Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad t****i potomci zighajluju u Beogradu  (Pročitano 22350 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Ja i ne kazem da treba da bude plav i plavih ociju, ali ovaj gore vise ima sa Dzingis Kanom nego sa Ivanom Groznim...
Kakav sad Dž. Kan? Čovek je bio Azijat.
Tebi pravi konfuziju bela rasa sa evropeidnom rasom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
gde piše da su demonstranti turski potomci ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
U fazonu nismo ni čisti Sloveni a kamoli Germani čiju ideologiju slave.

(Mada nijedan narod nije "čist" iako je u nekom momentu istorije shvaćen kao cijelovit. )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
najmanji je problem u naslovu teme...
nije vazno ciji su potomci....
i u jednu ruku anea  je u pravu ....mnogo vise alahovih sejtana je bilo u fasistickim uniformama nego li je to slucaj bio sa srbima...
kako vec rekoh to je najmanji problem...
mogla je da napise i 'kad  makaki  potomci zighajluju u bg'...
jer tesko je dokazati da su neonacisti i neofasisti pripadnici ljudske vrste...
to su govna...
i ako ih vec svrstavate u ljude....najblize su (po minulom radu svojih predaka) turskim zlikovcima...

opasno je sto bez ikakve odgovornosti...pa i one moralne...makaki -fasisti slobodno marsiraju i zighajluju po ulicama
jedne uzorne antifasisticke zemlje...

zalosno je sto se ovako nesto uopste desava....
a jos zalosnije je sto su  to pretezno deca ili stariji maloletnici...a to mu opet dodje na isto....
ne znam....sta bih rekao..
jedino sto je dobro u ovome svemu je  to sto  za mlade ljude ima nade da se promjene...

demokratija i sve to....donekle i razumijem tu neopravdanu kolicinu slobode svega i svacega ...kod mladih ljudi ....

svi pricaju o nekakvoj demokratiji...ali toj deci jos niko nije objasnio sta je demokratija...
a sta je neonacizam i fasizam...

ali ipak znam da se ovo mora zaustaviti...

fasisti su udarili na najosjetljiviju kategoriju ..nista novo za takav sljam....
oduvek su nam to radili ..oduvek su nam atakovali na nejac...

medju omladinom...medju jos uvijek  karakterno labilnim mladim ljudima ...svaka vrsta  devijacije
siri se  kao suga....
dovoljno je da jedan mali magarac svaki dan trubi jedno te isto...
i svakog dana ce naci bar dva druga mala magarca koji ce (iz ko zna kojeg razloga..koji je samo njima znan..eto recimo osjecaj pripadnosti...)
slijepo stajati iza bilo cega
pa i iza ovako opasnih stvari...

moj stav prema bilo kakvom obliku fazima..nacizma i slicnih devijacija...
odavno  je poznat...
moj je predlog....oragnizatore pohapsiti..zatvoriti u podzemlje..po potrebi
ostaviti ih da vise naglavace po par sati dnevno..da im iz zicegu dodje u vugla...
i ako je moguce -rehabilitovati ih....

ili bar pozatvarati na par godina...
da se malo omladina odmori od njih...da malo stasaju ti mladi zaludjeni ljudi u bilo kakvu vrstu ljudskog bica...
i kad  izgrade ljudske  karaktere... onda ce  prvi oni ....svu ovu gamad fasisticku gadjati kamenjen na ulici...

sve u svemu -sramota...

smrt fasizmu
sloboda srpskom  narodu

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ja i ne kazem da treba da bude plav i plavih ociju, ali ovaj gore vise ima sa Dzingis Kanom nego sa Ivanom Groznim...
Kakav sad Dž. Kan? Čovek je bio Azijat.
Tebi pravi konfuziju bela rasa sa evropeidnom rasom.

Ja mislim da ni ti sam ne znas sta pises.... Rekla sam da je covek Tatar...
A ko su Tatari, kog porekla i kakve veze imaju sa Dzingis Kanom... saznajte u sledeceg petka u Politikinom Zabavniku...

Mozda... ali mozda ti onda bude jasno...

PS. azijate iliti zuta rasa uopste nisu zuti...

gde piše da su demonstranti turski potomci ?

