Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jeste li za to da se u Srbiji uvede smrtna kazna?  (Pročitano 33791 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
A od kud ti znaš koliko sam ja knjiga pročitala?
Pošto si bila toliko hrabra da mi blokiraš pp-ove, moram ovak javno, iako je off da te pitam.
P.S. - pokazala si svoju slabu tačku, ali nisam g**** od čoveka pa da je iskoristim, ali ako nastaviš da me vređaš, hoću.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ok i to...ali taj bolesnik se nikada neće izlečiti. Nema tih lekova, terapija i ostalog koji mogu od njega da naprave osobu koja nije opasna po okolinu.

Претпостављам да си ти неки еминентни стручњак на пољу психијатрије и психопатологије па можеш овако нешто да тврдиш.

Наравно да сви имају право на своје мишљење, чак и да лупају глупости, али нико вам није допустио да се на овом форуму, а нарочито на оваквој теми препуцавате и показујете своју (не)интелигенцију. Овај форум не постоји да би се неко некоме доказивао.
Citat
вероватно се то види из твојих постова. И није битно колико,  већ је битно шта се чита.
Нико се овде не фрља знањем, човек се образује да би своје знање применио у свом животу, а  не да би некоме показивао колико (ни)је паметан.
То што неко мора да блокира твоје приватне поруке, веома је индикативно...за неке ствари.
И крај више  тим препиркама и овде и на (омрзнутој) ти психологији, а омрзнута ти је јер не владаш материјом.

Што се тиче теме, жао ми је жртава, свака смрт је страшна, оваква поготово.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Ok Livingston,
Ja sam se držala topica svo vreme, dok nisu krenule uvrede na moj račun. Što se moje inteligencije ili neinteligencije tiče, opet imaš pravo, vidi se iz mojih postova.
Ipak, smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje, a da niko ko nije saglasan sa njim nema pravo da vređa i ponižava. To je pravi pokazatelj i inteligencije i vaspitanja.
Naravno da je žalosno što se ovakve stvari dešavaju i zato kažem poslednji put: treba uvesti smrtnu kaznu u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Pošto si bila toliko hrabra da mi blokiraš pp-ove, moram ovak javno, iako je off da te pitam.
P.S. - pokazala si svoju slabu tačku, ali nisam g**** od čoveka pa da je iskoristim, ali ako nastaviš da me vređaš, hoću.

Tvoji pp nisu blokirani, bili su blokirani samo jedan dan... Ipak, zelela sam da zastitim svoje mentalno zdravlje... To je valjda u redu...
Sto se tice konkretne teme, rekoh da smatram da kada je krivicno pravo u pitanju nisi bas potkovana.
Posebno je zanimljiv ovaj potcenjivacki stav o latinskom jeziku.
Koliko znam, on je obavezan u nekim srednjim skolama i gimnazijama, a nije nikakav problem ni savladati ga u vrlo kratkom vremenskom roku - decembar-januar...

Ok Livingston,
Ja sam se držala topica svo vreme, dok nisu krenule uvrede na moj račun. Što se moje inteligencije ili neinteligencije tiče, opet imaš pravo, vidi se iz mojih postova.
Ipak, smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje, a da niko ko nije saglasan sa njim nema pravo da vređa i ponižava. To je pravi pokazatelj i inteligencije i vaspitanja.
Naravno da je žalosno što se ovakve stvari dešavaju i zato kažem poslednji put: treba uvesti smrtnu kaznu u Srbiji.

Zamolila bih te da vise ne koristis fazon "nevine zrtve"... postaje pomalo bljutavo...
« Poslednja izmena: 03. Sep 2007, 11:15:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

@_enigma_

Te fore "neces ti meni da pricas", "valjda ja znam" i "idi u crkvu i prashtaj" su na nivou deteta iz osnovne skole. Prva cetiri razreda.

Hvala lepo Smile

-Ja to Tebi ne bi rekla i nisam se Tebi obratila.
 - @Anea, zamolila bih Te da me vishe ne "etiketirash" da sam pateichna.Nisko je.

Tema Smile

Naravno da sam za to da se uvede smrtna kazna  u Srbiji Smile

Samo zato shto (mislim) da ima zloupotrebe u psihijatrijskoj proceni o mentalnom stanju izvrshioca monstruoznog dela.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

bastra od boga data!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 529
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
posle ovoga u Nabovcima apsolutno sam za smrtnu kaznu, pa nek se odlaze godinama samo da je imamo, sad li treba da finansiram sektasa ubicu, da ga hranim i pazim a dodje mi da ga zgazim...ako je problem da ne mozemo da nadjemo dzelata licno se prijavljujem, nece savest da me pece, nanu li mu sektasku, nepismenu, od dosade poceo da proucava okultizam a ne ume ni da se potpise...heroj...
IP sačuvana
social share
Bastra od Boga data!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Citat
@Anea, zamolila bih Te da me vishe ne "etiketirash" da sam pateichna.Nisko je.

Patetisanje i biti patetican su dve stvari.
Ne znam kako drugacije da opsem taj modus operandi...

« Poslednja izmena: 03. Sep 2007, 13:55:00 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
U pravo se malo bolje razumem od tebe.. Smiley

Malo bolje od nje, malo gore od prosecnog laika...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Нисам приметила да те је неко нешто питао, као ни то да си дао одговор који има везе са темом.
Убудуће, уздржи се од твојих надасве духовитих коментара и постуј искључиво у вези са темом.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
To sto ti nisi primetila, ne znaci i da nije bilo tako...  Smile

Elem, sto se smrtne kazne tice, ja sam se vec izjasnio protiv... I mogu da se slozim sa Aneom da smrtna kazna nece doneti resenje u smislu ozdravljenja nacije... Apsolutno tacno! Ozdravljenje nacije ce doci kad svako radi svoj posao, arhitekta se razume u arhitekturu, (prosecan) clan "interventne" nije neko ko je svojevremeno imao stotinak prekrsajnih zbog "remecenja javnog reda i mira", pravnik se razume u pravo ( Smile ) a antropolozi mogu da nadju posao u svojoj struci pa drugi ne moraju da pate zbog prilika...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.214 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.