Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Још једна тхе професорка - блогерка  (Pročitano 5242 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
A da ne pricam o tome koliko je engleski jezik glup sam po sebi.
cime si obelezio svoj post.....

hteo sam nesto o tome da postoji vise vrsta inteligencije a ne samo jedna, da nijedan predmet nije nuzno uciti napamet itd, ali sta tebi pricati kad si sklon da vako lupetash
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Ma odbijam da poverujem u ovo.

Smile Smile

Ako kompletnu tematiku baziras samo na izvedenom zakljucku kako su deca glupa onda nisi bas uhvatio sve sto je ova žena htela da kaže.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
mob
Samsung 111111
A da ne pricam o tome koliko je engleski jezik glup sam po sebi.
cime si obelezio svoj post.....
hteo sam nesto o tome da postoji vise vrsta inteligencije a ne samo jedna, da nijedan predmet nije nuzno uciti napamet itd, ali sta tebi pricati kad si sklon da vako lupetash

Cime sam ga obelezio Smiley
Moj stav da je engleski jezik glup ko kurac je prisutan ihaha na forumu Smiley
I to govorim kao neko ko poznaje ovaj jezik vrlo dobro.

Da li postoji vise vrsta inteligencije ili ne..ne bih se time bavio.
Ali je cinjenica... da profesori odredjenih drustvenih nauka, ne mogu na osnovu onoga sto predaju da ocenju da li  su njihovi djaci gluplji ili pametniji u odnosu na ranije generacije Smiley Mislim mogu oni subjektivno da ih kategorisu jer rade sa decom...ali vise od toga tesko.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
двобој титана, Дабиша и Бобак у расправи... никад брже прескролована страница...  Smile

1... можеш бити и професор ликовног и приметити да је једна генерација тупља ил ајд мање ил више интелигентна од друге... То се примети јебига, не треба ти микроскоп или обука да би видео.

2... госпођа није рекла која средња стручна школа је у питању тако да је сасвим реална могућност да за исту опада интересовање временом ...па је процентуално уписује све мање интелигентније деце а све више лоших ђака из основне... па госпођа стварно има разлога да закључи како су јој генерације све мање интелигентне...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 602.1
I da gospodji to ne padne na pamet za 22 godine rada u toj skoli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Citat
двобој титана, Дабиша и Бобак у расправи... никад брже прескролована страница...  Smile

Smile

Ајде...добар је Бобек Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Добар за прескрловати

I da gospodji to ne padne na pamet za 22 godine rada u toj skoli

да јој је пало на памет капирам да би се оградила од тога... као што се оградила од упоређивања деце са гимназијалцима.

Уосталом данас је пажња свима ужасно временски ограничена... навикнути смо толико да је све на блиц, на клик, да ништа не заслужује дужу пажњу и концентрацију... ако ти за три секунде не учита линк ти си већ кликнуо други... Код деце је то још израженије.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
papak...smaras... Smile 

ps..evo ti nesto sa skrolanje  Smile

http://images.kurir.rs/slika-228x154/duterte-pokazao-srednji-prst-foto-printscreen-twitter-1474449934-996165.jpg

cinjenica je da djeca sa sela (i inace) a posebno danas imaju suzen socijalni krug...posebno iz malih zaseoka....
gdje nema vise od dvoje troje djece u citavom zaseoku....

i prije nekad takva djeca se nisu mogla nikako uklopiti u drustvo...
uvijek ih je bilo i strah i stid necega....
pa su cesto iz tog stida ...cak i gradivo  koje nauce i savladaju ...nekako jedva pokazivali ...

i bez obzira sto su takva djeca cesto bila i vidno bistra u svom nekom okruzenju i  kad su opustena...
sticao se dojam da su manje inteligentna od ostale djece....

danas je to slucaj i sa djecom koja zive u urbanim naseljima...
i to samo zbog jedne stvari....a to je..upravo taj suzeni socijani krug....

