Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22342 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
oluja se *vjerovatno* morala desiti, ne bih pricao jer nisam dovoljno upoznat sa temom, ali zlocini koji su pocinjeni za vrijeme Oluje, a kojih je sigurno bilo, nisu se morala desiti Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
tako je! Nemam sta dodati!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Pito bi ja gospodina "Mistreated" da su njemu ubili sve pripadnike muske porodice za par dana dali bi on jos uvijek mislio da se tako nesto moralo desiti...

Pa kad iz Srebrenice ili negog drugog mesta koje je pod zastitom UN svako vece izlazi ekipa na celu sa Naserom i pravi zlodela nad civilima srpske nacionalnosti,i posle toga se opet kao najvece kukavice sakriju u Srebrenicu...Logican je odgovor na to.Da bi se spasli srpski civili sa Srebrenicom se moralo desiti to sto se desilo.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Jeste ma znam ja to Misterija,sve je to nama jasno Srebrenica je bila centar nekih uzasnih ljudi koji su napadali sva sela okolo a jadni Srbi u okolini eto htjeli da zive u miru....kakav je to logican odgovor kada se pobiju toliko ljudi...ja mislim da ti onda sa svojim razumom najbolje razumijes Gotovinu i njegove odgovore na Kapetana Dragana,Martica i ostale poput Nasera u tvojim ocima. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Rekao sam sta sam imao,a ti to protumaci kako oces
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pito bi ja gospodina "Mistreated" da su njemu ubili sve pripadnike muske porodice za par dana dali bi on jos uvijek mislio da se tako nesto moralo desiti...

Pa kad iz Srebrenice ili negog drugog mesta koje je pod zastitom UN svako vece izlazi ekipa na celu sa Naserom i pravi zlodela nad civilima srpske nacionalnosti,i posle toga se opet kao najvece kukavice sakriju u Srebrenicu...Logican je odgovor na to.Da bi se spasli srpski civili sa Srebrenicom se moralo desiti to sto se desilo.

svi ti djecaci od 12 , 13 , 14 , 15 koji su zaklani su isto tako izlazili iz srebrenice i klali? da da.toliko je tih civila srpskih ubijeno oko srebrenice..naravno..a nigdje masovnih grobnica, nigdje nista.naravno.ovo je isto kao sa onom knjigom o stradanju srba u sarajevu, ljudi objavili i zrtve koje su umrle prirodnom smrcu..sigurno je bilo ubijenih srbskih civila ali uopste ne u tom broju na koji ti mislis-...upravu si...znaci ovako..bilo bi opravdano da jedna majka iz srebrenice, posto je izgubila svoje sinove, muza, bracu itd itd da sveze bombu oko sebe i ode u beograd i digne sve uzrak negdje gde velika koncentracija NEVINIH civila?

bravo za tebe , o moj uvecani cuvare morala i pravde..
« Poslednja izmena: 07. Nov 2006, 00:50:15 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
masovnih grobnica u srpskim selima oko Srebrenice?Jesam ja to spominjao?
Ja sam ti rekao sta je bio povod,tj sta je bio razlog zbog cega je Srebrenica morala pasti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
masovnih grobnica u srpskim selima oko Srebrenice?Jesam ja to spominjao?
Ja sam ti rekao sta je bio povod,tj sta je bio razlog zbog cega je Srebrenica morala pasti.

radi pocinjenih "zlodela" nad srpskim civilima? a koja su to "zlodela" pocinjena koja opravdavaju pokolj 8000 muslimanskih civila ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
A koja (zlo)dela opravdavaju bilo koja druga? I sta opravdava zlodela nad Srbima u okolini Srebrenice? I da li pravi razliku da li je jedan covek ili (famoznih) 8.000?

Manite se corava posla, nema dijaloga sa unapred usvojenim stavovima i predrasudama. Nista ne opravdava srebrenicke zrtve (zvanican broj i dan danas ne znamo, ali da je samo jedna pa je mnogo), ali takodje ti nemas pravo da ne priznas srpske zrtve (i opet, makar bio to samo jedan covek).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A koja (zlo)dela opravdavaju bilo koja druga? I sta opravdava zlodela nad Srbima u okolini Srebrenice? I da li pravi razliku da li je jedan covek ili (famoznih) 8.000?

Manite se corava posla, nema dijaloga sa unapred usvojenim stavovima i predrasudama. Nista ne opravdava srebrenicke zrtve (zvanican broj i dan danas ne znamo, ali da je samo jedna pa je mnogo), ali takodje ti nemas pravo da ne priznas srpske zrtve (i opet, makar bio to samo jedan covek).

1 covijek i 8000 ima razlike za mene, a i za ostali svijet, i to velike.znaci za tebe nema razlike dali je u jasenovcu pobijeno(poklano) 5 ili 500.000 srba? . zlocin sa zlocinom se nemoze uporedit..inace bi jedan ubica koji je ubijo 10 osoba i onaj sto je ubijo samo jednu dobijali iste kazne na sudu...?! ubiti jednu osobu ili 8000 nije isto..
« Poslednja izmena: 07. Nov 2006, 01:32:47 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.