Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jugostan zaposlenje - navlaka!!!  (Pročitano 54770 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple 15
Gospodinu vlasniku Jugostana je ponudjeno da sam objavi demanti iznesenih tvrdnji nezadovoljnih radnika...
Do danasnjeg dana se nije javio. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC One
Jedina firma u Srbiji koja ima Jugostan u imenu je momentalno u stečaju

http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPublicSite/Public/Enterprise/Founder.aspx?BusinessEntityId=1021170&RegistryCode=07905025&rnd=1295274938

ipak, ovih dana su poceli da se pojavljuju oglasi za firmu New Models koja takodje posluje lose i nema nijednog prijavljenog radnika (prema finansijskom izvestaju sa sajta privrednog registra). Kandidati se pozivaju na razgovor u ulicu Olge Jovanović na Zvezdari, a to je adresa navedena i na sajtu Jugostana http://www.jugostan.org/?p=kontakt

nadam se da će ova informacija nekome biti od koristi. pozdrav!

Obzirom da sam ja pokrenuo temu, red je da budem korektan do kraja. Ipak je tvoj link pogresan, evo Jugostana u registru:

http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPublicSite/Public/BusinessEntity/BasicData.aspx?SubmissionId=505328&RegistryCode=55999937

Sto ne menja stvar o navlaci a ovom sa luzerskim mentalitetom da porucim da je to najjadniji moguci nacin da probas da navuces ljude, apel na kukavicluk i nemanje muda da se nesto toboze za sebe uradi. Srecom, kakva agencija takva i propaganda, smesna i jadna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Ako se prica sa Jugostanom postavi na sledeci nacin ona nije problematicna:

-vi izdajete stanove za ljude koji rade i nemaju vremena da za svaki telefonski poziv idu u stan, pa to povere agenciji da uradi umesto njih;

-naravno da bi neko to radio morate da ga obucite i dajete mu bazu pa je razumljivo da naplacujete 50 eura prvu obuku, a on ima sansu da zaradi;

- onaj ko iznajmljuje stan placa vam proviziju jer tako brze, bolje i lakse dolazi do stana

Problem sa ovim je sledece: sto nista od prethodnog nije tacno

- stanove izdajete putem prevara: stavljate oglas za izdavanje stana sa niskom cenom, a onda kada neko nazove shvati da je u pitanju agencija i da je bas malopre taj stan izdat, kradete oglase drugih ljudi i maltretirate ih tako sto ih zovete i nudite im se kao agencija kada oni to ne zele; lazete o kvalitetu i ceni stana; ne ogranicavate broj mednadzera nego prosirujete i svakome to dobro naplacujete; itd.

problem je u tome sto naknada za "obuku" u stvari postaje vas izvor zarade, a ne provizija od izdatih stanova!!!

preporuka za one koji hoce da iznajme stan: raspitajte se kod rodjaka i prijatelja da li neko izdaje stan; na vreme idite da potrazite stan i dajte oglas da vam treba stan; zaobidjite hostaplerske agencije kako god mozete i cenjkajte se za njima uvek - kada vam kazu da je provizija 50 eura vi im dajte 40 ili manje, bez obzira da li imate novca iz principa

i voleo bih da mi neko od onih koji rade u jugostanu da odgovor na sledece pitanje (drugi neka zaobidju ovo pitanje):

da li se potpisuje ugovor kada se iznajmi stan? Smile

@Coolrunner
sta sada imamo dva linka za jugostan?
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 13:48:52 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC One
@Coolrunner
sta sada imamo dva linka za jugostan?

Pogresno je covek trazio. To prvo je zadruga i u registru se vodi kao Privredno drustvo. Jugostan sa teme je u delu Preduzetnici. Trazio je u pogresnom registru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple 15
Ja i dalje mislim da bi bilo lepo cuti i drugu stranu, posebno sto je ostavljena ta mogucnost... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
taxisti koji takodje placaju da bi radili....hm, zamisli budale? umesto da sede u toplim kancelarijama za 30.000 oni kupuju kola i taxi stanocu i placaju clanarinu da bi radili...clanarinu heeeej! kakve budale, a?

U cilju da opravdaš čistu prevaru, primer ti ne stoji.

Mnoge firme plaćaju članarinu svojim udruženjima ako to žele. Čak članstvo u Privrednoj komori Beograda je obavezno zakonom, normalno za firme iz Beograda, ali se za male firme toleriše neplaćanje. Za to što su članovi tog udruženja dobijaju neke usluge.

