Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad je Pinki video Tita - Vučić u petak čitavih 12 sati prima građane  (Pročitano 5940 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Ne treba zaboraviti da je Tadic prvi krenuo sa tim preko one Narodne kancelarije kako bi bio u "neposrednom kontaktu sa narodom", mada ni on nije bio tako neposredan kao Vucic, stavio je Djilasa da se time bavi. Dok je ovaj... poseban Smile

Citat
znači jebeš državu i institucije

To je ono sto je porazno. Mislim znamo svi to odavno, ali drugi nivo je kad sam premijer potvrdi da nadlezne drzavne institucije i eventualno institucije lokalne samouprave, koje treba time da se bave, ne funkcionisu.

Dobro, znamo kakav je bio Tadic, ali svakako nije bio ovo. I to je ipak napravljeno da bude kao neka kancelarija, neki organ, nesto.

Vise od potvrde - covek (mislim, covek  Smile ) je objasnio, once again, ovim da nam iste i ne trebaju, one man show je dovoljan  Smile

Ajmo sad realno, koliki procenat stanovnistva ovde misli da su nam potrebne institucije, da one budu jace od ijednog pojedinca i koliki procenat stanovnistva ima i nameru da se tako ponasa, da ih postuje i da ih koristi za nesto opste-drustveno-korisno? Zovite me pesimistom, mracnjakom, Hkj-ovim hejterom Smiley, ali, danas, jako malo. Isuvise je dugo ovde prisutno da se smulja, izbegne, preko veze (i za sta mora, kad vise nema kud, a narocito za ono sto ne mora), da se ne ispostuje, da se okoristi, ma koliko sitno bilo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
To je zato što vlasti ovde neguju takav odnos prema zajednici i pravilima, jer ni njima nije u interesu da Srbija ima jake institucije. Jer jake institucije znači da kad sutra ode Pera i dođe Mika, koji bi da uspostavi svoj poredak, svoj moral, svoje parazite, sve svoje... pojave se institucije, čitave grupe ljudi, koje kažu - ne može tako, nećeš ti da krojiš državu po svojoj meri nego po ustaljenim pravilima i volji većine.

E toga u Srbiji nema već duže vreme i zato nam se smenjuju ološi koji uništavaju zemlju a koje nema ko da zaustavi, jer su svima usadili u glavu da su pravila i red nešto loše. I da nema mi ništa da naučimo i preuzmemo od sveta jer ceo svet je u krivu, ceo svet je rob na ovaj ili onaj način, a samo smo mi u pravu i samo smo mi slobodni. Ili uzmu pa teše narod onim idiotskim pričama ''hej, ali bar smo bolji od Somalije i 30 sličnih pripizdina!''  Smile  Što je otprilike ko kad bi se beskućnik pijanac tešio da je, ako ništa drugo, bolji od narkomana koji se roka Krokodilom. E svaka čast!  Smile

A i još jedna otežavajuća okolnost je zabluda o tome da Srbiji treba čvrsta ruka za vladara. Videli Srbi da su Rusi uvek imali čvrste vladare na prestolima pa ko veli ajde i mi da uradimo isto. Što nam naravno ne treba. Al dobro aj da bar uradimo i sprovedemo to na pravi način, nego mi uvek dovedemo pizde koje su jake na rečima i u egoizmu al nule po delima i znanju. I naravno, šta će takav da uradi, pa isto što i prethodnici - da uspostavi svoj poredak (odnosno rasulo), svoju istoriju i svoje jednoumlje. I to stanje uma kad potraje par decenija, posle je sve teže iskoreniti i promeniti ga.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2016, 11:59:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
ajd da ne zutimo previse...iz neke lagane i opustene zajebancije..na premijerov racun...
neki ljudi bas idu daleko...
pa cak i ovakvim stvarima vide neku strahovladu..tiraniju...nesto najgore i sta ja znam sta sve ne ..
a to je vise nego smjesno...

u sustini ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bi ovo bilo lose....jer nije to lose...
i oke je sto se on eto..kao brine..
i sto zeli da saslusa i muke gradjana...

sta je bit toga..i sta se krije iza scene...to uopste i nije vazno.. ako se nadje neko kome ce on moci da pomogne...

problem je sto im on ....uglavnom...ne moze pomoci...
ali ko zna...

recimo kod nas jedno prigradsko naselje nije imalo kvalitetnu opskrbu sa vodom...
los vodovod...stalno neka zajebancija...
ljudi  malte ne nisu imali vodu za pice i kuvanje
a kamoli za tusiranje i pranje vesa.. itd...

