Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad devoka kaze: - Trudna sam!  (Pročitano 2242 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
*U jednom slučaju je tačno, što automatski potire tvoju izjavu da nije tačno *
Za sve na ovom svetu postoji IZUZETAK KOJI POTVRDJUJE PRAVILO!!! 

*I sta je onda tvoj zakljucak? Neplanirane trudnoce devojaka su planirane s muske strane ili je slucaj da je pocetnik?!
Nesto se tu ne uklapa!*
*Uklapa se.  Dodjosmo do suštine.  Oba slučaja *
  Svako ima pravo na svoje misljenje,pa i ti na svoje,ali to kako razmisljas,tj. kako se izjasnjavas govori u prilog tome da si pristalica toga da zene nisu odgovorne vec muskarci   Smile
Mislim da svi treba da povedu racuna o svom ponasaanju,ali realno-zasto bi muskarac vodio racuna o trudnoci,pa nije on taj koji moze ostati trudan?! Ako vec zastupas gore naveden stav,o.k.,ali se nadam da ne mislis da to onda podrazumeva da muskarac treba da sa se i ozeni zbog trudnoce?!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Svako ima pravo na svoje misljenje,pa i ti na svoje,ali to kako razmisljas,tj. kako se izjasnjavas govori u prilog tome da si pristalica toga da zene nisu odgovorne vec muskarci Smile
Mislim da svi treba da povedu racuna o svom ponasaanju,ali realno-zasto bi muskarac vodio racuna o trudnoci,pa nije on taj koji moze ostati trudan?! Ako vec zastupas gore naveden stav,o.k.,ali se nadam da ne mislis da to onda podrazumeva da muskarac treba da sa se i ozeni zbog trudnoce?!

Otkud tebi pravo da tvrdiš zasigurno čija sam ja pristalica?  Smile  Smile Ako baš želiš to da znaš - ničija. Smile

Gotovo svi bračni parovi koje poznajem su u brak stupili zbog toga što je lepša polovina ostala u drugom stanju. Tvrde da nisu bili spremni na to, ali šta je tu je. Kad kažem da nisu spremni, mislim na to da one imaju u proseku po 16-17 godina a oni 18-19. U većini slučajeva. Omaklo im se. Kakvi su onda to muškarci koji svoju dragu ubedjuju da nema šanse da im se omakne bez kondoma a to se zapravo desi? Neodgovorni i neiskusni. U tom slučaju krivim muškarce. I o tome sam pisala,samo u šaljivom kontekstu.  Smile

Sad ti želiš da čuješ ko je po meni odgovorniji ako se desi neplanirana trudnoća ,muškarac ili žena?  Smile
Hm, neplanirana trudnoća? Šta se sve podrazumeva pod neplaniranom trudnoćom? Kad muškarac veruje devojci koja je pristala da pije pilule samo da bi njemu bio lepši osećaj bez kondoma?(zaboravi da popije pilulu )Ili kad devojka veruje svom momku da  nema šanse da mu se omakne ako ne želi (bez kondoma)?(a omakne mu se) Ili ako slučajno pukne kondom u toku odnosa? itd. itd.
Mrzi me da za svaki primer pišem šta mislim.

Sa drugim delom tvoje rečenice se slažem u potpunosti, partneri moraju OBOJE PODJEDNAKO paziti jedno drugo,ako već ne planiraju tj. nisu spremni za porodicu.
 Ja mogu da nagadjam šta bi u mom slučaju bilo, za ostale ne mogu. Nikada ne bih mogla da ubijem svoje dete. A mislim da bi i partner bio uz mene jer se volimo i dovoljno smo zreli da se nosimo sa tim. Ako me kojim slučajem ne bi podržao, bože moj, sama bi se borila sa tim.
Ali ipak, znam da će se to desiti samo onda ako to oboje poželimo i planiramo. Imam sreću da volim dečka koji razmišlja slično kao ja , koji zna šta želi u životu i koji ima 'dobre 'kočnice'' u svim životnim situacijama. Mr.Pravi Smile
 Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
*U jednom slučaju je tačno, što automatski potire tvoju izjavu da nije tačno *
Za sve na ovom svetu postoji IZUZETAK KOJI POTVRDJUJE PRAVILO!

Ovo nisam skontala najbolje, ali islim da ćeš odgovor pronaći u prethodnom postu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Neplanirana trudnoca je ustvari neodgovornost! Ljut123 je u skracenoj verziji napisao sustinu.
Nisam tvrdila,vec samo iznosila zakljucke na osnovu napisanog.Uostalom,to je bio moj zakljucak i ne mora da bude tacan,a ti ne treba da se ljutis. Protivnik sam manipulisanjem trudnocom,sa bilo koje strane(samo sto to zene mnogo cesce rade) i zastupam stav-POVERENJE I LJUBAV NA JEDNU STRANU,A MOGUCNOST DA OSTANEM TRUDNA NA DRUGU! Svako,ionako,radi po svom uverenju i nisam ja ta koja ce menjati svest naroda na Balkanu. Zelim samo naglas da kazem da devojke treba da prestanu sa *socijalka* pricom,jer su one odgovorne za svoje telo,pa samim tim treba da se zastite i od trudnoce i od bolesti.Muskarci isto tako,ali kod njih pruzimanje odgovornosti ne znaci da bude brak kako to neke devojke ocekuju,nego 50 eura ili alimentacija.E,tu dolazimo do pitanja:Da li bi se ta neka trudna devojka uopste udala za tog nekog momka da nije bila trudna?! I,bas me interesuje,kako ce da objasni sutra svom detetu pojam ljubavi,braka,ako i sama nije imala pravi pojam braka? I onda se zene zale-ne voli me,vara me,hoce da se razvede,a zaboravljaju kako su dosle do tog braka.
Ona strana koja nije u momentu nastajanja trudnoce zelela brak,u braku se oseca zarobljeno,i u startu je napravljena greska.Mislim,mogla bih da pisem seminarski,ali me zaista nervira neodgovorno ponasanje te vrste iz bilo kog razloga.Ta deca sutra ce biti ljudi,i imace neke negativne posledice tudjih odluka zarad svog nekog ceifa.
Smile Hej,bas me spucao monolog Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Da bi se ja naljutila na tebe, treba baš da se potrudiš oko toga Wink

Inače skroz se slažem sa tobom, samo, kad bi 10 % devojaka razmišljalo kao ti bilo bi super. Smile
Neodgovornost caruje (ili što bi rekao jedan moj profan '' Neznanje caruje'') Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Ja se izvinjavam upadam u temu bez čitanja cele ..
ali da li zaista može da se 'omakne' ? ili je to 'omicanje' namerno ?
-------------------------------------------------------------------------------------------

e pročitah na kraju celu temu pa vidim šta ste odgovorili ..
činjenicaje i da je najlakše oženiti devojku kojoj napraviš dete ..
« Poslednja izmena: 13. Jun 2005, 00:47:43 od SVITAC »
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Znaci muskarci ako zelite neku da ozenite imate ovde resenje. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Omaknite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Smile Smile shock:
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
po izboru kako zelite...

Imali neko neki recept za blizance?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.