Konkretno za taksiste oni plaćaju članarinu udruženjima da bi imali više posla. Uglavnom to su članovi razno-raznih radio udruženja i iz članarine se finansira radio stanica (centralna u dispečerskom centru), dispečeri (u nekim udruženjima, bilo je bar, da mogu da odrade nekoliko noćnih smena u centru i onda ne plaćaju članarinu), telefoniskinja, struja, poslovni prostor udruženja itd. Za to, po izjavi jednog taksiste koji nije bio u radio mreži, ovi koji su u radio mreži imaju bar 30% posla više. I to je sigurno. Gde će neki taksista bez mreže da se zavlači u neku uličicu, kad postoji radio mreže, lepo mušterija pozove radio mrežu i udruženje mu pošalje vozilo. Da on nije član tog udruženja, ne bi plaćao članarinu, ali ne bi radio.

Uostalom nađi mi molim ti posao u toploj kancelariji za 30.000,00 dinara. Ja sam radio kao radnik obezbeđenja i smrzavao se u nekoj cvećari, bez markice za prevoz i toplog obroka sa radnim vremenom od 12 sati za 10.000,00 dinara. Trebao sam da radim na Futurinoj trafici za 17.000,00 dinara i da razmišljam da li će neki kreten u prolazu da nešto ukrade i da mu ja ništa ne mogu odnosno da ja to platim. Znači, taksisti ulažu da bi imali više posla a ne da bi radili. Radio stanicu po odlasku iz udruženja mogu da prodaju. Vozilo je njihovo vlasništvo.

Svi mi ulažemo koji se bavimo privatnim poslom. Ja sam uspeo da ostvarim sa svojim poslom 70.000 evra gubitka. Kako? Otvorio sam u švercerskom naselju pored osnovne škole sa knjižarom (obrazovno-vaspitna ustanova se bavi prometom na malo, to ima samo u Srbiji) knjižaru, napunio je sa robom. promet nije bio ni za komunalne troškove koji su se gomilali, a kamoli za plate. Kamate, plate, doprinosi koji nisu zarađeni od posla i eto to ti je to. Ali ja sam svojim radnicima davao i markicu za prevoz i socijalno.

Znači, prvo je prevara da traži radnike. Ako traži radnike neka pročita Zakon o radu. Nigde nije predviđena mogućnost da neko ko radi plaća poslodavcu članarinu.

Drugo, agencije koje se bave izdavanjem stanova koliko toliko stoji iza posla koji su uradili. Ovde, bar ako nešto nisu promenili, menadžer agencije samo prisustvuje sklapaju ugovora o zakupu (koji se mogao kupiti u knjižarama "Savremene administracije" po ceni od 5,00 dinara primerak) i nijednoj strani ne garantuje da je posao u skladiu sa zakonom i da će bilo koja da strana ispoštovati dogovor. Sumnjam da bi se i jedan vlasnik stana odrekao cele prve kirije za ovako nešto kada u mnogim sredstvima javnog informisanja može potpuno besplatno dati oglas da izdaje stan. Ako neće da daje telefon da ga ne uznemiravaju, može da da oglas i pod šifrom.

Ovo je prevara i ti možeš ti pišeš šta hoćeš. Da smo u pravnoj državi (odnosno u državi koja sprovodi propise koje je donela - postoji krivično delo prevare - dovođenja i održavanja u zabludi, ali po izjavi jednog od tužilaca ovo tužilaštvo ne goni jer bi bili pretrpani poslom) vlasnik ove agencije, pa i njegovi menadžeri (jer svesno varaju ljude) bi u zatvoru, iz zatvora možda zatvorenicima izdavali zatvorske ćelije,

Anea. A ko kaže da neko od ovih pozitivnih postova nije njegov. Proverom u poznatoj agenciji za promet nekretnina (čija mi je usput vlasnica ponudila ako hoću da se bavim tim poslom besplatnu obuku i njihovu bazu), sam saznao da je poznat. Neka svako protumači kako hoće.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 15:20:09 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple 15
Ne bih da ulazim ko je pisao pozitivne postove, a ko ne jer je to ulazenje u privatnost nasih korisnika.
Ja samo kazem, da bi to bio izraz dobre volje... i nacin da se neke nedoumice razreze bez potezanja nekih drugih stvari . Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Ne bih da ulazim ko je pisao pozitivne postove, a ko ne jer je to ulazenje u privatnost nasih korisnika.
Ja samo kazem, da bi to bio izraz dobre volje... i nacin da se neke nedoumice razreze bez potezanja nekih drugih stvari . Smiley

Taj da ima i gram dobre volje, ne bi se bavio ovakvim stvarima. Da koristi enormnu nezaposlenost i finansijsku nemaštinu ljudi. Kao i poput raznoraznih TV kvizova, da ne zaboravimo Dafina, Jezdi itd.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
opet zavisi s koje strane gledas je li prevara. prevara nije. ne mogu ja tebe puskom naterati da ti iznajmis stan ako ti se ne svidja. tvoja je volja hoces li iznajmiti stan, zar ne?