Ja samo mislim da ljudi ne treba da se stide svog pravog porekla i predstavljaju se kao pripadnici neke druge nacije, pri cemu idu protiv svih principa te nacije...
« Poslednja izmena: 06. Feb 2018, 09:49:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Ne treba tebi zameriti...

Ja mislim da ni ti sam ne znas sta pises.... Rekla sam da je covek Tatar...
Da li ti znaš ko su Tatari, a ko je bio Džingis Kan i kakve veze oni imaju? Gluposti koje pišeš se ne mogu više svrstati ni pod “održavanje foruma na aparatima”.

Citat
A ko su Tatari, kog porekla i kakve veze imaju sa Dzingis Kanom... saznajte u sledeceg petka u Politikinom Zabavniku...
"The real name is Tatars. They were basically Turkic peoples, ethnically distinct from Mongols, and living more westwards in Central Asia. They enrolled massively in the Mongol armies in the 13th century, and were originally part of the Mongol Empire in Russia and Central Asia, known as the Golden Horde dominion. Originally, they had the same nomadic lifestyle as the Mongols, living in yurts, and were cattle breeders and horse riders. Their languages were very remotely related though. All Tatar groups became Muslim at the time of the Golden Horde, while Mongols eventually became buddhists."
Citat
Mozda... ali mozda ti onda bude jasno...
Nije tebi lako.
Citat
PS. azijate iliti zuta rasa uopste nisu zuti...
Sve je relativno, samo je ondulacija trajna.

Citat
Ja samo mislim da ljudi ne treba da se stide svog pravog porekla i predstavljaju se kao pripadnici neke druge nacije, pri cemu idu protiv svih principa te nacije...
Kaži već jednom šta hoćeš, što je očigledno i ne dramoseri, ne umeš ti to.
Kakve veze ima rehabilitacija Milana Nedića sa stidom od porekla? Budi Bog s nama...

http://thedockyards.com/genetic-maps-of-europe/
« Poslednja izmena: 06. Feb 2018, 10:47:34 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ne verujem wiki, samo Politikinom zabavniku i pravim knjigama... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
jel da kazem jos jednom... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
danas skoro da nema zivog nijednog ratnog komadanta bilo koje ratne paravojne formacije
nema u zivotu ni mnogih vojno=policijskih komandanata koji su pomislili da su iznad drzave,...
i do dana danasnjeg nije poznat nijedan nalogodavac njihovih likvidacija...
ima par zrtvenih janjica koji su vec i odsluzili svoje kazne  onda  su i popreko preminuli od raznih bolestina..koje su dobili u zatvoru.....
ili su ostavili kosti u zatvoru...

ali nijedan nalogodavac nikad nije otkriven...

vecina ih je bila  potencijalna opasnosti po drzavnu bezbjednost i po tada trenutnu vlast...ili po napore trenutne vlasti  da drzavu stavi na noge...
imali su oko sebe brojne pristalice ..zadojene nacionalizmom...i sa velikim ratnim iskustvima....
bili su imucni ljudi....imetke su sticali u ratovima...i uvijek su imali na raspolaganju bar 30 zestokih momaka
oruzje im je bio najmanji porblem....imali su duboke veze u podzemlju i nerijetko su saradjivali sa podzemljem...
i prestavljali su opasnost za svaku vlast ....
takvi su ubili i premijera i jos niz drugih znacajnih licnosti...

sve su to bili mocni i uticajni zajebani likovi....
ko ih je pobio...ko ce to znati...ali svi znamo da ih vise nema...
da li je to uradila drzava..to ne znam...
ali kada se ne zna ko je nalogodavac i kada citav krug ljudi koji su imali dodira sa takvim ljudima zavrsi dva metra ispod zemlje ..i kada deceniju slucajevi ostaju nereseni....
tada nije iskljuceno da drzava stoji iza toga...

i danas ih se rijetko ko sjeca..sjeti ih se porodica ...i njihovi saborci i braca po aktivnostima sjete ih  se na dan kada su se uspokojili...

tuzno i zalosno ali jebitacno stvarno...

