Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Još jedan stranac napadnut u Beogradu  (Pročitano 20196 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Sony xperia
Licna prepucavanja ??  Smile Jok.

Tema je:
"Još jedan stranac napadnut u Beogradu"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
Da li je moguce da mislis da ljudi kojima je zao ovog francuza nisu zalili niti zale sve ljude koji su stradali u NATO
Ако мени не верујеш иди види тему о 10огодињици НАТО агресије! О томе како су појединцима сметале сирене!Погледај тадашње Пешчанике и Луковићеве шкработине!А ја те сирене нисам ни чуо,а био сам на 100м од зграде Владе!Да ли можда видео на је неко застао,ако их је већ чуо!Где је тада био дан жалости?Где је био свих ових година дан жалости?Зашто тада нисте палили свеће?
Не,него када сте спознали Небеске законе,сви сте постали верници, па као палите те свеће и жалите неког!Зашто га и жалите,кад вам није био ни род ни помози бог?Можда што осећати кривцу!!!???

Pa eto opet primera ostrascenosti. Ti konkretno sa mnom pricas a ne sa Pescanikom ili pojedincima a ne mozes da me dozivis odvojeno od njih kao jedinku koja ima svoje misljenje... i tvrdis da ne gledas sve kroz ideolosku prizmu.

Svece nikome ne palim, ateista sam a to je verski izraz zaljenja i pomena. A zalim ga zato sto je covek koji je tragicno izgubio zivot, ni govora o krivici. Ne osecam krivicu za njegovu smrt kao sto ne osecam krivicu koju bi neki zeleli da mi nametnu za zlocine koje su pocinili neki monstrumi u ratovima "u ime svih srba"... u moje ime nisu. Ja pravim razliku izmedju ljudskog osecaja saosecanja i osecanja krivice a ti vidim umes samo da to banalizujes i trivijalizujes.

Citat
Citat
Da li je moguce da ne razdvajas politiku neke zemlje ili zemalja od gradjana tih zemalja
Не раздвајам,а то сам научио од њих!Ако требају цитати,ево и цитата:
Жак Ширак:„Срби су народ без закона и без вере. То је народ разбојника и терориста”
Бернар Кушнер: “Прошле недеље имали смо деветоро убијених Срба, ове недеље - осморо. То је јасан напредак”
Када смо код хуманости(или ти човечности) господин Кушнер је лекар и не само то него и оснивач неке шпијунске лекарске дружине,и да ствар по овај свет буде гора за свој рад добио је Нобелову награду за мир!

Upravo si potvrdio ono sto mislim o tebi. Naveo si opet izjave politicara u odgovoru koji se odnosi na obican narod. Svaka cast na zdravom razumu  Smile

Citat
Citat
Gde god sam isao nasao sam ljude sa kojima sam se odlicno slozio, koji nisu imali razlog da me ne vole i koji kada su pricali sa mnom nisu videli nista drugo osim coveka kao sto su i oni.
Зашто си се онда вратио? Smile Smile Smile Smile

Zato sto nisam ni isao tamo da zivim, zato sto je najmaloumniji komentar ikada u vezi sa necijim putovanjem a koji se ponavlja "sto nisi tamo ostao" i zato sto iako postoje likovi poput tebe ovo jeste moja zemlja i necu je niti napustiti posto je meni najbolja niti je prepustiti tebi i slicnima da je skrnavite takvim razmisljanjem i ponasanjem.
« Poslednja izmena: 30. Sep 2009, 19:56:59 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 6s

@Coolrunner

BRAVO!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
tacno...imaju Srbi mnogo vece probleme!

to sto je primitivizam i devijatno ponasanje toliko uzelo maha u zadnje vrijeme...da nam grad i drzava lici na ludnicu na otvorenom.

i nema veze to sa tim sto je neko strani drzavljanin...bas me briga  koje je nacionalnosti,ali ne zelim da zivim u zemlji gdje ubijaju iz banalnih razloga,gdje vlast i institucije ne umiju da stanu na crtu kriminalnim grupama,gdje biti nacionalnista po pravilu znaci biti bahat,nenormalan i agresivan ...

ti si nacionalista sesiricu pa se zato bunis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ја јесам. А ти и теби слични свако испољавање родољубља и српског национализма оцрњујете и подводите га под екстремни шовинизам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
tacno...imaju Srbi mnogo vece probleme!

to sto je primitivizam i devijatno ponasanje toliko uzelo maha u zadnje vrijeme...da nam grad i drzava lici na ludnicu na otvorenom.

i nema veze to sa tim sto je neko strani drzavljanin...bas me briga koje je nacionalnosti,ali ne zelim da zivim u zemlji gdje ubijaju iz banalnih razloga,gdje vlast i institucije ne umiju da stanu na crtu kriminalnim grupama,gdje biti nacionalnista po pravilu znaci biti bahat,nenormalan i agresivan ...

ti si nacionalista sesiricu pa se zato bunis?

a ti si glup,pa zato pitas?
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Лажни „Марш против насиља“
      Српски  народни покрет 1389 најискреније жали због одлуке организатора „Марша против насиља“  да активистима „1389“  ускрате учешће у  овој акцији. Сматрамо да је овим гестом организатора пропуштена шанса да се кроз заједничко мирно окупљање противничких организација пошаље снажна порука ненасиља.

Осуђујемо одлуку Иницијативе  младих за људска права  да трагичну смрт Бриса Татона искористе за промоцију своје идеологије уместо да раде на смиривању тензија. Саопштење, пуно говора мржње, које су издали организатори скупа из Иницијативе младих за људска права показује да циљ „Марша против насиља“ ни једног тренутка није био борба против насиља већ наставак негативне кампање против патриотских омладинских организација и даље подизања тензија у Србији.

Српски  народни покрет 1389 никада се није користио насиљем у својим активностима нити је пропагирао насиље. Своју борбу увек смо водили ненасилним метофима што ћемо наставити и у будућности. 

Информативна  служба СНП 1389

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Rekli su vam da niste pozeljni i sad plac i lelek...

Kako je to detinjasto...

A, pa da... okupljate decu... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Rekli su vam da niste pozeljni i sad plac i lelek...

Па, овај пут конкретно, у праву су. Лицемерно је. Smiley
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pa, ako je licemerno... sto ona citav grad farbaju natpisima Pravda za Urosa.

Ista stvar, samo drugi sudionici...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.