Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:20:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 208421 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
-autobusi i prometnice nekada i sada
Ti to ozbiljno , to ti je isto kao kada bi se poredila 1941 i 1980ta i busalo se da su putevi bolji u 1980toj .
Citat
školvorimo o standardustvo(ja radim u razredu a i ostali sa projektorom,računalom videom...rećete nije bilo,go
Isto važi i za ovo i ostalo da te više ne citiram , i to uz konstataciju da je današnje školstvo za razliku od onog gledajuci na obrazovanost 10 x  slabije , to je apsolutna cinjenica .
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 17:41:40 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zamisli, u Titovo vreme nije bilo interneta! Smile
Svasta! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ludo pa živi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
vi jugovići umjesto da branite činjenicama stanje u vašoj Jugi vi govorite o današnjem stanju.
Sve podatke koje sam iznio objavljeni su u knjizi akademika Dušana bilandžića.
Hajdemo uspoređivati:
-autobusi i prometnice nekada i sada
-školstvo(ja radim u razredu a i ostali sa projektorom,računalom videom...rećete nije bilo,govorimo o standardu
-kućanski aparati nekada i sada
-tehnologija i aparati u zdravstvu nekada i sada
-odjeća i obuća nekada i sada
-izbor prehrambeni artikala nekada i sada
bonovi su se dobivali za benzin kako ste zaboravili.1984 bili su bonovi za 5 ,10.20 litara za benzin
-struje nije bilo po 8 sati-zaboravilo se
-

*ebes mi sve ako si ti normalan, jos ces reci kako je Juga bila zaostala jer nije bilo Pentiuma, Lap Topova i TFT Monitora, kome li si ti profesor, zalosna mu majka  Smile
Mi smo u skolama imali dia projektore, grafoskope, videorekordere sa naravno cevastim TV-om (nije bilo flatscreen).
Danas sve malo savremenije al eto profesori su nazalost takvi kao ti  Smile
Jel si ti debil il ne razumes da su dosle nove tehnologije. Pa osamdesetih nisu ni Ameri imali to sto danas imaju u skolama.
Kad se setim i u Nemackoj kakvi su autobusi vozili pre a ovi danas pricaju, imaju klima uredjaje, ne cujes ih, normalno, tehnologija napreduje.
Jos ces reci kako u toj Jugi nije bilo interneta  Smile
Mozda su danas savremeniji aparati u zdrastvu al nema vise besplatnog zdrastva  Smile
Tu nesto nabrajas bonove za gorivo a kada je 1973 bila naftna kriza nemacki autobani su bili potpuno prazni, Englezi uveli trodnevnu radnu nedelju zbog ustede na energiji, trajekti nisu vozili a tada je Juga dalje dobijala naftu od Arapa.

Ako ces neku krizu pogledaj kako Amere izbacuju iz kuca na ulicu, to ti se zove ekonomksa kriza. Naravno da je i Juga bila tih godinu dana u krizi ali se islo dalje.
I opet mi lupas o izboru prehrambenih proizvoda. A ja ti govorim da je i u jednoj Nemackoj sada veci izbor nego osamdesetih. A to sto kupujes je pola iz uvoza a sta je domace? Nista, zaduzivanje vam ide i dalje i mnogo vise nego u Jugi, pa kad vam jednom dodje stranac pa vas otera sa obale jer je eto to kupio na osnovu duga tad ces se kupati na Savi i pratiti svestko prvenstvo (ovaj, zaboravio sam, nemas sta da pratis  Smile)

Ti to ozbiljno , to ti je isto kao kada bi se poredila 1941 i 1980ta i busalo se da su putevi bolji u 1980toj .

Jes vala, kad vidis autoprevoz firme "Krstic" i ovo danas  Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 17:55:18 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hebeš mi sve ja da sam ovako nešto izvalio ja bih se pokrio po ušima i nikad se ne bi pojavio na Bureku , izlupa se covek i osta živ ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
opet ista jugo priča,
dilama je jeli se nekad bolje živjelo ,ja tvrdim da je danas a vi da nije.Pa jedan od razloga je i napredak tehnologije i tehnike.Vi bi ono vrijeme a ova tehnologija,ona radna produktivnost,omu produktivnost rada,ona bolovanja ,onu radnu odgovornost.Ne može mene niko malo platit koliko ja mogu malo radit stara komunistička parola.Rinaka i društvo nešto mi o bonovim za benzin "ćutite".Možda ste se sjetili.
Ne pričaj o školstvu jer ne znaš.Danas je nastava puno suvremenija i didaktički i metodički,škole opremljenije sa video i audio opremom.Danas se kreda skoro ne koristi đaci moji.
pustite emocije ali bi li živjeli onim standardom ili ovim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Danas se kreda skoro ne koristi đaci moji.
Ajde  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 18:40:33 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
rinaka,
osim čuđenja ne odgovorih ti meni za benzinske bonove,jesu li bili ili nisu,jeli bila inflacija 50% godišnje ?
Po gaće si išao u Trst,jesi ili nisi.
struje slabo bilo,je ili nije
čekalo se u redu za crni kruh,le ili nije
to je taj raj o kojem su vam djedovi komunisti pričali bajke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Znaci da je  Juga opstala još uvek bi pisali kredom i gledali televizore lampaše  Smile Smile Smile

Citat
Po gaće si išao u Trst,jesi ili nisi.
Ja i dan danas idem po gardareobu u "Trst"
Citat
struje slabo bilo,je ili nije
Bilo je na izvoz
Citat
Od 1961 ja tvrdim da nije !  Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 18:47:32 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Ne pričaj o školstvu jer ne znaš.Danas je nastava puno suvremenija i didaktički i metodički,škole opremljenije sa video i audio opremom.Danas se kreda skoro ne koristi đaci moji.

Vidim kakvo je vaspitanje dece danas a kakvo je bilo pre. Tehnologija sluzi da klinci snimaju mobilnim tuce po skoli. Matematika, knjizevnost i ostalo se nije menjalo, ucio sa folije grafoskopa, knjige ili projektora ti je isto. Ko je glup dzaba mu i superkomp od NASA-e. A danas prakticno, klinci skidaju pismene radove sa interneta. Al to je druga stvar.
Pa da je ostala Juga sta mislis da bi bili na nivou sev. Koreje? Pa naravno da bi i u tom slucaju dolazila nova tehnologija ko i sada.
Kad poredis, u Jugi posle rata je bio srecan taj ko je imao gramofon i radio, kasnije je to bilo normalno, cak u kombinaciji zajedno. Posle je naisla televizija, prvo crno-bela, kasnije u boji i osamdesetih vec daljinski upravljaci i teletekst.
Ti poredis razvoj tehnologije sa promenom drzava. Il si lud il nas zezas.  Smile Smile

Citat
Od 1961 ja tvrdim da nije !  Smile

Ma pusti ga, jos ce ispasti da se cekalo u redu za "narodne kuhinje", ko sto je slucaj u novoj Hrvatskoj, da nije tih kuhinja, penzioneri bi jako tesko prezivljavali "uspon Hrvatske".
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:20:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.