Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jos jedna poruka od necivilizovanih - Severna Koreja otvorila naucni centar  (Pročitano 60001 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.5.17
mob
I-mate 30 Pro

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.7.7
mob
I-mate 30 Pro
PJONGJANG JE ZA MENE RAJ Mihailo Ivanović, prvi strani fudbalski trener u DNR Koreji

Prvi put u istoriji našu državu u Demokratskoj Narodnoj Republici Koreji predstavlja jedan fudbalski trener. Mihailo - Miki Ivanović odskora je na klupi 25. aprila (4.25), najtrofejnijeg fudbalskog kluba DNR Koreje.

Mihailo Ivanović
Foto: Mihailo Ivanović / Privatna arhiva
Mihailo Ivanović
pin on pinterestshare it
Iskusni stručnjak za „Blic“ prenosi svoje impresije o toj azijskoj državi, Pjongjangu, čiji je stanovnik, ljudima, sportu.

- Proputovao sam skoro ceo svet, radio u četiri države mimo Srbije. Ovako divne ljude nigde nisam sreo! Toliko su ljubazni, vaspitani, nasmejani i predusretljivi da to ne može da se opiše. U Srbiji nismo dovoljno, ili uopšte, na pravi način informisani o životu u DNR Koreji. To što plasira većina svetskih medija uopšte ne odgovara istini. Ja ovde zaista uživam - ističe Ivanović.

Miki otkriva da se u Pjongjangu živi kao i u većini evropskih metropola.

- Grad je živ neverovatno. Fenomenalni kafići, živopisni restorani, sve nadohvat ruke. Pjongjang je moderan grad. Sve je grandiozno. Nacionalni stadion prima 145.000 gledalaca. Evo, dok s vama razgovaram, ispijam espreso i gledam na hotel koji ima 104 sprata. Šta kažete na to?

Srpski trener je impresioniran žiteljima DNR Koreje, ali i njenim sportistima.

- Ovde ljudi obožavaju svog vrhovnog lidera Kim Džong Una, i to je jedina istina. Narod je izuzetno vredan, imaju neverovatnu samodisciplinu. Uživanje je s njima raditi i provoditi vreme. Moj klub, 25. april, pod kontrolom je Armije. Imamo najmoderniji sportski centar. Fudbaleri su ujedno disciplinovani kao vojnici. Nemam s njima ni jedan jedini problem, sve izvršavaju bez pogovora, što mi se događa prvi put u tridesetogodišnjoj karijeri.

Mihailo Ivanović
Foto: Mihailo Ivanović / Privatna arhiva
Mihailo Ivanović
pin on pinterestshare it
Najveći klub nosi najviše ciljeve.

- Zbog obaveza prema reprezentaciji, otišlo mi je osam prvotimaca. Ovde se ne igra prvenstvo, već turniri u dve grupe, i to pet puta godišnje. Prvi počinje u sredu. Učestvuje 15 klubova, svaki turnir traje mesec dana. Ja sam pre neki dan predložio da se ipak organizuje liga. To će se gotovo izvesno dogoditi idućeg aprila. Dao sam predlog, takođe, da dvoje ljudi iz FS Srbije dođu u DNR Koreju kako bi na najbolji mogući način asistirali da se liga organizuje. Verujem da će i to biti usvojeno.

Ovde ljudi obožavaju svog vrhovnog lidera Kim Džong Una, i to je jedina istina. Narod je izuzetno vredan, imaju neverovatnu samodisciplinu
Srpski trener kaže da nema previše slobodnog vremena jer skoro po ceo dan radi, ali ima zanimljivo i neočekivano opuštanje.

- Gledam „Valter brani Sarajevo“, „Otpisane“, „Neretvu“... Te diskove sam našao u lokalnoj prodavnici! Raspametio sam se. Ovde izgleda vole naše filmove - podvukao je Ivanović.

