Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 02:33:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Josip Broz-Tito  (Pročitano 208557 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Svaka cast, ovu reklamu za "Radensku" prvi put vidim  Smile Smile
Znam da je bila ona zezancija "ko pije Radensku tri srca taj ne moze da *rca"  Smile
Al reklama je vrh, i znam da je osamdesetih u "Startu" bio test mineralnih voda, "Radenska" je bila negde u vrhu  Smile
Ovo danas je cesmovaca "obogacena" ko zna sa cime  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Treba malo Borasu pokazati sta misli njegov "vrhovnik" o Titu
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
 Kad cujem i procitam nacionalisticke fraze tipa "ako si pravi srbin"  uvek se slatko nasmejem. Kao i na svaku izrecenu besmislicu i glupost. Kao da postoji neki Prirucnik, Pravilnik koji propisuje "pravila" o tome sta znaci biti "pravi srbin". I svi koji ne odgovaraju tim nacionalisticki umisljenim i vestacki zacrtanim propisima i pravilima onda znaci "nisu srbi"?? Smile Eto ja sam Srbin ali uopste ne zastupam ideju da "svi srbi treba da zive u jednoj drzavi" i uopste ne smatram da Republika Srpska "treba da se odvoji od BiH, niti smatram da je "velika steta" sto vise ne postoji SAO Krajina. Mnogo bi bolje bilo po nas srpski narod i u BiH i u Hrvatskoj da smo mirnim putem i dogovorom pokusali da ocuvamo Jugoslaviju, jer smo u toj Jugoslaviji imali u tim republikama status konstitutivnog naroda. Ili da smo bar pokusali da se u procesu raspada Jugoslavije na miran nacin dogovorimo da takav status ocuvamo za nase sunarodnike u suverenoj BiH i Hrvatskoj. A i Kosovo bi i danas bilo u sastavu Srbije da smo umeli pametnije. Ali ne..nasim nacionalistima je sve bilo samo "Karlobag-Karlovac-Virovitica", "svete srpske zemlje"..bla bla bla... Po mom misljenju vaznije je ocuvati nacionalni identitet, kulturu, jezik, tradiciju, ziv narod, znaci da ocuvamo postojanje nasih sunarodnika Srba pa makar i u drugim drzavama. Vaznije je to ocuvanje postojanja i ocuvanje identiteta, od nekih tamo teritorija. Jer sta znace teritorije ako naroda nema. Aosim toga, Zasto bi svi srbi morali da zive u jednoj drzavi?? Gde to pise da tako "mora"?? Ratovali smo za projekat "svi srbi u jednoj drzavi" i na kraju pukli. Izgubili smo i ono sto smo u Jugoslaviji imali. A za to nam nije "kriv Tito" vec nase blesave usijane nacionalisticke i milosevicevske nacional-socijalisticke glave od 1989. Srpski nacionalizam samo je isao na ruku nacionalizmu drugih. i otvorili smo vrata ludilu. A za to ne treba kriviti Tita, nego nas same, sve zajedno.
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
za sve Jugoljubce,
Osamdesete sam doživija i ne pričam napamet bajke kao vi.
Ogromna inflacija,sve se računa i privatno plaća u DM.Plaću koja je mala isti dam moramo promjenit u marke kod švercera.Cijene svaki dan rastu nekontrolirano.Većina poduzeća u teškoćama i slabo posluje.Tiskaju se novčanice sa brojnim nulama.Dobija sam jednu plaću preko milijun dinara a nisam mogao puno kupit.U poduzeću u kojem radim ima 7000 radnika a pola je tehnološki višak(isto u japanu posluje sa 3-4 tisuće).Ljudi digli kredite a rata došla na vrijednost kutije cigara,(zanj dobro a za državu loše).I ta država bi se urušila po svim pravilima ekonomij i  da nije bilo rata..Takvo smo stanje zatekli 1991 svi.
Molim da mi se argumentima odgovori,Mardić može u svom dečačkom stilu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa videcu koliko ces jos dobro da zivis dok ne dodju krediti na naplatu a kasnije ces pozeleti da si u Grckoj. Kad budes sedeo gladan onda slusaj himnu i secaj se prvenstva  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zašto ne pobijaš moje tvrdnje.Ja ne tvrdim da je danas dobro,ja živim ne baš dobro ali tvrdim da je prije bilo i gore samo se zaboravilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mora da si se nakrao i okoristio o rat kada tako pricaš , najblaže moguce receno pricaš bez veze , i ja sam živeo u to doba i mogu da potvrdim da se živelo za 10 klasa bolje , dovoljan parametar je da je obican radnik imao savim dovoljno za život ukljucujuci odlazak na more i u Trst po gardarobu , tada je za razliku od danas postojala srednja klas koje danas nema , danas postoje siromašni i mali broj bogatih , 90te smo imali plate vece od mnogih Evropskih zemalja zahvaljujuci Anti Markovicu i konvertibilnom dinaru , službenik u banci sa srednjim strucnom spremom je zaradjivao 2.000 maraka  i da ne dužim kao što vec rekoh "pricaš bez veze " !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 02:33:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.206 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.