Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jezivo: Pit bul odgrizao uvo trogodišnjakinji  (Pročitano 12965 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Da...ali se zakon i dalje samo primenjuje na zivotinje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Без размишљања, метак у чело најпре газди, и наравно овој џукели!
Обавезна забрана ових "убица" а газде који их имају на психијатријско посмтарање!!!
Јер ће увек оправадати себе и кера, и биће им као жао девојчице, а и даље ће да чувају то зло!
Морееееееееееееееееее  Smile

(извињавам се, прекинула сам дискусију)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Ma nemoj ...jel ...gazde na psihijatrijsko lecenje? A zasto?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Alcatel One Touch
Paaa...zato... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Aha...e pa ok onda. Niste morali toliko argumenata. Bilo mi je jasno sa ona 3 pocetna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Нисам рекла лечење, већ посматрање. Јер ментални склоп тих "газда" који имају ове керове ми је одувек био сумњив.
Скоро сам написала да је питање времена кад ће ово зло од кера да унакази неко дете...гледам како су "газде"важне фаце уз свог "љубимца".Шеткају се као да је цео свет њихов и нико не сме ништа да им каже за њихог "љубимца"(рецимо шта ће у парку, где је корпа итд..)
Паметније је да плате "горилу" него да неко дете (у овом случају) остане без УВА+СТРЕС!

« Poslednja izmena: 11. Okt 2011, 21:30:26 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
(mada ne znam koji ce mu ku*ac pit bul,al ajde...)

Pitaj Nksajma  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Kao prvo dosta sam na ovu temu pisala i ranije pa mi sada nekako nije do toga...jer mi se smucilo ...ali nekoliko istina i nekoliko predrasuda.
1.To je pas kojem je ubijanje u krvi ,agresivnost je njegova vrlina i njegova velika mana. Ne podnosi decu.
Ovo pod 1 je cista generalizacija.

2. Svakog psa oblikuje gazda,koji mora da bude jaka licnost neko od koga pas zazire. Ne tuci zivotinju,ne maltertirati.

Moj Zule je uginuo ,zalim ga rodjenog jer je to bio.
Ostao mi je americki staford As koga moja Jana (16 meseci ) jase kad ode kod babe.
Moj pas nikada nije bio na ulici bez korpe. Nije bio agresivan, bio je jedna lenstina ,pametna  debela lenstina . Jednom je jedan poceo da urla na mene. Samo jednom. Znaci privrzeni su do bola . Bila sam trudna pa je spavao sa mnom.

Mozda ce da vam zvuci ruzno ali kapija je bila otvorena i sa detetom u kuci mislim da taj pas nije bez razloga napao devojcicu ....ili je gurnula ruku na njegovu teritoriju ,sto ipak mislim da nije jer ponavljam - ima dete u toj kuci nije da pas ne prepoznaje dete, dakako prepoznaje i razlikuje decu od odraslih.
Nesto se desilo ljudi. Necim je pas isprovociran  Smile
Niko ne drzi ludog psa sa svojim detetom u kuci\stanu.

ps.prijavicu se na posmatranje ...
Over and out Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung 
Mene to nista ne cudi...vlasnici i dan danas, njih bar polovina, dok seta kucice ne stavljaju im povodac...jednostavno ih puste, uopste ne mareci za prolaznike...u fazonu su, a sta oni vama smetaju i nece vam nista...pustaju ih da seru po parkovima gde god stignu, tamo gde se deca igraju i retko ko da je od vlasnika pocistio za sobom...po principu park je pravljen za pse a ne za ljude...

Nadam se da je ovo prava prilika da se poostre kazne za vlasnike pasa...hocete psa? ok nema problema ali onda snosite i odgovornost i ponasajte se na nacin da ne ugrozavate druge...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung 111111
Citat
2. Svakog psa oblikuje gazda,koji mora da bude jaka licnost neko od koga pas zazire. Ne tuci zivotinju,ne maltertirati.

To je zivotinja.
Cuvao sam 3/4 pasa.Volim zivotinje eto najvise nemacke ovcare/vucijake...nmg da im odolim.
Bezobzira na to sto sam ih cuvao (poneke) od malena,ja nikad ali nikad nikad nikad nisam imao beskonacno poverenje u psa.
Znas zasto ?
Zato sto je to pas,zivotinja.
Ne mozes u zivotinju da imas beskonacno poverenje.Nikad ne znas kad ce da mu proradi priroda.
Posle nekog vremena prestao sam da cuvam pse.I drugar mi skoro ponudio malog staforda.Odbio sam.To je bre krvolocan pas i to je velika odgovornost.

Zato ja kazem,radi bezbednosti.Ko zeli da cuva pse koji su krvolocni mora bre da ima Boks i lepo ogradjen plac.Ne da glumi kurac,da se ja stresem svaki put kad mu prodjem dvoriste da li ce pas da preskoci ili ne.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.