Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Још једна тхе професорка - блогерка  (Pročitano 5228 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Šta je rekla ova-klinci su glupi ko q?Aj agri,ajmo dalje...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Upravo sam shvatio da većina ljudi koji na ovoj temi kritikuju profesorku što na svom blogu, za svoj groš, za svoje pare, piše svoje utiske... Su isti oni ljudi koji su nedavno na temama o reality sranjima koja opsedaju Srbiju branili medijske kuće (koje mi pritom plaćamo) po principu : ''pa niko vas ne tera da gledate'', ''ima jedno prosto rešenje - promenite kanal'', ''ko vas jebe što vam se ne sviđa, ima kome se sviđa'' i slično.

Epa eto, isto važi i u ovom slučaju. Kome se ne sviđa šta žena piše, neka ne čita blog/tekst. Prosto.  Smile

Које медијске куће ми плаћамо? Мислиш на Пинк, Хепи и тако те?
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Šta je rekla ova-klinci su glupi ko q?Aj agri,ajmo dalje...

problem je u toj nekoj generalizaciji....

ja povremeno odem ovamo u salu jednu... Smile
drugar jedan..ozbiljno se bavi nekim stvarima....
trenira klince uzrasta do 12 g....

i sve sto mogu da kazem....da ni on a ni ja niti bilo ko iz te nase generacije nije kapirao pricu
kao ti njegovi klinci..

oni su kud i kamo napredniji....i sposobni da prate citavu pricu i teoretski i prakticno...

dok smo mi tada ( u neko svoje vrijeme)  mnogo brze fiziku savladavali
ali teorija i sama sustina citave te price nam je dosta stekala... Smile
ali i bili smo mnogo nestasniji..i temperamentniji..zivlji..sto bi se reklo...pa nije ni cudo...

zadivljen sam ..uvijek... sa kakvom paznjom ucestvuju u citavom treningu...

zabac je jos uvijek mali   Smile i on se samo zajebava i smeta  Smile
ali ako bude bar priblizno posvecen prici citavoj ....kao ti klinci..kojima smeta....ja cu biti presrecan covjek....

i sto je jos bitno ti pomenuti klinci ne kaskaju ni u skoli....
i imaju jako dobru medjusobnu komunikaciju....
prisutna je i zabava...sega sala komika..i djecije spletke i klanovi i pizdarije...
ukratko...to su dobra..zdrava i pametna djecica.... Smile

dok mi ..nekada u svoje malo vrijeme...nikako to(skola-klub-sport)  nismo mogli uskladiti...

ja licno vise volim primjere vizuelne... Smile
nego neke price ...bez obzira na bilo kakav autoritet....titulu ili bilo sta....

ne treba se pecati....
postoji mnogo razloga ili poticaja zbog kojih sve moguce vrste ljudskih profila...pricaju razne price....i rade razne stvari....a najcesce je u pitanju ego i povredjeni ponos i novac...

glupost je uopste da jedan prosvjetni radnk pusti ovakvu izjavu u javnost...
posebno kad i najvece konjine znaju da se takav problem ne moze generalizovati... Smile
i da tupavih klinaca ima u svakoj generaciji.. Smile

i jos ovo moram da kazem....nasi nastavnici i profesori....uglavnom su bili ozbiljni ..porodicni ljudi...u vec petoj sestoj deceniji zivota....i znali su da sa djacima nadju nekakav kompromis..casovi i uopste njihova nastava nisu bili dosadni...
 i umjeli su da citav cas drze paznju...djacima...

tako da sam potpuno siguran...da neku krivnju (pored roditelja) snose i prosvjetni radnici....

danas nje rijetkost da sretnes prosvjetnog radnika bilo gdje..koji se ponasa kao ulicar i izgleda kao  najgori propalitet -olos  Smile

i cesto takvi(kojih je zaista mnogo)  pokusavaju da  sa djacima  budu drugari...
a to ne pije vodu.... Smile
zna se sta je drugar a sta je ucitelj..nastavnik..profesor....

a zna se i sta je drugar...

mozda su klinci tupavi zbog toga sto .... nastavnici i profesori... nisu dovoljno strucni da rade sa njima...  Smile

ja bih pre rekao da je to u pitanju ..
nego to...da su danasnja  djeca tupava... Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Bobače postoji razlika između učenja fizičkih disciplina i veština i učenja iz knjige.

