Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jugostan zaposlenje - navlaka!!!  (Pročitano 54790 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jedina firma u Srbiji koja ima Jugostan u imenu je momentalno u stečaju

ipak, ovih dana su poceli da se pojavljuju oglasi za firmu [censured] koja takodje posluje lose i nema nijednog prijavljenog radnika (prema finansijskom izvestaju sa sajta privrednog registra). Kandidati se pozivaju na razgovor u [censured]

nadam se da će ova informacija nekome biti od koristi. pozdrav!
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 13:46:21 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
svaka čast
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
ziv bio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
sekta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
evo naletih i na bureku na price o jugostanu, simptomaticno :)
da razjasnim ovako - ja sam agent menadzer jugostana vec skoro dva meseca i nemam nameru ni da branim ni da optuzujem.   samo cu reci par cinjenica:

luzerski mentalitet zajedno sa urodjenim nepoverenjem u nasem narodu radja ovakve price.   primera radi, video sam brojne komentare na ovoj temi koji se svode na "gde to ima da platis clanarinu pa da radis, to je prevara"

e pa da vam objasnim poblize, posto se niste setili da povucete tu paralelu sa taxi sluzbom npr:

u taxi sluzbi covek sam kupuje vozilo i radio stanicu i zaduzuje onu "firmu" gore na krovu, je l da? i placa clanarinu taxi udruzenju!!! da li ce taj taxista tog meseca raditi 2 sata dnevno ili 8 sati ili 20 sati.  .  da li ce zaraditi 500 dinara dnevno, 2000 ili 10.  000, to je vec na njemu, zavisi i od faktora srece je l da?

a je li taxisti kukaju sto moraju sami sebi da obezbede sredstva za rad i plus jos da placaju clanarinu taxi udruzenju? hm, sudeci po broju taxista - ne!

da li se moze zaraditi 2000 e mesecno? teoretski da.   ja za dva meseca nisam uspeo da dodjem do toga.  

prvog meseca sam izdao 4 stana.   tri po 250 i jedan od 330.   racunica je jasna - 750+330= 1080.   moja zarada je bila 540.   od toga odbijte tih 50 eura clanarine i 25 eura za postpaid paket plus, hajde da kazemo jos 50 eura sto sam ponekad isao taxijem kad sam zurio, sto sam jeo u gradu (ako i te troskove racunamo) izmedju dva gledanja.  .  .  znaci 540 - 125 = 415 eura cisto.   malo li je????? nije 2000 ali nije ni malo rodjaci.  

sledeceg meseca sam uzeo veliku bazu.   oke, oduzmimo od 415 odmah 150 eura.  .  .  i evo imam jos 7 dana do kraja meseca s tim sto sedam dana nisam radio, baza mi je stajala na holdu jer nisam bio u srbiji.  .  .  za dve nedelje fakticki, ja sam izdao 6 stanova!!!! nisam imao srece doduse, da me "ukaki" da izdam stan od preko 400 eura jer provizija na te stanove je 100 a ne 50% ali i dalje radim .  .  .  ali zato sam imao srecu da bukvalno u tri dana sa tri klijenta izdam 3 stana! i ovog meseca sam zaradio 840 eura.   a do kraja ugovora mesecnog nadam se da cu izdati jos barem jedan ili dva stana.  .  .  to bi trebalo da bude u proseku jos 250 evrica.  .  .  znaci 1100 eura.  .  troskovi su mi - baza za sledeci mesec od 150 eura, i 100njak eura svega ostalog - telefona, taxija ponekad, itd.  .  1100-250 = 850 eura.   za sad imam 600 sigurnih.  .  .  KOJE SAM NAPLATIO!!!!

ako ovo sve vama zvuci kao prevara, slobodno pljujte i govorite da je ovo naruceni oglas jer mi je ovo prvi post, ali HEJ LJUDI - ja iskreno i ne zelim da dodjete u jugostan.   manje menadzera= veci delovi kolaca.   
ah da.  .  sad se setih.  .  .  ima "intelEgentnih" ovdi koji ce u ovoj mojoj recenici iznad prepoznati "obrnutu psihologiju":))))))

ali ja se ne zalim, stisnuo "prdu" i uplatio 50 eura.  .  kao da sam taxista.  .  .  i vala visestruko mi se isplatilo.   a vi ako nemate herca, nemojte.   para nije sigurna, da se razumemo.   ali mozda vi vise volite onih sigurnih 250-300 na vasim radnim mestima.   ja vise volim nesigurnu hiljadarku.   a dokle ce trajati, jos mesec ili dva ili mozda godinu, dve ili mozda deceniju.  .  ne znam i ne zanima me.   

pozdrav od teodora.  

ps.   slobodno opljujte.   ljudi vecinom pljuju ono sto ne znaju.   ja sam za razliku od doticne sto je kako kaze - vodila ljude po rupama, usao u fazon nakon desetak dana.   trebala je samo u bazi ponude da obrati paznju na opise zgrada gde su stanovi i da trazi novogradnju ili renovirane stanove.  .  .  mada, ima istine u ovome svemu - ako ste mutavi, ovo nije posao za vas!  ja ocigledno ne posedujem vrhunsku komunikaciju cim ne mogu da napravim 2000 eura mesecno jos uvek (mada, ko zna.  .  znam ljude koji to stvarno prave) , ali sam svojom komunikacijom (citaj-zaradom) vise nego zadovoljan.   jos jednom - pozdrav za neverne tome koje samo sede kuci i pljuju jer nemaju vere i hrabrosti da "bace u vetar 50 eura".   he who dares, wins, rekao je del trotter :)
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 03:45:27 od teodor-bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Wildfire S
luzerski mentalitet zajedno sa urodjenim nepoverenjem u nasem narodu radja ovakve price.

