Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jos malo zgrazavanja ... Uciteljica mi tukla dete!  (Pročitano 12957 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
pa verovatno nisi ali je sam koncept higijenicara pogresan Smile Stavlja decu u nelagodan polozaj. Smile
апсолутно, шака у ребрима на одмору је веома зезнут положај.  Smile

Citat
crazy, jos godinu i po dana i pricas sa masterom proizvodnog masinstva
Долазим код тебе онда да ми неке цијеви облањаш  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung GT-S7580
А родитељи је никад нису тукли..  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
pa verovatno nisi ali je sam koncept higijenicara pogresan Smile Stavlja decu u nelagodan polozaj. Smile

Sad sve zavisi  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
inkluzija može da bude dobra stvar, ali inkluzija podrazumjeva tim stručnjaka koji radi sa tim djetetom.

u zemljama iz kojih smo '' prepisali'' inkluziji sa učiteljicom je još jedna osoba koja posebno radi kada treba sa tim djetetom i time obezbjeđuje uslove da ostala djeca prate nastavu i budu lišena ispada i scena koje sa sa njima redovna i svakodnevna pojava. na času je ta osoba. a u sklopu škole tu su pedagozi, psiholozi, logopedi...i tandara- mandara.

moja poznanica već drugu godinu radi kao učiteljica u čijem se odjeljenju nalazi učenik sa nekim oblikom autizma.

to je strašno kroz šta prolazi i koliko to energije i stpljenja traži.

trpe ostala djeca.

gađa je plastelinom, sveskom...šta dohvati pod ruku. baca se na pod i ima napade bjesa gdje treba po pola sata da ga smiruje. razdražuju ga i ostala djeca, jer mali su. uplaše se, ne znaju oni kako da se postave. reaguje burno na jake zvuke, gubi kontroli ako neko i jače zalupi vrata.

uspjela je za ovih godinu dana da ukapira da ne može da ga ni zainteresuje za slova.
ali, primjetila je da obožava matematiku. brojeve. da ga smiruje sve što ima veze sa brojevima. u stanju je bez problema da računa, čak brže od ostale djece. kaže da jedino kada ima osjećaj da je tu- jeste kada radi sa brojevima, gleda brojeve. stalno ih crta. i šta god da crta, on broji. tu se uključuje. i bolji je od ostale djece.

bude mi trip kada mi priča da ona objašnjava recimo nešto što nije vezano za matematiku pa kaže ''prozor'' on iz topa kaže broj prozora u učionici. ako pomene vrata- on kaže jedan. ako kaže '' ne ustaj sa stolice'' on kaže 30 ( toliko je stolica u učionici) i sl.

primjetila je da broji auta od kuće do škole, pa svaki dan kaže broj auta koje je usput ugledao.
zanimljive su to stvari. ko zna šta bi se sve tu moglo iskopati i uraditi, ali ona je jebena učiteljica, nije nikakav stručnjak za tu oblast. više radi po osjećaju i savjesti. sama u tome. gdje su ostali?

šteta. šteta što se igramo inkluzije.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
uspjela je za ovih godinu dana da ukapira da ne može da ga ni zainteresuje za slova.
ali, primjetila je da obožava matematiku. brojeve. da ga smiruje sve što ima veze sa brojevima. u stanju je bez problema da računa, čak brže od ostale djece. kaže da jedino kada ima osjećaj da je tu- jeste kada radi sa brojevima, gleda brojeve. stalno ih crta. i šta god da crta, on broji. tu se uključuje. i bolji je od ostale djec

Bice mali dobar za kladionice, poker, kockarnice  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
neće on biti dobar- nema te varijante.

a ni ti klinci, makar većina, koji uče sa njim.

jer, to nisu uslovi ni za njega, a ni za njegove drugare.

mislim, zašto ne reći?

sad nam u prvi razred idu i klinci koji za, regularnu školu i školu gdje se sve svali na supermena od učiteljice ...nisu... nisu sposobni ni da pišaju sami.

ali bitno je da ta stoka od roditelja može da kaže pred mahalom i mjesnom zajednicom i familijom...'' ide u školu. nije njemu ništa!''.

inače, lijepo je to vidjeti kad '' izvodi'' Dastin Hofman.
cijenim da je simpatično.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
И шта смо научили у школи? Постоји маса људи који благе везе немају са послом који раде. Неки су чак и образовани за то ал су једноставно глупави.

У сваком случају овакве теме су смориле жестоко. Дај да окачимо како је неко урадио нешто скандалозно па да сви лупамо смајлије и да не кадарневерујемо.. ко фејсбук јбт.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
moj otac bi na roditeljskom sastanku ustao i zamolio razrednu,da me slobodno bije u skoli za sve sto ne budem bio dobar,a on ce da nastavi kod kuce.covece gde ode ovaj svet!?mene je uciteljica stana lemala kao tepih sa sve onim
"stoko neotesana!jel ti je to kucno vaspitanje?!...ode svet u kurac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Čekaj loma,imam četri banke,i taman posla da su me tukli u školama...!?!?Pa,gde ste vi odrastali,i kakve je posledice ostavilo po vaš razvoj...!?!? Smile

па кад си био фино дете Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5

Proveravaju da nisu negde zaturile puskice. Smile

Stavih temu na zanimljivostima al reko da ovde postavim interesantnu sliku:

Države u SAD u kojima je dozvoljeno telesno kažnjavanje učenika

Izvor: Blic

Ne skodi, znaci da koristi.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 02:17:27 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.