Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:39:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jupiter  (Pročitano 80025 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung versus
jupiter mi je u blizancima , sta li to znaci ?

Jupiter u blizancima

Ovo je vrlo slab polozaj Jupitera prvenstveno u finansijskom pogledu.Medjutim osobe sa ovim polozajem Jupitera su vrlo moralne,religiozne,pravedne i dobrodusne..Takodje imaju smisla za nauku,matematiku i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
hvala draga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
marye
a jupiter u sorpiji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
marye
a jupiter u sorpiji?

Imaš tekstove i napred ...
Pored ovoga posmatraj i koje je kuće vladar, u kojoj je kući, kako je aspektovan...gde mu je dispozitor... Smile

Neke Jupiterove osobine se u ovoj situaciji gube na primer: tolerancija, harmoničnost, mir, sklonost ka apstrakcijama, metafizici, teorijama i nauci, a naročito religiji.
 Ipak, pravednost i kritičnost morala i društva, zakona i gradjanskog života - plod je ovog uticaja. Jupiter ovde može dati i visoku upućenost u nauku ratovanja, pa u dobrim aspektima eto i generala. Osoba može biti sklona tiraniji, preziru, nasilnoj dominaciji i zapovedanju, agresivna, nepravedna a sve ovo ukoliko je Jupiter u Škorpionu loše aspektovan. Moguće je da je u porodici neko nekada izgubio bogatstvo. Materijalni prosperitet ličnosti je moguć kroz opasne poslove, osiguranje...

Milekić
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
marye
a jupiter u sorpiji?

Imaš tekstove i napred ...
Pored ovoga posmatraj i koje je kuće vladar, u kojoj je kući, kako je aspektovan...gde mu je dispozitor... Smile

Neke Jupiterove osobine se u ovoj situaciji gube na primer: tolerancija, harmoničnost, mir, sklonost ka apstrakcijama, metafizici, teorijama i nauci, a naročito religiji.
 Ipak, pravednost i kritičnost morala i društva, zakona i gradjanskog života - plod je ovog uticaja. Jupiter ovde može dati i visoku upućenost u nauku ratovanja, pa u dobrim aspektima eto i generala. Osoba može biti sklona tiraniji, preziru, nasilnoj dominaciji i zapovedanju, agresivna, nepravedna a sve ovo ukoliko je Jupiter u Škorpionu loše aspektovan. Moguće je da je u porodici neko nekada izgubio bogatstvo. Materijalni prosperitet ličnosti je moguć kroz opasne poslove, osiguranje...

Milekić
hvala,ali ja neznam da li je lose ili dobro aspektovan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
MorskaZvezda

tebi je Jupiter vladar II polja i nalazi se na Asc dakle 12/1 polje
i jedino je u konjukciji sa Asc i u polukvadratu sa Mesecom pa ne znam da li da ga posmatram kao neaspektovanu planetu? Moraće neko iskusniji da ti odgovori...

Ju/Asc - expanzivnost, samopouzdanje, i shiroki pogledi su kvaliteti koje treba izraziti ka spolja.
Vera i optimizam sastavni su deo nachina izrazhavanja osobe i daju ton celokupnom pristupu zhivotu.

U slučaju da se Ju posmatra kao neaspektovan, a ja bih ga tako posmatrala - neaspektovan Ju je veoma retka situacija, tebi nedostaje stvaranje prilika, ne umeš da sebi "namestiš" malo srece, ali zato mnogo energije potrošiš u trazenju istih. Donosi srecu i optimizam i uglavnom si nasmejana i sijaš, sa velikom dozom smisla za humor i samopouzdanjem; nalaziš dobro i u onome sto drugi smatraju losim (npr. Janis Joplin); Smile

Da li je to tačno ili noup?

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MorskaZvezda

i jedino je u konjukciji sa Asc i u polukvadratu sa Mesecom pa ne znam da li da ga posmatram kao neaspektovanu planetu? Moraće neko iskusniji da ti odgovori...

Ju/Asc - expanzivnost, samopouzdanje, i shiroki pogledi su kvaliteti koje treba izraziti ka spolja.
Vera i optimizam sastavni su deo nachina izrazhavanja osobe i daju ton celokupnom pristupu zhivotu.

U slučaju da se Ju posmatra kao neaspektovan, a ja bih ga tako posmatrala - neaspektovan Ju je veoma retka situacija, tebi nedostaje stvaranje prilika, ne umeš da sebi "namestiš" malo srece, ali zato mnogo energije potrošiš u trazenju istih. Donosi srecu i optimizam i uglavnom si nasmejana i sijaš, sa velikom dozom smisla za humor i samopouzdanjem; nalaziš dobro i u onome sto drugi smatraju losim (npr. Janis Joplin); Smile

tacno je da sam uglavnom nasmejana i vedra, barem me drugi tako vide....kao jako pozitivnu osobu....kada se neko nalazi u problemu trudim se da toj osobi pomognem tako sto kazem da gleda na to sa neke pozitivne strane, ali pak meni kada se nesto desi lose, to je katastrofa...
da li to znaci da taj moj jupiter uopste nije jak u mom natalu i da mi nedonosi srecu?a novac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a moj jupiter?

on je u shkorpiji u VI kuci,a vladar je tvoje VII kuce,kuce braka(jer ti je Dc u strijelcu,a njim vlada Jupiter)
kazu,da je Jupiter planeta srece da chuva osobu u onoj kuci u kojoj se nadje,tj tebi chuva zdravlje

tacno tako, sve sve, ali zdravlje je cudo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MorskaZvezda

andjela da li je moj jupiter neaspektovan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moj jupiter se nalazi u 6 kuci u devici. Ovo mi se bas svidja. Da li je istina da imam isceliteljske moci?
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:39:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.