Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 428722 puta)
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung s7500
Da ne vas ne bih davio i spamovao, sva njihova ponuda i sve sto te interesuje:
http://www.totaltv.tv/Total+TV/1430/MIX.shtml

A ukoliko postoji neko u Mlecnom putu ko koristi Totalov Mix, voleo bih da me obavesti. Smile Hvala!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5
sta jos treba da uradim ako ocu da im ogranicim brzinu ,svima koji se prikace na wireless?

Prvo namestis koliko zelis da DHCP dodaljuje ip adresa, na primer 50, mada je to previse.

Radi provere, ovde vidis ko je sve nakacen i koje ip adrese ima:

Sledece je da omogucis kontrolu protoka kao sto si vec odradio:

Pa kreiras pravilo ovako:

Dodaj i portove.

E sada, obicno stavim da DHCP dodeljuje samo 5 adresa, od 192.168.1.2 do 192.168.1.6 i to su adrese na koje mogu da se nakace svi sa telefonom ako im zatreba, a na svojim masinama dodam sam ip adrese, recimo 192.168.1.20, 192.168.1.30,...itd. (za ove adrese ne vazi kontrola protoka, tako da ja koristim punu brzinu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung Note 3
radi mi net normalnom brzinom,ali imam spikes,kako da proverim do cega je ? Sbb je u pitanju

sta jos treba da uradim ako ocu da im ogranicim brzinu ,svima koji se prikace na wireless?

Prvo namestis koliko zelis da DHCP dodaljuje ip adresa, na primer 50, mada je to previse.

Radi provere, ovde vidis ko je sve nakacen i koje ip adrese ima:

Sledece je da omogucis kontrolu protoka kao sto si vec odradio:

Pa kreiras pravilo ovako:

Dodaj i portove.

E sada, obicno stavim da DHCP dodeljuje samo 5 adresa, od 192.168.1.2 do 192.168.1.6 i to su adrese na koje mogu da se nakace svi sa telefonom ako im zatreba, a na svojim masinama dodam sam ip adrese, recimo 192.168.1.20, 192.168.1.30,...itd. (za ove adrese ne vazi kontrola protoka, tako da ja koristim punu brzinu)

evo kako sam namestio,koju brzinu mi predlazes da namestim,da npr kad ja igram igru da ne moze neko da mi vuce download? evo ga moj ip ,internet mi je 10mb ,umrezeno je moj i jos 3 kompa,na wireles se retko ko kaci,samo mi reci kako da podesim brzinu i ove ip-eve ,zbunio sam se totalno,jer je tebi drugi ip
sad mi ide samo 1 mb/s na mom main pcu,ja bih da kad nema nikog na kompu,da moj vuce max,al da opet mogu drugi normalno da idu sa 1-3 MB/s a moj max da bude

« Poslednja izmena: 28. Jan 2014, 18:27:59 od AcMilan91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5
Isti adresni opseg kao i moj, al ajd. Smiley

Ovde stavi 15000 u oba polja. ---> http://www.dodaj.rs/f/c/CR/4PUfk1nT/screenhunter33-jan-28-18.jpg

Ovde, za end ip adress stavi 192.168.1.105 ---> http://www.dodaj.rs/f/1i/DH/2pfmnCcp/screenhunter31-jan-28-18.jpg

Ovde isto, umesto 120 u ip range-u, stavi 105 ---> http://www.dodaj.rs/f/6/AW/4xK4a1Tn/screenhunter34-jan-28-18.jpg

E sada, na tvojoj mreznoj kartici stavi staticku ip adresu, na primer 192.168.1.5, subnet 255.255.255.0, default gateway 192.168.1.1. DNS1 89.216.1.30, DNS2 89.216.1.50.

I to ti je to.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
Samsung Note 3
E sada, na tvojoj mreznoj kartici stavi staticku ip adresu, na primer 192.168.1.5, subnet 255.255.255.0, default gateway 192.168.1.1. DNS1 89.216.1.30, DNS2 89.216.1.50.

I to ti je to.

kako to da uradim,i sta dobijam sa tim ? sta znaci to ? btw hvala za ovo

i da sad kad sam isao na speedtest max mi 5mb,a moj net je 10 ? jel to znaci da mi nikad nece ici max cak ni kad sam sam ?
« Poslednja izmena: 01. Feb 2014, 03:58:41 od AcMilan91 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Da ne vas ne bih davio i spamovao, sva njihova ponuda i sve sto te interesuje:
http://www.totaltv.tv/Total+TV/1430/MIX.shtml

A ukoliko postoji neko u Mlecnom putu ko koristi Totalov Mix, voleo bih da me obavesti. Smile Hvala!  Smile

total mix drugar ima,mecku rodio dok su mu namestili da bude 10mb veza,mislim administrativno su tupavi,sad radi sve ok adsl
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5

I to ti je to.

i da sad kad sam isao na speedtest max mi 5mb,a moj net je 10 ? jel to znaci da mi nikad nece ici max cak ni kad sam sam ?

Ako si namestio onako kako sam ti rekao, nemoguce je da imas 5 mbita brzinu. Ako ovde namestis umesto 120 - 105, a dole ostavis onako kako je podeseno, svi koji imaju ip od 192.168.1.100 do 192.168.1.105 imace bas onu brzinu od jednog megabita. http://www.dodaj.rs/f/6/AW/4xK4a1Tn/screenhunter34-jan-28-18.jpg

Citat

Dobijas to da na tebe ne utice nikakvo ogranicenje, ti imas punu brzinu, dok svi ostali imaju 1024/128.

Evo ti ovako, ne moze da bude prostije:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
Samsung Note 3

I to ti je to.

Ako si namestio onako kako sam ti rekao, nemoguce je da imas 5 mbita brzinu. Ako ovde namestis umesto 120 - 105, a dole ostavis onako kako je podeseno, svi koji imaju ip od 192.168.1.100 do 192.168.1.105 imace bas onu brzinu od jednog megabita. http://www.dodaj.rs/f/6/AW/4xK4a1Tn/screenhunter34-jan-28-18.jpg

Citat

Dobijas to da na tebe ne utice nikakvo ogranicenje, ti imas punu brzinu, dok svi ostali imaju 1024/128.

Evo ti ovako, ne moze da bude prostije:

LEGENDO! od kad sam stavio staticu,ide mi 10mb/s,pre toga je islo samo 5
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Да неко случајно зна шта ми се дешава? Што ми проток који треба да буде око 5мб/с мени опада на 1, 1.5 мб/с? Иначе сбб је Интернет.
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5
Ne postoji 5 mbita paket. 2, 4 ili 6?

Koji paket koristis. Jel samo jedan racunar radi? Jel upaljen wifi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.