Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se u kafićima u sklopu zgrada zabrani muzika posle 22h a rad ograniči na 00h?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kafići „gluvi” od 22 sata posle praznika  (Pročitano 18401 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Podrzavam ovu odluku,trebalo je i pre to da se uradi. Smile  Smile  Ja se spremam za grad,negde oko 23.h treba da krenem kaze mi matori "Pa jel ti nije kasno sad za izlazak?U moje vreme ako ne dodjes do 19.h ti si zakasnio u grad." Smile

Zato si danas mafia.....
A,mislis da je zato????  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
O svega navedenog slazem se za prodaju alkohola i prazne kafice u 12 sati. Sve ostalo je cista glupost. Mada. ne vidim ko ce kupovati u 3 sata posle ponoci hranu ako u 22h izadje iz kafica jer nema muzike. Niti ce bilo ko se3deti u tim kaficima bez muzike i gde ne moze da se zapali cigareta.
Benzinske pumpe ce, znaci, raditi ako ne smetaju gradjanima. To kontam da ce se javiti 2 ili 3 matorca koji ne voze 20 godina, dok ce ostatak zbog svoje voznje iskulirati...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Куповаће храну онај ко је гладан и зашто би то уопште неком сметало?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ne znam kome sta smeta ali meni odgovara da mi dete posle 22h nije na ulici i u kaficima  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6300
Дете неће бити на улици ако га родитељ не пусти. Што се мене тиче, могу да забране и продају дувана после 22.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Ne znam kome sta smeta ali meni odgovara da mi dete posle 22h nije na ulici i u kaficima  Smile

А то где ће твоје дете бити после 22ч зависи од тога да ли ће се пљескавице продавати после тог времена?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Дете неће бити на улици ако га родитељ не пусти. Што се мене тиче, могу да забране и продају дувана после 22.

Znas kako se tretira dete koje ne deli interese i zelje druge dece? Nepozeljno za drustvo. Smile
Ne znam kako bih se izborila sa njegovim zeljama posto je vrlo drustven, a opet ne znam ni kako bih podnela da izgubi svo drustvo.
Mala pomoc drzave  Smile

Citat
А то где ће твоје дете бити после 22ч зависи од тога да ли ће се пљескавице продавати после тог времена?

Nema moje dete veze sa pljeskavicama niti pljeskavice sa njim  Smile
Tako me boli ko ce raditi i sta ce raditi, a sta nece...samo da je moje dete do 12 kuci  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC One
Dete se vaspitava tako da ne potpada pod uticaj drustva i da nije dobro sve sto drustvo kaze. Samo tako i moze da stvori pravu sliku o zivotu, i izgradi karakter. Onda kada nametne svoje stavove i ako treba da se vraca kuci u 22h a oni svi ostaju, a ujedno ga postuju, onda si napravila dobar posao. Ako ce ga manje ceniti samo zato sto je smatrao da treba da ide kuci (naravno da nece reci -mama mi je rekla), onda mu dzaba i izlazak i drustvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja sam uvek birao kafiće i kafane gde muzika nije preglasna, uvek mi je smetalo kada je muzika preglasna. Išao sam na svirke i diskoteke gde je normalno da je muzika bučna. Ko se uželi dobre buke tu su diskoteke.

Mislim da vlasnici kafića sa preglasnom muzikom dogoročno gube jer oteraju time devojke a kafić bez cura nije kafić već postaje rupa, a tu onda počinju problemi tuča, pijanstva i neplaćanja računa i na kraju imamo rupu bez gostiju, i tako 21h a rupa prazna "prsnuo lokal" Pa ambiciozno otvoren kafić propadne.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Dete se vaspitava tako da ne potpada pod uticaj drustva i da nije dobro sve sto drustvo kaze. Samo tako i moze da stvori pravu sliku o zivotu, i izgradi karakter. Onda kada nametne svoje stavove i ako treba da se vraca kuci u 22h a oni svi ostaju, a ujedno ga postuju, onda si napravila dobar posao. Ako ce ga manje ceniti samo zato sto je smatrao da treba da ide kuci (naravno da nece reci -mama mi je rekla), onda mu dzaba i izlazak i drustvo.

Zivi bili pa videli  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.