Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 21:23:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juzni Sudan - Nova nacija  (Pročitano 17328 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne vidim ja nikakav problem. Ja samo objasnjavam zadojenim titichima i kardeljicima
http://lmgtfy.com/?q=titomanija

Citat
Tako i sa crnjama. Niko ne gleda da se tamo otvaraju Anglikanske, Jevrejske, Nemacke skole gde moze siroce i da uci i da dobija zauzvrat posao da nosi sirotima neke pomije da ne pocrkaju od gladi, da se trude, pa ako nesto nauce da dobiju neke stipendije.
a mozda i neku bolest...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 01:34:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

a to kako zapad "pomaze" nacije,to smo videli kako izgleda-gde prodju,tu trava ne raste.

Ovde se ne govori o pomoci vec o biznisu, ovi njima naftu a ovi njima lovu i to je to.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovde se ne govori o pomoci vec o biznisu, ovi njima naftu a ovi njima lovu i to je to.
procitaj sta je napisao,pa sta sam ja napisao,pa onda odgovaraj.

nego,ja se nesto razmisljam...  Smile i ono Kosovo,mada nije bas najbolji primer,je ipak jos jedan americki prijatelj,pa,eto,opet im nesto nije poteklo med i mleko otkako su se oslobodili od zli Srbi i zli Dusi...  Smile
nego i dan danas dodju kod Srbina da rade za bedne pare.

otkud to,majku mu...?  Smile  Smile

ja mislio gde Ujka Sima kroci,tu bude napredak.a gde cak kroci kao "prijatelj",tu bude raj.kad ono...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 01:42:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
@hkj
Ja sam se toga izlecio, ali ti sigurno nisi. Ne zameram ti sto ne vidis.
Hoce to da se neguje dok cekas kurate Ruse da te oslobode. Smile Smile Smile Smile

a to kako zapad "pomaze" nacije,to smo videli kako izgleda-gde prodju,tu trava ne raste.

Pa ja ne vidim da ti je nesto lose bilo dok ti je ujka Sem davao sise za vreme Tita.
Vidis da svi hvale ta vremena. Rasla je trava ohohohoho. Bolje nego u ruskim stepama.
Samo sto zakoni prirode kazu: ako si strvina, pa ne koristis to, nego samo cekas da zhderes, nekome naraste vila na Senjaku a vecini naraste dug, sto je jos gore i rogovi u mesto mozga.
Nije nase postojanje odredjeno samo sto trpamo u usta i sta nam izlazi kroz guzicu. Nase postojanje je odredjeno i od tate i od dede i od pradede i praotaca, a ide dalje kod pametnih i na prejudiciranje, sta ce potomstvo da trpa u usta i da lakse kenja.
Onaj tamo misli, a ti samo cekas. E pa daj Boze da docekas kuratog Rusa. Tek kad ti se napije krvi, ces videti kako je to perverzno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@hkj
Ja sam se toga izlecio
cega,besnila?Šide?  Smile
Ne zameram ti sto ne vidis.
jbg,ne pratim CNN,a ovde nesto nema Times-a...  Smile
Hoce to da se neguje dok cekas kurate Ruse da te oslobode. Smile Smile Smile Smile
ma,jok,bre,bolji su Beavis i Butthead u avionu!  Smile
Citat
Pa ja ne vidim da ti je nesto lose bilo dok ti je ujka Sem davao sise za vreme Tita.
nikako da prezali ujaka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
par njih ce dobiti poslove i pare,ali to je sve.
Sta ce im vise!? Da nece mozda kurve i belo? Dobice pare koje mogu dalje da ulazu a za uzvrat ce im dati sirovine. Cist posao.

A takodje smo videli primere kako pojedine zemlje dobiju ohoho sredstava, pomoci, novca itd. od istog tog zapada svojom pametnom politikom.

@skorp Za vektor  Smile Smile Nisam te razumeo u prvom delu posta. Hoces da kazes da zapad treba umesto njih da uradi njihov posao? Ono, ne mozes nekom pomoci ako on sam sebi nece da pomogne.

