Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 08:35:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juzni Sudan - Nova nacija  (Pročitano 17285 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
to je veoma prosta situacija,ko iz akcionih filmova:"Imas dve opcije-1.da mi das to(sta god bilo) 2.da te ubijem i uzmem. u oba slucaja su ga uzeti."  Smile vrlo prosto.  Smile
Nisam rekao da ne igraju prljavo ali opet imas izbora izmedju da im das sta god i dobijes odredjene beneficije (pare, vojnu i politicku podrsku) ili da im pljunes u lice i da ti uzmu isto to sta bi im dao samo sto sad umesto para i podrske dobijes noz. Eh sad, sto neke drzave to ne mogu da shvate xyz stotina godina to je njihov problem.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:10:47 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nisam rekao da ne igraju prljavo ali opet imas izbora izmedju da im das sta god i dobijes odredjene beneficije (pare, vojnu i politicku podrsku)
a sta su to dobili Irak i Afganistan?  Smile

sta je dobilo Kosovo?dobilo nezavisnost,a sa njim i jad,bedu,i uranijum.
sve to od svojih saveznika.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:17:09 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dobili su isto ono sto i sve druge drzave koje su glumile ludilo i otvoreno podrzavale neprijatelje Amerike.

sta je dobilo Kosovo?
Mislis na siptare? Dobili su drzavu, pare i potpunu protekciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dobili su isto ono sto i sve druge drzave koje su glumile ludilo i otvoreno podrzavale neprijatelje Amerike..
znaci patku.
Mislis na siptare? Dobili su drzavu, pare i potpunu protekciju.
znaci opet patku.jer sa tom "nezavisnoscu" i "protekcijom" mogu da se slikaju,kad nemaju sta da rade i jedu,a uranijum iz "saveznickih" bombi ih truje svaki dan.
par njih se valja u parama(od saradnje sa govnarima u svercu droga),ostali ne znaju sta ce sa sobom,a ni sa svojim coporom "dece" i lepezom bolesti.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:19:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
@noob_saibot
Ja sam samo napravio jednu analogiju koja je veoma tacna. Sto je covek obrazovaniji, to ima vise neurona u funkciji. Ako uzmes neuron kao obicno elektromagnetno polje, zbir vektora broja aktivnih neurona u mozgu daje jedan zbirni vektor. Kako mi pametne proterujemo a ostaju podobni ali sa manje neurona u funkciji, zbirni vektor cele nacije je: kratak fitilj. I to je tako, nema dileme.
Onaj tamo kupuje nase vektore i dodaje ga kao svoj zbirni vektor.
Malo je to tehnokratski ali neverovatno istinito.
@hkj
Nemoj biti kvarno komunjarce, i staviti mi u usta nesto sto nisam napisao, vec naprotiv dao sam jasan primer.
Dao sam primer Nigerijskih Hriscana  gde ima nafte, kako ne mogu do svoje nafte.
Ali sve uz pomoc istih crnja, koji studiraju po Americkim crnackim Univerzitetima, Bijafranci, koji jebu majku svojim strvinama.
Ti kao dobro komunjarce ce se rasplaces nad strvinom, koja nece ni da uci, ni da se bori, ni da se usavrsava, vec skiche: to je moja nafta.I toako ga neko naucio, da je to njegova nafta i jesce g*na pokraj svoje nafte citav zivot.
Muka je bre, kad vidis svuda u svim nacijama ljude da su im drugi krivi sto su oni strvine.
Oni su blago lokalnih politicara za manipulaciju. Samo bre strvinari i balavi, jer ce gu dodje kurati Rus na tenku, kurati Amer da ti da pape.Narocito sa usadjenim kolektivizmom se moze manipulisati kako zelis. A to je karakteristicno, primitivcima, muslimanima i komunjarama. Blago ovoga sveta da se vlada. Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:23:57 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@hkj Sta si ocekivao za Irak i Avganistan. Dosli talibani na vlast, glumili ludilo i pljuvali po zapadu. Da nece mozda da im pruze ruku prijatelstva.
Ok, mislio sam na siptarske vodje. E sad to sto obican narod nema nista od toga to nije krivica amera vec njihovih vodja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ja sam mu dao link da pogleda, ali komunjarche vesto preskace. Kolektivisticka pamet mu odredjuje da za ono u Americi, je citav Americki narod takav, tu nema dileme.
To sto mu je neko ubijao ovde dzumle po 3000 ljudi za prepodne, to je isto neko drugi kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nemoj biti kvano komunjarce, i staviti mi u usta nesto sto nisam napisao
sto,pa ti to stalno radis!  Smile sto si cicija...  Smile daj da i ja probam.  Smile

btw,trebao bi da malo da oladis sa Tiletom i komunizmom,jer si sad vec poceo da haluciniras,i svuda vidis ta dva.
Ja sam mu dao link da pogleda, ali komunjarche vesto preskace. Kolektivisticka pamet mu odredjuje da za ono u Americi, je citav Americki narod takav, tu nema dileme.
To sto mu je neko ubijao ovde dzumle po 3000 ljudi za prepodne, to je isto neko drugi kriv.

@hkj Sta si ocekivao za Irak i Avganistan. Dosli talibani na vlast, glumili ludilo i pljuvali po zapadu. Da nece mozda da im pruze ruku prijatelstva.
pa,o tome i pricam.oni nisu dobili time nista!ja ni ne pokusavam da dokazem da oni sad zive gore,ili isto kao ranije.
mene sad samo zanima da li zive bolje.a ne zive.i to je ono o cemu pricam svo vreme.
Citat
E sad to sto obican narod nema nista od toga to nije krivica amera vec njihovih vodja.
a,znaci vodje su bacale one uranijumske bombe?

vidi,ta kopilad su kriva za mnoga zlodela,ali,budimo realni,njihovi "saveznici" su ti koji su ih napunili otrovima.  Smile

znaci,i ovde ista prica i ista poenta-ne zivi se nista bolje otkako su B&B dosli.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:33:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pa,o tome i pricam.oni nisu dobili time nista!ja ni ne pokusavam da dokazem da oni sad zive gore,ili isto kao ranije.
mene sad samo zanima da li zive bolje.a ne zive.i to je ono o cemu pricam svo vreme.
Pa naravno da zive gore kada su odabrali opciju ne saradnje i kontriranja. Nesto ne vidim da su im se talibani uvlacili pa da su ih ameri izbombardovali iz dosade.

znaci,i ovde ista prica i ista poenta-ne zivi se nista bolje otkako su B&B dosli.
Nazalost njihove vodje zive mnogo bolje. Narod ne zivi jer se za narod niko ne brine. To da li ce neki narod ziveti bolje ne zavidi samo od zapada vec gle cuda i od samog naroda. Zapad tu sluzi samo kao strana od koje sa pametnom politikom mozes da izboksujes sredstva pomocu kojih sa pametnim ulaganjem mozes razviti i unaprediti drzavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ma bre ne skreci razgovor. Dao sam ti link, ako si ga pogledao daj komentar na destine miliona ubijenih sunarodnika. Ma ciji da su.
Ili odgovori: ne interesuje me.
Posle cemo o tempiranoj bombi koju si drzao na sred Srbije pa ti nije smetala. Bilo je 250 tona koje je curilo na sve kanale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 08:35:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.