je li navlakusa? opet zavisi kako gledas. mene su navukli s pricom da probam da dam 50 eura i da vidim isplati li mi se. a ja nisam krupna riba koja je tu godinama. doduse, sta god da kazem nece vas ubediti, stoga ne znam sto bih trosio reci. meni se isplatilo...zato mi je najsmesnija prica da ja ovde vrsim propagandu Smiley))))) aman ja sam samo agent menadzer, ovo nije mlm, ja nemam ni dinar na to sto ce neko od vas doci u jugostan, uclaniti se i reci "citao sam pohvalno o vama na burek forumu, jedan teodor je pisao" Smiley)))znaci meni je apsolutno isto dosli vi u jugostan da radite ili ne, i opet eekoh, nije ovo posao za svakoga. ja sam juytros gledao 3 stana na b.kosi i nisam izdao..sad idem opet da gledam cetiri stana s drugim klijentom na b.brdu kod mene u komsiluku a zatim idem na vracar s trecim klijentom da gledam jos dva stana. mozda izdam dva stana danas, mozda jedan a mozda nijedan..sve zavisi kako od komunikacije, tako i od kvaliteta stanova, karaktera vlasnika i klijenata a i doze srece.

idemo na trecu tezu. evo objasnjen je pojam prevare i navlakuse. treca stvar - je li ovo "divljina"sto se tice nekretnina u srbiji? jeste, apsolutno! ali za to su krivi svi, i vlasnici i agencije a i klijenti. ponajvise vlsnici stanova. molim lepo, ja kad zakazujem gledanje, mene vlasnik samo sto ne pita krvnu grupu klijenata?!?!?! halo coveceeeeee oni su u obavezi da ti placaju kiriju i da ti stan vrate kakav jeste nakon isteka ugovora. da li ce tu da spava 40 kineza ili dve lezbejke ili bracni par s detetom....da li ce farbati zidove u fluorescentno zeleno, da li ce klati telad u dnevnom boravku..to nije tvoja briga! ti dobijas pare za to! sto, kad vec trazis maltene krvnu grupu klijenata, ne odes da prijavis porez na extra dobit osytvaren putem iznajmljivanja stana?! i kakve su toi price  "sin mi ide na casove klavira pa ne mogu od 7 nego tek sutra od 2" ?? bio sma na bliskom istoku, i to pre par godina igrom slucaja moja tadasnja devojka je radila u real estate u jordanu. kod nje je svezanj kljuceva, klijent zove u 3 ujutro, mozemo li da gledamo stan? moze kako da ne. klijent iznajmi stan , ostane godinu dana, vrati kljuceve, agencija izvrsi inspekciju pre odlaska, da je stan u istom stanju kao pre dolaska i gotovo!!! klijent nema ni pojma ko je vlasnik. ovde to nazalost drugacije funkcionise.
ali ako hocete da se ponasamo ko pravna drzava, onda dragi moji vlasnici, prvo placajte porez na extra dobit. a kad budete to placali, otici ce cene stanova jos 30% gore pa se i vi klijenti cesite po glavi.

zato je iluzorno pricati o navlakusama i porediti sa jezdom i dafinom. tamo ste ostavljali pare nadajuci se da cete ih upetostruciti za godinu dana i izvisili ste. ovde niko nikog ne primorava da uzmete stan preko agencije, niti vas iko puskom tera da iznajmite stan koji ste pogledali s agentom. ako su nekog terali puskom, molim vas dajte mi taj primer, jer sve ovo su prazna naklapanja na koje vam ja odgovaram argumentima.

ali da ponvim, zalud je pricati...ima 200 eura sigurnih u buticima od 9 do 3 popodne pa idite tamo da radite....
ja vrsim propagandu, hah Smiley))))))))))))))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126

Taj da ima i gram dobre volje, ne bi se bavio ovakvim stvarima. Da koristi enormnu nezaposlenost i finansijsku nemaštinu ljudi. Kao i poput raznoraznih TV kvizova, da ne zaboravimo Dafina, Jezdi itd.

evo ti odgovora gore - izvini a ko te tera da iznajmljujes stan preko agencija? izvoli kupi halo oglase za sto dinara, izvoli prosufraj netom, pa onda izvoli sam zvati sa svog telefona vlasnike i ugovaraj gledanja...ko ti brani?!

s druge strane, ne moras ni kupovati paul and shark dzempere. i to je prevara putem imena. uzmes fino babu da istrika i jos kupis nalepnicu kod kineza. bez imalo ironije - taj dzemper je kvalitetniji....ali uvek ce biti onih koji vole da nose "original"
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 16:23:22 od teodor-bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.