Bata Živojinović kao Valter
Bata Živojinović kao Valter
pin on pinterestshare it
Šofer, kuvar i prevodilac

Koliko o Ivanoviću vode računa u DNR Koreji, govori i sledeći podatak:

- Na raspolaganju su mi 24 sata dnevno: šofer, kuvar i prevodilac. Svi oko mene su pravi profesionalci, a ne zna se ko je bolji čovek. Divni ljudi, zaista.

Prijateljstvo: U društvu odbojkaša Mora

Ivanović ističe da veliki ugled u DNR Koreji ima srpski odbojkaški trener Branislav Moro.

- Moro je divan čovek. Družimo se često, koliko nam obaveze dozvoljavaju. I on je trener 25. aprila, ali, naravno, u odbojci. A što je najvažnije, i državni je selektor.

Korejsko društvo: Uskoro košarkaško pojačanje

Kako stoje stvari, srpski stručnjaci Ivanović i Moro trebalo bi da uskoro dobiju - pojačanje.

- Ima nagoveštaja da će vrlo brzo u Pjongjnag doći i jedan naš košarkaški trener! Još ne znamo za koga će se domaćini opredeliti, čekamo informaciju.

(Bojan Vinulović)

Izvor Blic....

I tako...mirnije ljude u zivotu nisa sreo...
« Poslednja izmena: 25. Jul 2016, 12:55:18 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
kaki necivilizovani... Smile znas koliko imaju civila  Smile
pa sigurno vise od 50 posto  Smile

neki dan su izumili lijek za dugovjecnost... Smile
i reko im je kimdzonglija da ce sad moci raditi do 90te godine ...svojeg zivota...   Smile

to me  malo podsjetilo na onu emisiju naseg mirsolava evricanskolazanskog  Smile

kad je saopstio sirokim narodnim masama..kako je prosjecna strarosna dob ..zitelja republike srpske
bila toliko..(60 i nesto godina...ne sjecam se tacno koliko) pre dodika... Smile

a sada nakon dvadeset godina idile i neopjevanog rajskog zivota pod dodikom  Smile
starosna dob je skocila na recimo 70i nesto godina.... Smile
i da je za to zasluzna vlada milorada dodika.. Smile

i onda je zeljka  vaucerka-pemijerka bez ijednog traga iznenadjenja na svom licu....ili shoka.. Smile
nastalog od enormne   kolicine notornih gluposti ....izgovorenih iz usta evricanskog... Smile
rekla je nesto..kao...da ova vlada se trudila i bla bla  Smile Smile

i sad bi neki skeptik..rekao da je i republika srpska pod dodikom - necivilizovana... Smile
nije nije..nego tu  samo ima puno seljobera ...koji nemaju gram mozga u glavi  Smile

e tako isto ni zrno zdravog razuma nema ni u jednoj glavi u sjevernoj koreji...
cim manijaka i zlikovca i budaletinu neopisivih  gabarita ....jos uvijek nisu nabili na kolac i spalili i pepeo ubetonirali
u tonu betona - armiranog ...i bacili ga u najdublji dio dostupnog mora-okeana ili ispalili gore u pizdu materinu..negdje -  na mjesec... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Majku mu, pa ta Severna Koreja je pravi raj na zemlji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
Samo jos da naprave tehnologiju u svojim naucnim centrima da gaje palme i tropsko voce na svojoj teritoriji i bice i bukvalno raj na zemlji
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Samo jos da naprave tehnologiju u svojim naucnim centrima da gaje palme i tropsko voce na svojoj teritoriji i bice i bukvalno raj na zemlji

Imaju i to, gaje gomilu cveca u staklenicima, koje zagrevaju i sve za rodjendan velikom vodji  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.7.7
mob
I-mate 30 Pro
Ti se jos nisi spakovao...pa sta cekas covece...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Cekam da nam pocnes molerisati po pjong jangu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.7.7
mob
I-mate 30 Pro

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0

Uf, ova nista ne valja, jos kakve su joj noge  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.