Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:58:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jočić povređen u udesu  (Pročitano 43409 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Alcatel One Touch
ali ako neko sidje sa planine u grad, i prvi put u zivotu vidi kola bez zaprege...
      ...a jos mu okacis i znacku..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
O Jočićevom zdravlju brine dvadeset lekara
Autor: T. N. Đ. | 31.01.2008 - 06:25
Dragan Jočić

BEOGRAD - Zdravstveno stanje ministra policije Dragana Jočića (47) je bolje, ali se i dalje nalazi na intenzivnoj reanimaciji i terapiji. Svestan je, komunikativan i samostalno diše, započeta je i fizikalna terapija neophodna za aktiviranje kičmenog stuba, ali njegovo zdravstveno stanje i dalje je teško, saznaje „Blic“.

- Vlada Srbije formirala je konzilujum lekara da bi se na pravi način pratili načini lečenja ministra i njegovog vozača. Kao kod svakog ozbiljno povređenog čoveka, čini se sve što je najbolje u njihovom interesu. Pozitivan trend oporavka ministra i njegovog vozača se nastavlja - kaže za „Blic“ ministar zdravlja Tomica Milisavljević.
Konzilijum dvadeset lekara različitih specijalnosti, od anesteziologa i spinalnih hirurga, do neurohirurga angažovani su oko oporavka ministra policije, koji je u saobraćajnoj nesreći u petak uveče zadobio teške povrede kičme i pluća. Povrede su hirurški zbrinute i nova operacija se za sada ne planira. Polomljeni peti pršljen urgentnim hirurškim zahvatom, po prijemu u bolnicu, zamenjen je veštačkim titanijumskim implantatom.
Niko od lekara sa Ortopedske klinike juče nije bio spreman da razgovara o zdravstvenom stanju ministra. Doktor Branko Sbutega, portparol Ortopedske klinike, rekao je da će javnost biti obaveštavana o zdravstvenom stanju ministra Jočića preko kancelarije za medije Vlade Srbije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung S7
Ehh kad misle i da pred bogom imaju imunitet."Ne brze od zivota" ....bar tako kazu.......,,a vidi sta oni rade.Isto tako je bilo kad je ministar poljoprivrede i njegov vozac ubio zenu na stanici ....nikom nista.......bas me cudi sto me cisto zabole uvo sta ce njemu da se desi. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 458
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple 6s plus
Ehh kad misle i da pred bogom imaju imunitet."Ne brze od zivota" ....bar tako kazu.......,,a vidi sta oni rade.Isto tako je bilo kad je ministar poljoprivrede i njegov vozac ubio zenu na stanici ....nikom nista.......bas me cudi sto me cisto zabole uvo sta ce njemu da se desi. Smile
Smile Smile Smile upravu si
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
@Kambiondzija
Da znas da si u pravu,meni je zivotna zelja da lazem ljude po forumima,time znatno smanjujem sanse za oboljenje od raka,emisija stetnih gasova se svodi na minimum a i globalno zagadjenje vise ne pretstavlja problem...

Ti mislis da sam ja na sudjenju Jocicu pa moram da zamastim situaciju izmisljajuci nesto sto nije bilo? Smile       Tvoj problem sto ne verujes,a i ne moras,znam da je sad svima tesko da poveruju da na putu ima i manjih kerova od 70kg koji nanose manju stetu.. A ti ako vozis skodu ili passat ne bi me cudilo da ti grad probije hladnjak (posto si veliki strucnjak,ovo poslednje nemoj shvatiti bukvalno)...
Годишње пређем више километара него ти за пет година. И зато немој много да се правиш паметан, од вожње живим и имам доста више искуства од тебе.
Некоме ко никада није сео за волан  можеш да причаш овакве бајке, али мени не.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Citat

A da bi posten covek otisao na operaciju, na magnetnu rezonancu ceka godinu dana naravno dok se ne plati 500evra... pu majku im pedersku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Jočiću malo bolje
Autor: E.B. | 01.02.2008 - 06:25

BEOGRAD - Zdravstveno stanje Dragana Jočića ide u dobrom smeru, izjavio je juče Tomica Milosavljević, ministar zdravlja i predsednik konzilijuma zaduženog za lečenje ministra policije.

Konstatovano je blago poboljšanje zdravstvenog stanja koje je, međutim, i dalje teško. Jočić se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi Specijalne ortopedske klinike „Banjica“, gde o njegovom oporavku brine kolegijum od 20 lekara. Ministar unutrašnjih poslova i vozač Marko Damjanović, koji se oporavlja u Urgentnom centru i čije stanje je stabilno, zadobili su teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u blizini Velike Plane u noći između 25. i 26. januara

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Alcatel One Touch
Citat

A da bi posten covek otisao na operaciju, na magnetnu rezonancu ceka godinu dana naravno dok se ne plati 500evra... pu majku im pedersku!
  Pu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
Jednostavno ne mozes da me ubedis preko foruma u nesto sto sam video.. tako je bilo,e sad dal smo kera udarili direktno ili zakacili to ne znam al sigurno znam koja je steta bila...

P.S. Sta vozis FH12? 1844?
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry bold 9000
Citat

Ti lekari ne brinu o draganu Jočiću već o ministru srpske vlade bez obzira kako se on zvao. Sutra bi možda, ne daj bože, tako brinuli i o jadikalu Mirčiću. Ministar policije predstavlja represivni aparat države koji predstavlja jedan od tri stuba na kojoj počiva svaka država u svetu, od bantutistana, preko Rusije, pa do Amerike. U pregovorima sa EU ovaj stub je treći i zove se Home and Justice Affairs.

Videti pod: http://ec.europa.eu/justice_home/index_en.htm

Uzgred, pre dva dana nas je pohodio i šef EU zadužen za ova pitanja, a koji se odaziva na ime Franko Fratini.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:58:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.