Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jeste li za to da se u Srbiji uvede smrtna kazna?  (Pročitano 33662 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Citat
Da mi neko siluje cerku i da ga ja ljubim

Toliko o tvom poznavanju srpskog jezika, srpstva, hriscanstva i kulture...

covjek je jasno napisao svoje misljenje stvarno ne kontam sta hoces da kazes.......da treba da ljubi silovatelja, ili?? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
ako niste u stanju da shvatite poruke hriscanstva, zasto se nazivate hriscanima... cemu banalizacija i bukvalno tumacenje...
ili je sve to previse komplikovano...  Smile

ja sam govorila o porodicama koje ne zele da prihvate odgovornost za dela svojih clanova, ali je enigma ponovo izvrnula moje reci... ocekivano... Smile

vazno je biti (lazna  Smile) zrtva i veliki moralista... Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 13:17:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
a ti udarila po hriscanima!!! Smile ko njih uopste spominje??!

pazi.......govoris kako treba da se svi ljudi bez obzira na godine trebaju cuvati i ako se nesto desi slicno onoj 16-ogodisnjakini ona je najvise kriva ili  njena porodica!!!ne tako davno u staroj jugi se moglo setati kad god i gdje god bez i najmanjeg straha od nekih napadaca...normalno da i ona preuzima dio odgovornosti za to sto se desilo ,ali daj to je samo voznja nekoliko kilometara....nije ona kriva sto kod nas hodaju manijaci po ulicama!!!da ima neke drzave ne bi to tako islo!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam za to ko mene kamenom ja njega stenom! Možda smo mi ateisti drugaciji,ko ce to znati?Kada kažem da sam za smrtnu kaznu tada mislim na ona svirepa masovna ubistva i slicno!Mada ja se još nisam 100% opredelio za ili protiv,siguran sam da moj stav ništa nece promeniti!
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 15:00:15 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Citat
ti udarila po hriscanima!!!  ko njih uopste spominje??![/qute]

ne pratis fabulu radnje... Smile

Citat
pazi.......govoris kako treba da se svi ljudi bez obzira na godine trebaju cuvati i ako se nesto desi slicno onoj 16-ogodisnjakini ona je najvise kriva ili  njena porodica!!!ne tako davno u staroj jugi se moglo setati kad god i gdje god bez i najmanjeg straha od nekih napadaca...normalno da i ona preuzima dio odgovornosti za to sto se desilo ,ali daj to je samo voznja nekoliko kilometara....nije ona kriva sto kod nas hodaju manijaci po ulicama!!!da ima neke drzave ne bi to tako islo!!!

ne kazem da je ona najvise kriva, vec s jedne strane porodica mora da pomogne i ogranici svoje clanove sklone nasilju i mentalnim problemima,  a s druge strane one "normalne" da nauci kako da se zastite i odbrane..

za mene nije normalno da se neko nehajno ponasa prema sebi... izvinite, ali nije... valjda je svakome njegov zivot najvazniji...

sve kocnice drustva su popustile... pa... ipak.. u toj staroj jugi se desilo da zena raspori trudnicu i otme joj bebu... ne u ovoj...
u toj staroj jugi su se desavale kradje beba... u staroj jugi je onaj covek ubio svoje tri zene...
u staroj jugi smo imali najpoznatijeg i pre silva pluta, jedinog serijskog ubicu na ovim podrucjima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Devojchica 16 god na auto-putu.

Apsolutno nije vazhan razlog shta ce ona tamo.U, predhodnom postu sam napisala da je recimo pukla guma, nestalo gorivo...dete bez roditelja (izbacila ga iz busa  jer nije imalo pare za karti recimo!)
 One klinkice koje su zbog (recimo)goriva, pukle gume, se nashle na auto-putu..Otac ih je na tren ostavio i otishao da se snadje Smile
  Ja narctah Smile Smile Smile

I, shta se vatate za Hrishcanstvo Smile Devojcica silovana i izbodena Smile Nashla bi tog manijaka, blaga je kazna smrtna!!!

@Anea, vaspitano dete mozhe isto da bude zhrtva Smile I, nisi samo Ti vaspitana, svako je od nas vaspitan.

Nerazumem Tvoje pitanje "gde su nam deca" I, ne zhelim da razumem, jer imam osecaj da namerno kontrirash..provocirash...A, Ti "sutra" dan (daleko bilo) ljubi svog blizhnjeg iako Ti on siluje dete i ubije (daleko bilo)

poz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja bih ga poljubio jedno 5-6 puta nožem u celo! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
enigma... ti si upravo dokaz kako se matora osoba neodgovorno ponasa... tako da ovo tvoje moralisanje bas i nema neku tezinu...
Zato ti i nije jasno moje cudjenje.. Smiley

Eto... primer iz Novog Pazara... svi su znali da se profesor ponasa krajnje neprikladno godinama, ali niko nista nije preduzeo...
U Jabukovcima su znali da je nasilan i psihicki bolesta i niko nista nije preduzeo...

Pa, o cemu pricamo??? Kriv je samo zlocinac?
Ubijmo ga i nasa savest ce biti cista?!

A, gde je tu drustvo, porodica, prijatelji, organi drzave da ga sprece...
Gde je tu nasa\vasa\njihova kolektivna odgovornost?

Citat
Nerazumem Tvoje pitanje "gde su nam deca" I, ne zhelim da razumem, jer imam osecaj da namerno kontrirash..provocirash...A, Ti "sutra" dan (daleko bilo) ljubi svog blizhnjeg iako Ti on siluje dete i ubije (daleko bilo)

Ponovo izvrces moje reci, ali to se tebe i ocekuje... Smiley
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 15:16:24 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pa, o cemu pricamo??? Kriv je samo zlocinac?
Ubijmo ga i nasa savest ce biti cista?!
Nije samo kriv zlocinac,krivo je i društvo,ali vidiš takve stvari se dešavaju i u mnogo razvijenijim,uređenijim,"demokraticnijim" zemljama itd!I šta sada meni neko nedao bog ubije siluje itd ja postupim isto kao on i ? Pa sada neka se mene rehabilituje,zatvor i slicno,i kod mene je društvo krivo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 @Anea,nemoj da me provocirash molim Te!

Ne izvrcem rechi,vec pishem svoje mishljenje.

"--------------------------------------------------------------------------------

enigma... ti si upravo dokaz kako se matora osoba neodgovorno ponasa... tako da ovo tvoje moralisanje bas i nema neku tezinu...
Zato ti i nije jasno moje cudjenje.. "

---- Mislim da si preterala, al' nema veze, Tebi ne sme da se kazhe nishta...

"vazno je biti (lazna  ) zrtva i veliki moralista... "

---Kao i ovde Smile Smile  Smile
----------------------------------------------------------------------------------------------

I, vidim da sa auto-puta Nish -Leskovac, idemo u Novi Pazar Smile

Naravno da je u drushtvo, drzhava kriva, svi zhmurimo...Otvorimo okice kad je vec gotovo!

P.S. Zamolila bi Te da me ne "etikatirash" i ne spominjesh moj moral, jer to nije "lutko" tema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.