Suma sumarum: Sirovina kao sirovina je prilicno jeftina. Nema potrebe ameri bilo sta da otimaju narocito nesto sto je jeftino. Mogu samo da potplate lokalca da udju u biznis prerade nafte jer tu je lova. Lokalcima je finansijski svejedno ko obradjuje naftu jer oni pare dobijaju za sirovinu i tu se njihova umesanost zavrsava. E sad, amera zabole sta ce lokalac da radi sa svojim parama a narocito zato sto je za njih to sitnina. U najvecem broju slucajeva lokalca zabole da se preterano zrtvuje za svoj narod i umesto te pare da ulozi u razvoj drzave (iako malobrojni postoji takvi primeri) on lepo uzme 10 kurvi, par mercedesa, sagradi vilu i uziva u zivotu. Tu dolazi do problema kako se opravdati pred narodom jer pare su nestale, drzava u haosu, narod gladan itd. Da bi umirio narod lokalac upotrebi malo starog dobrog patriotizma poput: beli covek je dosao da nas pokrada, hoce od nas  da pravi robove itd. Narod se umiri, lokalac opet ima potpunu podrsku, amere zabole jer prave pare i svima lepo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sta ce im vise!? Da nece mozda kurve i belo? Dobice pare koje mogu dalje da ulazu a za uzvrat ce im dati sirovine. Cist posao.
jel ste ti i @maradic coravi,il se samo pravite?

ja pricam o tome kako ovaj fantazira da ce oni tamo napraviti raj,a u stvari ce biti dobro ako uopste ikotamo  i dobije posao.
Citat
A takodje smo videli primere kako pojedine zemlje dobiju ohoho sredstava, pomoci, novca itd. od istog tog zapada svojom pametnom politikom.
a sta sam ja rekao?rekao sam da NEKI,poput Saudijske Arabije,Kuvajta i Emirata,dobijaju brda para,i imaju status saveznika i partnera.
a DRUGI imaju patku,tj-imaju "Mirotovrnu operaciju" koja sluzi kao paravan za pljackanje.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 01:53:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

ja pricam o tome kako ovaj fantazira da ce oni tamo napraviti raj,a u stvari ce biti dobro ako uopste ikotamo  i dobije posao.

Pa sada ja nisam rekao da im mora automatski biti raj. A sada ako naftne kompanije nekoga tamo zaposle, dobro. Sada, naravno da ce da traze iskusne varioce, hemicare, mehanicare, bravare i ostalo sta ide uz tu industriju. A nece zaposljavati nekoga sa ofr diplomom jer za taj posao imaju viljuskare i dizalice.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ok, daleko je od raja ali dobice za njih fine pare koje mogu da uloze u razvoj drzave. Neke drzave su pametno odigrale pa su od tih para godinama ulazuci bukvalno napravile raj.

a sta sam ja rekao?rekao sam da NEKI,poput Saudijske Arabije,Kuvajta i Emirata,dobijaju brda para,i imaju status saveznika i partnera.
a DRUGI imaju patku,tj-imaju "Mirotovrnu operaciju" koja sluzi kao paravan za pljackanje.
A da li ce biti prvi ili drugi slucaj zavisi od same drzave o kojoj se radi a ne od zapada.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:04:52 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa sada ja nisam rekao da im mora automatski biti raj. A sada ako naftne kompanije nekoga tamo zaposle, dobro. Sada, naravno da ce da traze iskusne varioce, hemicare, mehanicare, bravare i ostalo sta ide uz tu industriju. A nece zaposljavati nekoga sa ofr diplomom jer za taj posao imaju viljuskare i dizalice.
mislio sam na @shkorpija,koji je opet poceo da fantazira o raju i divnim sudbinama koje cekaju crnce kad im Beavis i Butthead dodju.
A da li ce biti prvi ili drugi slucaj zavisi od same drzave o kojoj se radi a ne od zapada.
normalno!  Smile
to je veoma prosta situacija,ko iz akcionih filmova:"Imas dve opcije-1.da mi das to(sta god bilo) 2.da te ubijem i uzmem. u oba slucaja su ga uzeti."  Smile vrlo prosto.  Smile

Mada...tu je uvek bitnije ono sta oni zaista misle o tebi,nego kakav zvanican status imas.
mnogi su im se naljubili guzice,i dobili nesto pohvala za to,pa opet nikada nisu dobili pravi,i de jure,i de facto,status saveznika kod njihovih vladara.
Ok, daleko je od raja ali dobice za njih fine pare koje mogu da uloze u razvoj drzave. Neke drzave su pametno odigrale pa su od tih para godinama ulazuci bukvalno napravile raj.
istina.postoji ona taktika-ja te izbombardujem u kameno doba,onda ti dam pare da se povratis u zivot,ja samaricanin,ti uspesni reformator.
ali uglavnom im je to sekundarna briga.bole njih dupe sta ko misli o njima i njihovom postupanju.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 02:10:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 21:23:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.