da podvucemo crtu....
ne pada mi na pamet da poredim pomenute velike ljude iz vremena ratova
sa ovom malomfasistickom  bagrom...
jer ti pomenuti ljudi nisu bili fasisti nego borci protiv fasizma...

e sad....mali fasisti marsiraju ulicama i ultrasi galame i kurce se gdje stignu ..
postavlja se pitanje da li oni predstavljaju opasnost....
da li postoji opasnost da se stvar izmakne kontroli drzve....i da li postoji mogucnost da nastane neka vrsta opsteg haosa...
naravno da da....opasnost od ekstremistickih grupacija postoji uvijek....
i sa tim nema problem samo region....nego citav svet....

kako sam rekao u prolsom postu jedan govnar moze da usmrdi dva mala majmuna svaki dan....
i sutra ih je vec tri mala smrada...koji ce da sire svoj fasisticki smrad naokolo....

drzava i nadlezne drzavne sluzbe to sve tolerisu....
jer vjerovatno postoji nekakav odredjeni interes ..neciji....
u njihovim aktivnostima...

stara drzava nije imala sluha za ovakve stvari i resavalo se sve to mirno i bez buke....
pa cak i bez i najmanjeg pasusa u novinama...
stara drzava je imala par neprijatelja i uglavnom su bili u pitanju strani faktori...

danasnja drzava ima mnogo neprijatelja...
strani faktor je opasan....najvise zato sto svoja subverzivna djelovanja cine
preko unutrasnjeg neprijateljskog elementa

ima vise unutrasnjih opasnosti....
drzava je izbusena ..a to je uradjeno sa aminovanjem domacih izdajnika koji su nekada bili dio drzave...
i potrebne su godine da bezbjednost drzave bude na nivou iz pocetka devedesetih...
a o onom nivou bezbjednosti iz osamdesetih ...ne treba ni pricati..to se nece skoro desiti....

kad se izgube odredjeni interesi....ko god da ih ima u ovom fasisticko-nacistickom ludilu...
sve ce to biti pozatvarano....ili  rehabilitovano.... i stavljeno pod kontrolu drzave...
kako se to i  inace radi...
.pa ce sranja da prave u ime drzave a ne u ime raznih intresnih skupina u izbusenoj drzavi...

ako to uzme maha....  nije iskljuceno ni da ce drzava koristiti i radikalnije metode....
i to za sve one koji postanu previse ekstremni...
tako je to svugdje na svetu....

kada bilo koja persona postane suvise opasna a ako je pri tome dostupna nadleznim sluzbama..drzava mora da reaguje i da to lice neutralizuje ..sta god to znacio..
to je uvijek .mjereno po stepenu opasnosti koju opredstavlja neka persona...

to je tako....bilo da se radi o kriminalcima...vodjama navijackih grupa..politickim i drugim ekstremistima i  teroristima....ili bilo kakvim bezbjedosnosno opasnim licima...

sinko...ne mozes drzavi gurati prst u oko...
svako ko ima i dva grama mozga u glavi to jako dobro zna....
nije to internet zajebancija...niti film..niti komp.igrica...a niti je ovo njemacka ovo je bre srbija..balkan...
sa drzavom se ovdje ne zajebava.... Smile

da se ne lazemo puno....i da ne dajemo previse znacaja tim kojekakvoim fasistickim  skupinama..
ljudi iza takvih skupina....to su sve marginalne licnosti....kojima sistem ne dozvoljava da izadju sa margina drustva....
iza njih se kriju razne interesne skupine....motiv je novac....
nema tu ozbiljnijih pretnji i osoba koje bi mogle da predstavljaju nekakvu bez.opasnost....
marginalne licnosti..sa oskudnim znanjem..iskustvom i obrazovanjem....skupine okruzene  djecurlijom....
sa gledista drzave....svi su oni sega i to zesca...
drzva ih gleda kao akvarijumske ribice....

njihov naveci domet je maltretiranje nekakvih civila svojih neistomiskljenika..i kojekakve kriminalne aktivnosti radi sticanja ili licne  materijalne koristi ili materijalne koristi za pokrete i udruzenja i sl....
i tu ce ih policija skembati i pozatvarati....

nisu ni prvi ni poslednji koji misle za sebe da su nekakav bitan faktor....

