Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:43:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jupiter  (Pročitano 79527 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala Marye
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 983
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja imam jupiter,uran i mesec u I kuci u shkorpiji..... moze li neko da mi protumachi ovo....?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Meni je Jupiter u znaku vodolije u petoj kući 12.42 stepen i imam Jupiter u opoziciji sa Suncem i sextile sa Uranom i retrogradan je . Može li neko objašnjenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung versus
Meni je Jupiter u znaku vodolije u petoj kući 12.42 stepen i imam Jupiter u opoziciji sa Suncem i sextile sa Uranom i retrogradan je . Može li neko objašnjenje

Jupiter u Vodoliji

Osobe sa ovim polozajem Jupitera su pravi duhovni inovatori.Vrlo su originalni,imaju smisla za tehniku,elektrotehniku,informatiku,fiziku i sl.Vedrog su duha,optimisti,jakog karaktera,individualisti posebne ideologije.

U 5. kuci    ovaj polozaj donosi dosta ljubavi,uspeh u finansijskim spekulacijama,kreativnost,lepu i vaspitanu decu.

Jupiter i Uran

Povoljni aspekti se nalaze u horoskopima slavnih, naprednih i učenih ljudi. Ove osobe teže slobodi i poštuju druge i sebe. Iako nisu sentimentalne, znaju da osete čoveka i da sa njih podele muke i tegobe. Svesni su svojih kvaliteta i imaju smisla za praktično. Sposobni su za težak rad i naprezanja. Za stvar za koju se oduševe i koju prihvataju, spremni su da podnesu i žrtve. Originalni su i talentovani za pronalazaštvo. Okolina ih često uzima za vodje i učitelje. Znaju da se postave u različitima situacijama i da, ako zatreba, izazovu saučešće, a i da od sebe naprave mučenika i junaka. Ako se brže planete (Merkur,Mesec,Venera), nalaze u dobrom položaju u odnosu na ove aspekte, koji dosta dugo traju, česta je pojava genijalnosti. Akcije rodjenih pod ovim aspektima, nailaze uvek na odobravanje i pomoć drugih. Oni mogu imati puno sreće u opasnim igrama ili igrama na sreću. Pošto su snažni i magnetski privlačni, ovi ljudi sreće imaju i od iznenadnih susreta, preokreta i romantičnih poznanstava i odnosa. Ove aspekte često nalazimo kod reformatora i ljudi slobodne misli.(Nostradamus)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
meni je u drugoj kuci na 0 stepeni i to retrogadan i ima konjukciju sa marsom u devici,sta to znaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Meni Jupiter(vladar 7) u 2. To bi bila velika sreća što se tiče materijalnih stvari  Jedino me muči što mi je vladar 7, ispadam sponzoruša
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jupiter u Vodoliji
 Osobe sa ovim polozajem Jupitera su pravi duhovni inovatori.Vrlo su originalni,imaju smisla za tehniku,elektrotehniku,informatiku,fiziku i sl.Vedrog su duha,optimisti,jakog karaktera,individualisti posebne ideologije.

To sam jaa...

Meni Jupiter(vladar 7) u 2. To bi bila velika sreća što se tiče materijalnih stvari  Jedino me muči što mi je vladar 7, ispadam sponzoruša

To nije loše... Smile  ne Smile
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citirani autor: mallina 03. Sep 2007, 00:51:51

Meni je takodje u petoj kuci u vodoliji, nemam pojma koji stepen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
Citirani autor: mallina 03. Sep 2007, 00:51:51

Meni je takodje u petoj kuci u vodoliji, nemam pojma koji stepen
Inace 12 stepen je stepen Riba ...e sad... Ribe svasta mogu da znace...treba da pogledas prvo gde ti je asc i gde mu se smestio vladar jer I polje govori nas prvi izbor ono za sta se prvo odlucimo i reagujemo...najbolje mozes da proveris na www.astro.com e tu mozes sebi kartu da uradis!
Inace kad se Jupiter kao planeta srece nadje u 5 polju to moze biti dobar znak u ljubavi srednjoj skoli igrama na srecu ali....opet su jako bitni aspekti koje on pravi sa vladarem 5 polja ali i s drugim planetama.
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
zasto niko nece moje da protumaci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 01:43:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.