roditelji ih zatvore u kuce....tutnu im kompjutere i daljinac..
vremena nemaju da ih vozikaju ili vode na sport ili druge neke drustvene aktivnosti...
a ogranicavaju im slobodu kretanja...
ne pustaju ih napolje..ni sipred zgrade ... bez nadzora...tj kad su roditelji na poslu....

ja se sjecam...ekih svojih dana iz te adolescencije...
pa jbt mene nisu mogli utjerati u kucu....
ne znam da li sam ijedan citav dan proveo u kuci sem kad sam bio bolestan... Smile
a ovu djecu danasnju ne mozes odvojiti od kompjutera
i istjerati napolje... da s mirom pojebes zenu..bilo ciju... Smile  ko covjek  Smile

zivot mnoge takve  djece se svede na roditelje..i blizu familiju...na skolu...kucu i kompjuter....
takva djeca se povlace u sebe..i staraju svoj neki svijet....
i rijec iz usta im moras 'kljestima cupat'.

i kad dodju u situaciju da budu u kontaktu s ljudima koji ne cine njihov socijalni krug...
jednostavno ne znaju da komuniciraju... sa tim spoljasnjim svetom...

i naravno nedostatak te neke komunkacije sa drugom djecom...
ucini ovo o cemu pise ova gospoja profesorka....

ili pak postanu zmajevi... postanu kul u 40toj...kad otkriju spoljasni svet i njegove cari  Smile ili pak internet  Smile
..i onda pocnu prosipati fore neke na nivou gradskog klinca od 15 g.... Smile
umjesto da se igraju sa sopstvenom djecom( koju nemaju... jer nema niko zenske djece za bacaje ...koje bi i rodile takvima  djecu  Smile )
oni se tu proseravaju nesto..e bateee e batice ovo -ono kul..jebte ...razbu sipuga....loma zmijuga i tako to... Smile idi bjeeeziii papcino.... Smile

to pre svega ne prilici jednom djetetu sa sela...a tek jednom intelektualcu....inzenjeru... Smile
i gdje to ima... Smile samo kod papaka koji se povampire u 40toj  Smile

pa kad takvi ucitelji ispituju takvu djecu...koja vjerovatno nauce gradivo....
imaju taj neki strah...od komunikacije...
jer ne znaju da se ponasaju u takvim trenutcima
i sticu utisak da su djeca manje inteligentna...

a to nije slucaj samo sa osnovnoskolskom djecom....
takve stvari su prisutne i u srednjoskolskom uzrastu...

a za srednjoskoski uzrast..je kriv sstem obrazovanja....
onaj sistem do 2000te i ovaj od 2001 razlikuju se mnogo...do 2000te je bio mnogo obimniji i ozbiljniji....
pa samim tim  i nastavnici i profesori...uprkos promjeni sistema ...ocekuju mnogo vise od djaka
a novi sistem daje mnogo manje od prethodnog...

slusao sam bas nesto sinoc...
nekakavi profesori sa nekakvih fakuletata pricaju nesto....
kako je recimo 90te...gradivo na tim nekim fakultetima bilo 5 x obimnije od ovog danas....
i tako....

Smile

« Poslednja izmena: 06. Okt 2016, 10:09:37 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.101
Upravo sam shvatio da većina ljudi koji na ovoj temi kritikuju profesorku što na svom blogu, za svoj groš, za svoje pare, piše svoje utiske... Su isti oni ljudi koji su nedavno na temama o reality sranjima koja opsedaju Srbiju branili medijske kuće (koje mi pritom plaćamo) po principu : ''pa niko vas ne tera da gledate'', ''ima jedno prosto rešenje - promenite kanal'', ''ko vas jebe što vam se ne sviđa, ima kome se sviđa'' i slično.

Epa eto, isto važi i u ovom slučaju. Kome se ne sviđa šta žena piše, neka ne čita blog/tekst. Prosto.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2016, 10:17:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Citat
Profesorka engleskog jezika i književnosti Ljubinka Boba Nedić objavila je na svom ličnom blogu tekst o generacijama dece koja nemaju svoje mišljenje.
У Титино доба сви су имали своје мишљење.
И то исто...
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.