E kamo sreće da je ovako, bilo bi nam mnogo bolje... Smiley
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
ama ja kazem to samo iskreno i iz svog iskustyva.  paralela je tacna: ako je jugostan navlakusa, onda je navlakusa i taxi sluzba.  i tamo placas clanarinu udruzenju a plus moras sam sebi da obezbedis sredstva za rad - od automobila, benzina, amortizacije vozila, radio stanice, taximetra itd. . .

i logicna je jos jedna paralela: ima li taxista koji se razbijaju od para? ima, brate.  ima li onih koji vise nego pristojno zaradjuju? ima i takvih.  ima li onih koji jedva krpe kraj s krajem taxirajuci? ima i takvih.  mozda ovi poslednji, zalost, rade krvnicki, ali jednostavno nece ih pa nece. . .
tako je i sa ovim poslom.  

ja sam dosta vican radu na racunaru pa i manje vremena provodim jer znam sta, gde i kako Smiley ali ko god misli da se ne radi puno radno vreme za ovakve pare koje sam gore napisao, vara se.  ja sam sinoc pred spavanje pola sata gledao stanove iz baze, odabrao najbolje u odnosu cena/kvalitet/lokacija pa sastavio desetak oglasa. . zatim sam tih desetak oglasa stavio na 5 najjacih sajtova.  to je 50 oglasa.  kako rekoh, vican sam radu na racunaru pa mi je za to trebalo nekih 45 minuta.  takve stvari radim u proseku svaki drugi dan.  
danas su me telefoni poceli buditi od 9:30.  da li ima onih koji kazu "agencija? ne hvala".  naravno! ima ih u proseku 4 puta vise nego ovih drugih koje interesuje da nadju stan preko agencije.  ali ovde se igramo sa zakonima verovatnoce kvantiteta.  na toliko oglasa, ja dnevno imam oko 30 do 40 poziva. . . napravim 6, 7 karitca. . . od tih, 3, 4 mi se vise nikad ne jave ali sta da se radi Smiley dvoje, troje se jave, zele te i te stanove. . . kontaktiram vlasnike, idemo na gledanje. . . nekome se svide ponudjeni nekom ne, ali i to je zivot.  u proseku dva stana nedeljno je realno ocekivati ako se ovako ozbiljnije radi. . .
znaci da rezimiram - imam jendo dva sata pred kompjuterom tri puta nedeljno sto je 6 sati.  svaki dan potrosim sat i po na slanje mejlova i pravljenje "kartica"(parametara sta klijent zeli) to je 10ak sati sedmicno.  dnevno sam u proseku na terenu oko 3 sata, sto je ako ne racunamo neki "slobodan dan" oko 20 sati nedeljno.  sve zajedno - radna nedelja od oko 36 sati.  eh da, da ne zaboravim i telefoniranje...potrosim mesecno skoro ceo paket od 900 minuta. ako na to ode 200 privatno minuta, onda znaci da negde potrosim 10 do 12 sati mesecno na telefoniranje u vezi posla, sto je jos 3 sata nedeljno..znaci taman cetrdesetak sati nedeljno...ili - 5 punih radnih dana. da li je to mnogo za ovakvu mogucu zaradu? meni nije vala Smiley ali ponavljam - nije moguce praviti ozbiljne pare bez takvog rada. ako cete se zezati, postaviti 3 oglasa dnevno, da vam telefon zazvoni 5 puta dnevno, 3 puta spuste kad cuju da je agencija, od ova druga dva poziva nema mnogo vajde...onda to nije posao, to je igranje u pesku.

a sto se tice "slobodnog dana" sumnjam da bi iko od vas propustio priliku da u tri sata gledanja zaradi 100 i vise eura makar mu sto puta bio slobodan dan zar ne? Smiley ja isto tako. . ako sam sutra planirao vidjanje sa dragim ljudima popodne od 3 npr, gledacu da zakazem gledanja stanova do 3 ili posle 6 npr. . . . a ako citav dan zelim da kuliram, jednostavno samo istelefoniram ujutro, pola sata, zakazem gledanje stanova, zovnem agenta na terenu i posaljem mu upute - da ima zakazana ta i ta gledanja sa tim i tkim klijentom, posaljem mu brojeve vlasnika, tajming gledanja i broj klijenta. . . zavalim se negde pored vode i uzivam, a on ako izda stan od 250 eura, njevih je 47. 5, hajde da kazemo 50 eura. . . a meni koji sam cirkao loadan spricer celo popodne, dobio sam 75e .  malo li je? Smiley

ps. izvinjavam se zbog gresaka u kucanju Smiley
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 04:10:00 od teodor-bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
nisi dodao x5 u 17 redu ako gledaš odozgo, treća reč sa leve strane, od pozadi. to je onda mlogo veća suma.
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
ja mislim da sam sasvim fino irealno, bez pricanja bajki objasnio kako to funkcionise za mene, naravnod a zavisi od slucaja do slucaja...a ti si i dalje "mLogo" skeptican jer nemas herca da probas. sa tvojim skepticizmom se sigurno ne slazu agenti jugostana i taxisti koji takodje placaju da bi radili....hm, zamisli budale? umesto da sede u toplim kancelarijama za 30.000 oni kupuju kola i taxi stanocu i placaju clanarinu da bi radili...clanarinu heeeej! kakve budale, a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
misliiim, glupa ti je propaganda.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.