Pa bio je deo turske vlasti... tako da je on ili njegovi marsirao na Bec... A i za mene je poturica mnogo gora stvar od Turcina... "Turcinu do balcaka, poturici do lakata"... Vazda bilo...
A i ovaj se izgleda vodi tom logikom... najveci medju Srbljem...
Ja to ne gledam tako... Sa oceve strane je Srbin pravoslavac dok je sa majcine strane iz poznate muslimanske porodice. Majcina porodica ako se moze verovati ovim linkovima nikad nije radila protiv Srba vec im je i pomagala i bila sa njihove strane.
Sto se mene tice on je potpuno legitiman predstavnik koji radi dobar posao.
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Da se nije na vreme udala za onog nesretnika iz Francuske, pa zahvaljujuci njemu pobrala par "francuskih" nagrada za razna dostignuca "mozesmisliti", sada bi bila samo jos veca krek kurva.
Jos kad vidim ekipu, pa tu je i onaj nesretno-posrnuli zglavkar vanjagator, haha.
Kakva ekipa, da ne poverujes.
Inace, glupa kucka, ili jos bolje, "dumb bitch" poredi srpsku pesmu sa nemackom pesmom, a razlikuju se po zanru pre svega, drugo, Lili Marlen je ljubavna pesma koja je bila popularna svuda, pa i kod saveznika, prepevana na vise stranih jezika, u nekim vojskama je koracnica, itd.
Samo bolesni mozgovi poput Biljaninog mogu to da porede i da traze zajednicke osobine srba i nacista.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2013, 19:37:53 od Crowz »
Ja to ne gledam tako... Sa oceve strane je Srbin pravoslavac dok je sa majcine strane iz poznate muslimanske porodice. Majcina porodica ako se moze verovati ovim linkovima nikad nije radila protiv Srba vec im je i pomagala i bila sa njihove strane.
Sto se mene tice on je potpuno legitiman predstavnik koji radi dobar posao.
Конгрес Бошњака Северне Америке тражи смену Јеремића због "Марша на Дрину" петак, 18. јануар 2013.
Конгрес Бошњака Северне Америке (КБСА) тражи од УН смену председника Генералне скупштине УН Вука Јеремића, кога сматрају одговорним за извођење, како тврде, милитантне српске националистичке песме Марш на Дрину на концерту у светској организацији 14. јануара, јавила је Анадолија.
КБСА је, истовремено, поздравио извињење портпарола генералног секретара УН Бан Ки-муна због извођења те песме у УН, а Јеремића сматрају главним кривцем за овај, како наводе, немили догађај.
"Док поздрављамо вест о извињењу, тражимо да УН предузме одговарајуће кораке како би се адекватно казнио главни архитект и кривац за овај немили догађај", наводи КБСА у писму упућеном генералном секретару УН.
У саопштењу се истиче да је КБСА са партнерским организацијама - Институтом за истраживање геноцида Канада, Саветодавним већем за Босну и Херцеговину и Босанско-америчким институтом за геноцид упутио протестно писмо на адресу УН-а.
У писму је, како се наводи, изражено разочарање због присуства генералног секретара УН Бан Ки-муна на том концерту.
Бошњаци сматрају да је концерт београдског хора "Viva Vox", који је изведен у просторијама УН поводом Српске нове године, "скандалозно понижавање жртава геноцида у БиХ".
Портпарол генералног секретара Мартин Несирки саопштио је у четвртак да су "УН свесне да су неки људи повређени извођењем српске ратне песме" и додао да генерални секретар није био свестан о каквој се песми је реч.