Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 428919 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 9537.53
mob
Apple iPhone 7 Plus
Pazi, tebi sa trio mix-om koji imas internet sigurno nece dizati jer kao imas stari paket. Iako je on u sustini jedno te isto kao i neki od ovih novih (to ti znas tacno koji). Poenta je sto nece da ti pojacaju net ako ne potpises novi ugovor. Ranije su se brzine dizale automatski, ali to vise nije slucaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Trazis da te prebace na taj drugi, noviji paket...
Ne vidim gde je problem?  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Tel.Me Your.Number
Hoće da kaže da novi ugovor mora da se potpiše da bi se prešlo na bolji paket. Ako je tako bar ću dobiti 3 meseca gratis. 10k džabaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Trazis da te prebace na taj drugi, noviji paket...
Ne vidim gde je problem?  Smile

Problem je sto te ucenjuju novim ugovorm na "samo" dve godine.

Nedelju dana pokusavam da saznam potencijalne penale ako bi se drznuo da raskinem taj ugovor pre nego sto isteknu dve godine i sanse nema. Lakse je saznati gde je Dzimi Hofa nego detalje iz ugovora koji nam poturaju.

@ laser

Mislim da su 3 gratis meseca samo za nove zrtve korisnike.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2013, 23:43:02 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Verujem da je u najgorem slučaju cena x broj meseci do kraja obaveze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101

Nedelju dana pokusavam da saznam potencijalne penale ako bi se drznuo da raskinem taj ugovor pre nego sto isteknu dve godine i sanse nema.

mislim da je 10.000 dinara. bar je bilo pre neku godinu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Penali su razlika u cenama pojedinacnih usluga u odnosu na cene u paketu. Jedva su mi i to priznali.

Ali zackoljica je kako racunaju internet. Moze da se racuna s internet plus usluga "brzi net 25" i onda bi na stavku internet mesecno islo 2190

Ali moze neki kreativni matematicar da resi da racuna internet tako sto ce uzeti najveci paket bez ugovora 3990 pa jos dodati par storina dinara  jer cak ni on nije dovoljno velik.

Po prvoj racunici kad se sve sabere ispada da su potencijalni penali oko 500 kinti mesecno puta broj meseci koriscenja usluge. Po drugoj ispada oko 2500 mesecno  Smiley 1 i jako brzo postaje krajnje neisplativ za raskidanje.

U sustini za malo povecanje brzine treba da im obecam da cu im isplatiti samo 86 160 dinara. Pricam o paketu Duo extra gold (24x3590)

Sedim ja na mojih 16 mbits down a svojih 25 mogu da nabiju u dupe 86 160 puta pa opet ispocetka.

A zbog ovog ucenjivanja sa ugovorima prvom prilikom odoh negde drugde.

Posebno je ovo prikrivanje penala kod raskida teska svinjarija.

Verujem da je u najgorem slučaju cena x broj meseci do kraja obaveze.

Nije bitan broj meseci do kraja. Bitni su meseci koje si koristio uslugu pa se oni mnoze sa famoznim razlikama. Ako je ona pesimisticnija (a obzirom da je SBB i realnija) varijanta tacna posle 7 meseci izlaz iz Duo extra gold bi kostao 17 500

Ono ubrzanje sa 16 na 25 mi ich ne treba jer mi i ovako veza stalno zvrji prazna a sta mi treba skinem caskom. HD paket bi bio kul al definitivno mogu da zivim bez njega. Suvise malo nude da bih im obecao 800 evra i sto je jos gore vernost naredne 2 godine. Sa ovim su mi se tako smucili da bih najradije sutra presao negde drugde.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 02:36:33 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Tel.Me Your.Number
Gde prijatelju? Monopol ti je to. Ja nemam čak ni fiksni telefon, prijavio sam se pre 2 i po godine - "nema uslova", morao sam SBBov da uzmem. A s time što nema Telekoma ne mogu ni njihov net i kablovsku da uzimem, drugih opcija nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Nokia Lumia 920
Jbg, kad smo mi ostali u pitanju - svako ima izbor. Ja necu ugovor na dve godine, i koristim kablovsku i 6 mbit/s za 2600 mesecno...

Edit: Evo sad gledam, za 2890 mesecno na dve godine mogu da imam net 15 Mb/s i HIT paket - START paket + dodatni kanali + 2 HD kanala + radio stanice - i sta su koji k.... dodatni kanali, i koja 2 HD kanala.....  Smile
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 03:48:25 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Gde prijatelju? Monopol ti je to. Ja nemam čak ni fiksni telefon, prijavio sam se pre 2 i po godine - "nema uslova", morao sam SBBov da uzmem. A s time što nema Telekoma ne mogu ni njihov net i kablovsku da uzimem, drugih opcija nema.

Definitivno. Samo sto kod nas kao ne postoji monopol ali postoji kartel. Jedni drugima ne zalaze u reon i sisaju nas. Kada bi u ovoj zemlji postojala prava borba za musterije cene bi daleko bile povoljnije.

Ja trenutno nemam bolju alternativu ali necu da potpisem ono zlo od ugovora pa da naredne dve godine ne mogu da odem negde drugde cak i ako se pojave.

Placacu vise od drugih i dobijacu manje nego drugi za iste pare (veliko hvala SBB sto me ovako nagradjuje za 5 godina vernosti) ali cu zadrzati slobodu da ih odjebem istog sekunda kad mi se nesto konacno pojavi. A ta sloboda je priceless.

Citam na benchu da izgleda postoji neki Telekomov opticki kabl dve ulice od mene. ISto citam da Telekom ubrzano radi na postavljanju optike (Mirijevo ako se ne varam) Targo je u ociglednoj buli ali bi oni lagano mogli da pojedu SBB jer su daleko povoljniji od njih. I taj blesavi Targo m  je na par kilometara vazdusnom linijom. Jedan smrdljivi splav koji je otprilike tamo dokle su oni stigli me nocima drzao budnim ovog leta. Ako moze muzika da dobaci dobacice valjda i kabl.

Pojavice se valjda nesto. Dve godine je mnogo dug period.

@
V1RkE
neki drugi kabla a ne SBB?
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 13:10:13 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.