Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad devoka kaze: - Trudna sam!  (Pročitano 2201 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
HEJ!!!Obicno se kaze da su oba partnera odgovornaa,ali realno,sve devojke bi trebalo da prestanu da se skrivaju iza takvih izjava,jer od momenta kada postanu svesne svog pola i predodredjenosti prirodom da imaju mogucnost radjanja treba da preuzmu odgovornost za svoje telo! Devojke su te koje MOGU OSTATI TRUDNE i u skladu s tim njihova je i odgovornost!!!A,to sad,sto se neka poigrava sa mogucnoscu da postane sutra majka(neodgovorno ponasanje+abortus)-o tome bi se moglo diskutovati!Znamo da ima devojaka koje i igraju na tu kartu-pa,lakse je ostati trudna,nego povesti racuna o nekim stvarima!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
interesantno, kako devojke gledaju na sve to, pre jedno 10-ak godina, raskinuo sam sa jednom curom , koja je me je par dana posle raskida zvala i izjavila kako misli da je u drugom stanju sa mnom, vodala me po lekarima i sve, i sad kada se setim toga ne mogu da shvatim bas najbolje zasto je mislila da cu ipak ostati sa njom ako me uvuce u tu pricu, ja sam bio 100% siguran da nije u drugom stanju ,...i naravno nije, posle se vise nismo sretali , ali u tom nekom periodu dok smo isli na preglede zajedno , bili smo nekako kao porodica ...ona je nekako bila....srecna, a i ja sam se pomalo cudno osecao.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Neke devojke igraju na kartu *socijalke* svesno!Ne zelim da blatim zenski rod,ja navijam i podrzavam zene,imam puno drugarica,poznanica,radila sam u Savetovalistu i dispanzeru za zene,pa i znam puno o zenskim *spletkicama* i ne slazem se sa tim da treba manipulisati muskarcima zbog nekih tripova i zelja da bi se ostvarile!
Ili je namerno blefirala zbog udaje ili joj je kasnio period(sto je cesta pojava zbog prehlada,stresova),pa se uspanicila i prvo tebe obavestila.Dobro,prvo drugaricu,pa tebe...
Sta god da je razlog,nije opravdanje za neodgovorno ponasanje(stupanje u odnose bez zastite).
Po meni,brak podrazumeva decu,ali (trudnoca) deca ne podrazumevaju brak,ako me razumes.
Problem je samo u tome sto momci kontaju da je devojka *vesele prirode* ako koristi kontracepciju(mada se pilule koriste,kao najjeftinija hormonska varijanta i za regulisanje ciklusa),ali,u principu,ne mora ni da ga obavesti-bitno je da je ona *obavila* ono sto treba sa svoje strane! A,onaj komentar gore-ako ne zeli,nece mu se desiti-nije tacan koliko sam ja obavestena-svakom se nekad desi *gubitak kontrole* na nekom polju. 
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
"Ili je namerno blefirala zbog udaje ili joj je kasnio period(sto je cesta pojava zbog prehlada,stresova),pa se uspanicila i prvo tebe obavestila.Dobro,prvo drugaricu,pa tebe..."

hmmm...da ...mislim da je ovo drugo bilo u pitanju....zato sto je jako pametna i prizemna osoba i dobro je znala da nisam od onih koji se zbog dece zene , kao i to da nisam ni od onih kojima se "desi gubitak kontrole"...nekako mislim da je htela mozda jos malo da budemo ...nekako ..zajedno...znam koliko me je tada volela...
Dodao bih jos nesto za muskarce (kad ti vec pomenu zene kao manipulatorke Smile), 90% ozenjenih koje ja znam ,su prvo napravili decu pa se tek onda ozenili...mislim,sta je sad to...gde je tu ljubav...idemo na "siguricu"....bez veze....
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Ima onih koji zele da se ozene,vec su bili dugo u vezi,dogovarali se o braku sa devojkom,a to sto je beba dosla malo ranije,pre *upisa*...pa,dobro dosla:)U tim slucajevima,jos bolje,jer oboje znaju da je sve u redu(jako je puno steriliteta-najmladji momak je bio *81.godiste sa azospermijom sto ja znam sa posla).
E,ali ima i onih koji su se vencali zbog *socijalke* devojke,uticaja (iliti PRITISKA)roditelja,pa posle pricaju pricu-mene zena ne razume! Ma nemoj!Pacenik! Ne ulazim u to zbog cega neko pristaje na te stvari,ali ako vec odluci(njegova stvar ako *podlegne*),onda neka stoji iza te odluke. Imala sam potrebu da prokomentarisem ovu temu,jer se stvari ne nazivaju pravim imenom. Ocevi ne kazu sinovima da u grupi *manipulatorki* nisu samo radodajke,ima i normalnih devojaka sa nekim pogresnim uverenjima.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Nisam siguran da sam saglasan sa prvim delom tvog posta...lepo je sto smo zajedno, volimo se al` daj da malo "proverim" stvari pre nego sto se ozenim...pa ne zene se ljudi valjda samo zbog dece....decu mozemo da gajimo i vanbracno....
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Bolesna manipilacija.
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
....decu mozemo da gajimo i vanbracno....
Slazem se! To je ispravan stav kad se trudnoca *desi*,a devojka zeli da ostavi po svaku cenu...
Problem u vezama i ljubavi,uopste,je sto se ne desava uvek da stvari idu tokom po knjigama.Ako je veza pred brak,pa nece valjda ici na abortus,jer redosled nije kako je planirano?!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
naravno,..samo ja sam naveo konkretno za ljude koje poznajem, i znam kako razmisljaju....ne generalizujem stvari..a + ne verujem u ono "desilo se", ....moze da se desi onom ko nije upraznjavao sex pre toga, pa ..eto, mucenik ne zna, nije obavesten...
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
I sta je onda tvoj zakljucak? Neplanirane trudnoce devojaka su planirane s muske strane ili je slucaj da je pocetnik?!
Nesto se tu ne uklapa!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.