Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 428705 puta)
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung 
ja sam mojim netom zadovoljan Smile
koristim Radijus vektor vec vise od 2 godine i nemam nekih posebnih zamerki  Smile
poceo sam sa paketom koji je bio 8MB/s za 1590din posle par meseci su menjali ponude i taj moj paket je automacki postao 20MB/s a cena je ostala ista  Smile
jedino sto im je debilna ponuda osnovnog paketa za kablovsku televiziju
iz godine u godinu je sve manje kanala pa mi je zao da raskinem ugovor zbog neta sli ocigledno ,, ne mos i jare i pare ,, kako bi nas narod rekao zato cutim i trpim  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Meni više od trenutnih SBB-ovih 10 Mb/s down nije ni potrebno za bilo šta. Sve radi odlično. Upload bi mi odgovarao nekih 3 Mb/s i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 9537.53
mob
Apple iPhone 7 Plus
Meni više od trenutnih SBB-ovih 10 Mb/s down nije ni potrebno za bilo šta. Sve radi odlično. Upload bi mi odgovarao nekih 3 Mb/s i to je to.
Pa samo toliko. Ja trenutno imam kod njih 24/2 i rado bih prihvatio da mi ovih 24 smanje na 10 a da mi ovih 2 povecaju na 5.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 32.0.1700.72
mob
Samsung Note 3
Imam ruter tp link TL-WR941ND e sad me zanima ovako,posto imam laptop u kuci i kad neko ode preko njega na wireless ,nekim cudom on vuce svu brzinu,i meni na glavnom pcu secka net,kako da ogranicim sa glavnom kompa kolko je max da neko vuce ? npr ogranicim na 500kb/s?

moja ip adresa je 192.168.1.102 ,sta jos treba da uradim ako ocu da im ogranicim brzinu ,svima koji se prikace na wireless?

EDIT:
namestio sam ovako

ok i set like this,is this ok ?

jel to ok ?
« Poslednja izmena: 12. Jan 2014, 20:30:04 od AcMilan91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung s7500
Imam jedno pitanje i nadam se da sam pogodio temu.  Posto u stanu imam i IPTV i Total TV, sada bih hteo da zadrzim Total a da vratim IPTV.  Znam svu proceduru vracanja, samo me zanima da li neko od vas ima iskustva sa totalovim mix paketima, tacnije totalovim internetom, da li je dobar itd.  Meni je protok neta 20mbps upravo zbog iptv-a i to je.  koliko su mi rekli iz telekoma, trajno otvoreno toliko.  Zanima me samo koliko je pouzdan taj net tj.  da li da uzmem total mix ili da zadrzim telekomov adsl.  Hvala na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
kakav je total tv ???
ima li nekih smetnji kad je lose vreme ???
koje su mu mane ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung s7500
Citat: zilezvezdas048 link=topic=166142. msg11364390#msg11364390 date=1389979494
kakav je total tv ???
koje su mu mane ???

Posto je antena na krovu zgrade i kad napada sneg nema teorije ocistiti tanjir, tad nastaju smetnje i dolazi do gubitka kanala.  Takodje, ako je jak vetar, ali bas jak, onda isto dolazi do smetnji. Drugih vecih mana nema, izbor kanala je po meni 200x bolji nego na iptvu.  Imam i iptv i total od kada sam se uselio u stan, a ispala mi je neka povoljnost da 2 totala i net placam 2800, dok sad 1 total+iptv+net placam oko 5000, posto mi je istekao ugovor u telekomu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Citat: zilezvezdas048 link=topic=166142. msg11364390#msg11364390 date=1389979494
kakav je total tv ???
koje su mu mane ???

Posto je antena na krovu zgrade i kad napada sneg nema teorije ocistiti tanjir, tad nastaju smetnje i dolazi do gubitka kanala.  Takodje, ako je jak vetar, ali bas jak, onda isto dolazi do smetnji. Drugih vecih mana nema, izbor kanala je po meni 200x bolji nego na iptvu.  Imam i iptv i total od kada sam se uselio u stan, a ispala mi je neka povoljnost da 2 totala i net placam 2800, dok sad 1 total+iptv+net placam oko 5000, posto mi je istekao ugovor u telekomu.

znaci samo ima problema dok se ne ocisti tanjir ??? kad se ocisti trebalo bi da ne bude smetnji ??? jel ima signal kad je oblacno ??
vidim na njihovom sajtu  da se kupuje oprema a neka se rentira mesecno
http://www.totaltv.tv/TV/303/Oprema.shtml
da li jedna antena moze na vise televizora ???
vidim da moja komsinica ima 2 ttv antene jel se onda placa 2 pretplate ??? (ipak je ona dobrostojeca pa moze da placa i 10 ako treba nije joj problem )  Smile
kakva je to kombinacija za 2800 dinara ja sad placam net i kaplovsku mesecno 2600 a izbor programa je nikakav
razmisljao sam da ubacim ttv ali cujem price kako ima smetnje ako cu da imam program 3 puta nedeljno onda mi ne treba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung s7500
Ja vec 4.5 godine imam i ttv i iptv, i ttv se mnogo bolje pokazao. Rekao sam ti kad su samo prekidi, inace antena sljaka sjajno! Mene samo zanima da li neko ima iskustva sa njihovim netom, ne bih zeleo da uzmem taj paket pa da se razocaram posle mesec dana.
Sto se tice ove ponude od 2800, dobijes 2 risivera (po risiver za tv, logicno Smile ) i net od 20mbps. E sad, oni puste 20mbps a koliko je protok kod tebe, to sve zavisi od drugih faktora. Primera radi, kod mene je 20mbps bas zbog iptv-a posto on vuce dosta neta; od tih 20mpbs ja imam  net od 4-5mpbs u telekomu, dok bih kod ovih imao svih 20.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Ja vec 4.5 godine imam i ttv i iptv, i ttv se mnogo bolje pokazao. Rekao sam ti kad su samo prekidi, inace antena sljaka sjajno! Mene samo zanima da li neko ima iskustva sa njihovim netom, ne bih zeleo da uzmem taj paket pa da se razocaram posle mesec dana.
Sto se tice ove ponude od 2800, dobijes 2 risivera (po risiver za tv, logicno Smile ) i net od 20mbps. E sad, oni puste 20mbps a koliko je protok kod tebe, to sve zavisi od drugih faktora. Primera radi, kod mene je 20mbps bas zbog iptv-a posto on vuce dosta neta; od tih 20mpbs ja imam  net od 4-5mpbs u telekomu, dok bih kod ovih imao svih 20.

nisam znao da imaju net  Smile jel se signal dobija isto preko te total tv antene
ne cini mi se lose ta ponuda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.