da na ulici nece biti konfliktan i incidentan. Samo da se nadas.
Zato smatram da svaki kafic posle 12 ne treba da radi. Americki sistem, ali onako kako treba, da se u barove i diskoteke ne ulazi ispod 21 godine. Da ne moze da se kupi alkohol bez licne.
Da nam drzava pomogne u nasem nastojanju da se nasa deca ostvare kao dobri ljudi bez poroka i bez kriminalnog dosijea.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 22:24:29 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Zato smatram da svaki kafic posle 12 ne treba da radi. Americki sistem, ali onako kako treba, da se u barove i diskoteke ne ulazi ispod 21 godine. Da ne moze da se kupi alkohol bez licne.

ja se slazem, ajd sad razapinjanje  Smile  "gde cemo mi dokoni da visimo 17 sati dnevno i da cevcimo jedan espreso celu noc" buaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat

ja se slazem, ajd sad razapinjanje  Smile  "gde cemo mi dokoni da visimo 17 sati dnevno i da cevcimo jedan espreso celu noc" buaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kuci  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.