Citat
glupost je uopste da jedan prosvjetni radnk pusti ovakvu izjavu u javnost...
posebno kad i najvece konjine znaju da se takav problem ne moze generalizovati...  Smile

Jaka stvar, žena napisala na svom blogu nešto što misli i uočava svako ko je ušao u srednju školu u zadnje vreme. U stvari šta samo srednju, kao što napisah ranije - tako ti je od vrtića pa sve do master rada.

Које медијске куће ми плаћамо? Мислиш на Пинк, Хепи и тако те?

Baš te. Smiley Njih plaća svako ko plaća kablovsku i ima njihov program (nebitno da li ih gleda ili ne). A uz to je Pink dobio i kredit od države.

E kad oni truju ljude reality sranjima i propagandom, ti, Stanislav i još par drugih ovde uvek kažete kako niko nikoga ne tera da gleda to. Epa izvolte pa primenite tu svoju logiku i ovom slučaju - ko vas tera da čitate tekst? Smiley
Ili da joj verujete? Fala bogu pa svako ima pravo da veruje u šta hoće. Tako i dan danas većina Srba veruje da je naš obrazovni sistem najbolji na svetu i da su nam škole pune malih Ajnštajna.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2016, 15:19:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ne radi se tu samo o fizickim vjestinama..
radi se i o teoretskim stvarima u pisanoj formi....tj u predavanju...i  o obaveznim porvjerama predavanog..itd....
nije to toliko ni vazno....kako sam vec rekao to je samo dio njihovog drustvenog zivota...
a inace rekoh i da su dobri djaci...ne zapostavljaju  ni skolsko gradivo...

vise sam isao na tu posvecenost....i tu neku paznju i zelju za radom  koju klinci pruzaju u nekom kolektivu...
i o nacinu njihove saradnje....
i kako to funkcionise kod djece koja upraznjavaju neku drustvenu aktivnost....
tj... kako to funkcionise kod djece koja nisu zatvorena u 4 zida...

a sto se tice profesorke....
pametnije je da ona malo vise paznje posveti tim nekim 'manje inteligentnim' klincima
pa ako treba i kroz dopunsku nastavu..
nego sto sere po blogu...

znas... nekada davno...u moje vrijeme..
nastavnici su takve klince..stitili..pomagali im...pa su ih cak i  grupno..pozivali kod sebe i nakon nastave...i van njihovog radnog vremena..i to besplatno....
i pomagali im pri ucenju uz sokic i kolace.....

o tome ja pricam....

najlakse je otici na blog i nasrati se....

a prepostavljam (ne sjecam se svega iz teksta) da ni ona nema djecu  Smile
i bez obzira iako ih i ima...prica joj je neprimjerena...potpuno.... Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2016, 15:58:27 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
ja cekam da she javi profesorka njemackog pa da dam svoj sud
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49855
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
ja cekam da she javi profesorka njemackog pa da dam svoj sud

Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 53.0.2785.124
mob
Nokia 6630, valjda
Svako ko prati nechiji blog je diskutabilne pameti...

Deca nisu glupa, samo masovno imaju problem sa koncetracijom. Drugo, ako ti precednik drzave ima chudno stechenu diplomu, ako je Soraja uspela da uposhe fakultet, ako ti se u prajmtajmu servira radosh bajic ili sise starlete u krupnom planu koja je za tu egzibiciju skupila nekoliko hiljada jevreja... koju motivaciju u znanju ili bilo chemu korisnom moze da nadje tinejdzer napumpan hormonima koji bi ili da jebe a ne ume ili da se drogira a cale nema para ili da vozi dobar auto a cale mu vozi punta ili klia... hocu da kazem da cale radi ko konj i kad dodje kuci pusti onog shto zatvor izbegava zbog uchestvovanja u rijalitiju i navija za njega, kakav uzor ima to dete?  Da su uspeshni oni koji pokazuju muf na teveju, da ti je precednik debil, premijer chovek koji je najtezi posao u zivotu obavljao noseci gajbu piva svom radikalskom shefu pa ga ovaj postavio za ministra informisanja?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ima i toga...citavo drustvo je sjebano....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.