malo su digli hampu...pa malo vise....i primio ih je i gradonacelnik...posle i neko nadlezan ili rad  iz vlade...
i ljudima eto....vec uveliko rade i grade 'vodovod' ...

tako moze i neka tamo opstinica da ima koristi od ovog sastanka u pola sest ujutru...
ako se dobro organizuju...i zaljepe mu dobru pricu...
u tom slucaju i da moze  a nece da im pomogne..pomogao bi im..
cisto zbog samog smisla ovakvog prijema gradjana...

naravno pricam ovo samo u slucaju  da... od tih 5000 gradjanja ...4943 nisu aktivisti sns-a...

al' jbs to...mene samo zanima kad ce to on ustati ujutru ...kad vec prima gradjane od pola sest

i je l spava on ikad
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Pa čini se da spava 2 sata dnevno. A piša i jede na svakih 12 sati.

Jbg, naš Vučko ima telo specijalca a um Nikole Tesle.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
LG Nexus 5
Ima idiota koji zaista veruju da ce ih on, na primer, zaposliti, dati vecu platu, klinca upisati na fakultet i slicno. Prijavilo se sigurno vise od 5000, a verujem da ce ovo biti propraceno i u medijima, bice tv ekipa, novinara i oni koji nisu novinari (pink/studioB), rukovanja sa narodom, po neki zagrljaj i sve sto uz to ide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
problem je sto im on ....uglavnom...ne moze pomoci...
ali ko zna...

Pa to je suština priče

Premijer i vlada naravno treba da imaju otvorena vrata za gradjane,tako što gradjani preko službi vlade ili njegovih savetnika mogu da se obrate bilo kog dana premijeru i vrlo je moguće da to i mogu da urade i sada.

Ovo što on radi je klasični medijski marketing onako neke najljigavije vrste gde on propagira nekakvo mesijanstvo i omnipotentnost,sledeći korak je jahanje konja go i kroćenje tigrova poput Putina kapiram da je to neki next level sprdnje sa sobom.

Ti si službenih ove države i suština tvog posla je da radiš za gradjane po definiciji,svaki minut tvog radnog vremena je po definiciji u službi gradjana nema potrreb za pravljenjem cirkusa od inače ozbiljnog posla.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
sve je to oke..i trebalo bi tako da bude..ramose...

ali...vucic ..politika...srbija..balkan...
politika je posao....
i smjesno je vec odavno postalo... ocekivati od bilo kojeg  politicara da radi nesto od cega on nece imati neku politicku korist..
a to i nije ni logicno  Smile

i sve to sto radi jedan politicar...to ide uz njegov politicki angazman i njegovu politicku aktivnost....

znam sve je to  ljigavo...ali i oni su ljigavci..svi do jednog...bez izuzetka...
sem mozda borisa tadica..on je isuvise glup da bi bio ljigav... Smile

bili su svi ljigavci i pre njega..i posle njega ce biti svi  ljigavci....
i radili su to sve i mnogi pre njega ..i radice mnogi i posle njega...

sto se mene tice...ja da sam premijer...obezbjedio bi svakom od tih 5000 'prijavljenih' po 100 evra...
dosta im  je po sto evra... Smile

napravio bi rostilj..obezbjedio bi cisternu piva..ispekao mnogo prasica i bar jednog  vola... i pozvao vlatka stefanovskog..brejkerse i van gog ..mozda i psihomodo pop..ako se gobac prestao drogirati i drogiran skidati go  (nema veze sto su katollici i sto su oni inace pederi)  nek udaraju....do zore.... Smile

nije neka pomoc... Smile ali daleko ce im vise pomoci 100evra..i dobra zajebancija...nego ono sto ce zaista dobiti(dobro de..sad te seksualne orjentacije i htijenja i ko sta voli da ima u dupetu ili u ustima..to me ne zanima..i to nije tema )

salu na stranu..sve u svemu... ako on  resi jedan problem... pa makar to bio i problem nekog pojedinca..
ja cu ovu misiju smatrati uspjesnom..
a ako ne bude od koristi nikome...
pih..kakvo cudo...
ko je kad imao koristi od nekog politicara...
a da pri tome nije bar simpatizer partje kojoj ovaj guru  pripada... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Sony 
Jel čekate u redu da vidite velikog vođu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Ovo je tih 5000, kao sto je na protestima sacica

Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2016, 11:16:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.106
Добро је...није страшно.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.