Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:32:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 208433 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Nije iznutra, vec potpomognuta globalnim svjetskim politickim trendovima na koje nije mogla ostati imuna (na to se odnosi dio mog komentara "uz pomoc tadasnje situacije"), a to je naravno tendenicija kapitalizma da se preko noci uvuce u sve pore drustva i izbaci sve elemente socijalizma. Razlika je u tome sto smo mi (odnosno ti zatvorenici i kriticna masa, ja nisam sigurno) iskoristili taj ekonomski preokret da pomalo laju nacionalistickim njuskama, i umjesto da se prilagodjavamo na novi poredak u drustvu mi smo se poceli medjusobno ubijati. Dakle, splet okolnosti, a ne nekakva unutrasnja izdaja.

Hasta la victoria siempre commadante
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
То су сада детаљи.. Значи није била довољно јака да се избори са тим проблемом. Видиш није држава само стандард и да твоја буља може да се одвуче до Трста по фармерке и кафу. Ето имао си то све па је држава пропала. Тај стандард је и држљао народе заједно, а кад је то нестало онда оде све у курац. Југославија није успела да се сама са тиме избори. Зато је и прсла. А ти сањај да је била јака. Јесте, била је док је било кредита и позајмица, наплаћивало се 'не' Стаљину дебело.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Mislim da si u manjini trenutno na temi... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ја мислим да немаш шта паметно да кажеш осим да си могао да купиш кола од једне плате и да је Тито имо обријана јаја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Ja sam rekao sta sam imao, argumentovano i precizno, a nisam lupetao o nekakvim bonovima i smanjenjima mirovine za 40%... Evo jedna pjesma za moje drugare (drugove), nije bilo noci u kafani a da se nije pjevala i nije bilo muzicara ni pjevaca, cak ni najveceg pocetnika da je nije znao otpjevati i odsvirati

Smrt fasizmu, sloboda narodu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јебе се мени шта си ти причао са Бором ујаком. Мени ништа ниси реплицирао, ништа. Није баш ни да можеш, ал нађеш ти начин да се налупеташ. А кад ти понестане мисли онда качиш слике и клипове у фазону 'боли ме уво не могу да се расправљам са вама'. А оно јесте, не можеш, немогуће је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Smile

какав сиже бивше нам братске и јединствене државе  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
... u Trst se islo po farmerke i kafu jer su tamo bile najbolje i jer smo imali para da ih kupujemo, kakve to veze ima sa ekonomijom itd itd Smile

Ja danas u Nemackoj kupujem talijanski Lavazzo Espresso  Smile

-1975 dinar devalvirao 30%

Pa samo pogledaj isto koliko je talijanska Lira devalvirala  Smile

Danas u 44 milijarde eura hrvatskog inozemnog duga na državu otpada 5,2 milijarde ili oko 12 posto tog zaduženja, dok gotovo polovicu čini dug poduzeća, nebankarskih financijskih institucija, obrtnika..., a oko 23 posto vanjskog duga napravile su banke. Slovenci su koncem prošle godine nakupili 39 milijardi eura inozemnog zaduženja, a njihovi ekonomisti ukazuju da je udio države u tom dugu bio 34 posto ili 13,3 milijarde eura.

Pa sada Boras se hvali kako dobro zivi na osnovu duplo veceg duga nego sto je imala SFRJ  Smile

Definitivno ne govorimo o istoj Jugoslaviji... Ili si ti Boro stvarno bio na Golom otoku  Smile Kakve plate 50(!)-200 dolara, pa ja mislim da je i socijalna pomoc bila veca od tog, kakav pad penzija od 40%, koji su to penzioneri,

Ajde neka nam Boras kaze kako su u novoj Hrvatskoj penzioneri preturali po kontejnerima za smece, cik pogodite zasto  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Ma to oni provjeravaju hemijski sastav legure metala od koje je napravljen kontejner, nije to ni slucajno sto traze stagod da pojedu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vi jugovići umjesto da branite činjenicama stanje u vašoj Jugi vi govorite o današnjem stanju.
Sve podatke koje sam iznio objavljeni su u knjizi akademika Dušana bilandžića.
Hajdemo uspoređivati:
-autobusi i prometnice nekada i sada
-školstvo(ja radim u razredu a i ostali sa projektorom,računalom videom...rećete nije bilo,govorimo o standardu
-kućanski aparati nekada i sada
-tehnologija i aparati u zdravstvu nekada i sada
-odjeća i obuća nekada i sada
-izbor prehrambeni artikala nekada i sada
bonovi su se dobivali za benzin kako ste zaboravili.1984 bili su bonovi za 5 ,10.20 litara za benzin
-struje nije bilo po 8 sati-zaboravilo se
-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:32:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.