posle dva -tri mjeseca celije...teskog rada ..reda i zestoke discipline...malo ce sazreti....
i vec posle par mjeseci ce napraviti  zaokret i potpuno ce prosiriti vidike  i promjenit ce poglede na zivot....
shvatice da je zivot stvarnost..a ne filmska ili internet  fikcija...

momci koji ispred drzave vode brige o takvim skupinama
nisu saljivi i ne vole nikakve sale i dosjetke i zafrkancije
i svaki od njih kada ujutu krene na posao
kod zene i djece ostavi svaku rec koja pocinje na m..kao recimo sto je rec -milost...

takvi decaci..sega fasisti...kada se nadju oci u oci sa vrhunskim predatorima..koje je drzava stvorila radi regulacije populacije takve i slicne gamadi..nista im se dobro nece desiti....
i nece se dugo nasmejati i zezati....i dobro ce paziti i dobro ce odmjeravati svaku rec koji izgovore...

znas... to su oni mnogo zajebani  decki... koji imaju jako gadan posao..ali sta ces ...mora i to neko da radi...
a posao im je da   stave pod kontrolu najgadnije i najopasnije pripadnike ljudskog roda.....
i sega decaci kada se nadju u oci sa pomenutim deckima koji nisu culi za osmeh ...
i koji se ne nasmeju vise od dva puta na godinu....

sega fasiti i druga sega gamad....osjede za dva sata u njihovoj blizini....

i dok ih ne sretnu.....shega 'ultra'mega 'giga' fasisti i ostala gamad....nisu svjesni kakva elemetarna nepogoda ih moze snaci... Smile

i sve je dobro....sve je sega i zezanje i milina dok sega fasiti ne postanu posao pomenutih momaka koji nemaju smisao za humor...

i nema potrebe da se bilo ko plasi bilo kakve ekstremisticke grupacije..niti bilo kakvih fasista i ultrasa....
posebno ne ovdje....ovi internet mentoli su jos veca shega od ove fasisticke omladine koja marsira i zighajluje ulicama prestonice antifasizma...
svi su oni  pod budnim okom....velikog brata.... Smile
dozvoljeno im je da galame i da se kurce i da rade sve sto nije mimo zakona...
kada pretjeraju ...sale-sege i komike  vise nema...tada na snagu stupa bolna realnost... Smile

odo sad malo metnut kafu... Smile

i ne bojte se fasista..kada dodje vreme....pofatat cemo ih zive.... i svakom od njih cemo utisnuti usijanim gvozdjem kukera na facu....
kako je to vec brat tarantino prezentovao u svojim 'gadovima'  Smile

kad kazem mi..mislim na nas sve antifasiste ...i na nase antifasiticke ruke pravde...
a to ti je nuzna nezaustavljiva sila...u obliku antifasistickog  cunamija..
i kao nasi preci i mi cemo fasiste da vjesamo na bandere i na drvece sirom nasih antifasistickih gradova  Smile

u najboljem slucaju po njih....imace bliske susrete sa ulicnim akademskim vajarima sa ulica njihovog grada da ih malo oblikuju...vajare za kakve ne znaju ni da postoje...
posto im cace i matere nisu odradili njihove karakterne i dusevne skulpture... morat ce  neko... Smile

bez obzira na ponasanje i retoriku kojekakve fasisticke gamadi...srbi nikad nisu bili fasisti....
i ne dozvolite fasistickoj  gamadi da vas nadglasaju...
i ne dajte da nam se poseru na sve ono sto je lijepo i casno u nasoj dugoj srpskoj istoriji...koju su stvarali nasi djedovi i predjedovi.....a njihovi preci su i tada
na sve nacine pokusavali da nam nanesu vjecnu sramotu....
pobjedili smo ih nekoliko puta kroz istoriju.... i opet cemo....

to nisu srbi..nisu ni patrioti niti nacionalisti..to su fasisti....i neonacisti....
koji skrivaju svoje fasisticke i nacisticke namjere iza vela  patriotizma i nacionalizma....
to su najveca izdajnicka govna...

smrt fasizmu sloboda srpskom narodu... Smile

to je 'nota' za ove normalne''''

a vi fasisti..pusite kurac.... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Bate diši.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.