Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 12:18:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelasic podneo ostavku  (Pročitano 31657 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Tesko je objasniti onom ko ne razume ni zasto mu to objasnjavas. Stvar je u tome sto ako neko treba da upravlja drzavom, onda je to sistem - zakoni i prava, a ne ljudi kao pojedinci. U Americi je toliko jak sistem da npr. predsednik tamo i nema neka ovlascenja, i kad bi hteo nesto menjati ne moze, on sluzi samo za slikanje. Jadna je zemlja kojoj trebaju veliki pojedinci i ekstra sposobna centralna vlast da bi mogli normalno da funkcionisu. U Americi ti postavi najnesposobnijeg coveka za predsednika, nista im nece faliti, bice isti kao i sada. Nama treba decentralizacija - priblizavanje vlasti obicnim ljudima, da svaki covek ima sansu i autonomiju da na konkretniji nacin utice na sopstveni zivot, a ne neka "sposobnija" centralna vlast. U Americi se centralna vlast pita samo o tome od kojeg materijala ce biti fasade na zidovima bele kuce. Sve drugo je u nadleznosti lokalnih samouprava. Mi bismo ka takvom sistemu morali ici ako zelimo da nam bude bolje.

Sto se tice Jelasica, LDP-ovci su i u skupstini govorili da je tom coveku uvaljen vruc krompir i da se ne pita on tu mnogo, i ovaj govor gospodina Jovanovica samo ukazuje da su dosledni u tom stavu. Doslednost, to je jedna osobina koju nazalost tvoj Toma nikad imati nece. Do juce je bio simbol cetnistva, a sad je postao glavni evropejac, sa sve Vucicem iz stejt departmenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Ma svi bre kradu, majke im ga spalim ustaske, balijske, shiptarske, zute, plave, crvene.
Samo ja ne kradem. Majku im lopovsku, videce oni mene, sav sazdan od srpstva, kad ih pobijem i nejedem se mesa.
 Smile Smile Smile Smile Smile

Hajmo bre Gazda Jezdu za guvernera. Bar za direktora Nacionalne Banke.

@kvlade
Ovde nije mesto za normalne komentare.
Sad ces ti da vidis kad proradi patriotizam sa zelenjaka.
 Smile Smile Smile Smile

Ovde pricaj dal si sanjo nocas kuratog Rusa na tenku i da li te je oslobodio od svih dushmana.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 09:37:11 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Long live Dzordz Bus ! Barace Obama budi sa nama !

Prvo da se i ja zahvalim americkoj administraciji i izrazim svoje divljenje njenim funkcionisanjem .  Smile

,, Tesko je objasniti onom ko ne razume ni zasto mu to objasnjavas . ,, - vajka se kvlade .  Smile

To je samo zato sto ste u manjini !  Smile

I  u Engleskoj - na ulazu u jednu ustanovu .. posebne namene .. pise : ,, Ovde smo samo zato sto smo u manjini ,,   Smile  ..... Al ima nade za vas , ne pise da ne mogu da predju cenzus  Smile ....

Skorpion , podigni glavu ! To vazi i za ostale penzose !

Penzioneri da predju na ekstazi  ... Neka, neka i njima bude lepo .....

Beograd je svet, hocemo kvart sa kurvama, kakav kvart, ceo Zemun u crveno... Ima Radikali da plate kad hoce da kavaju ..  Smile

Smeniti Vuka Bojovica, omoguciti sodomiju u zoo vrtu.. ih koliko imam ideja.... Pravi sam kadar za LDP  Smile ...

Gledajte malo vedrije na situaciju - ovo je velika razvojna  sansa za LDP  ....  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 09:46:02 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230

Kao se Jelasic dokazao kao ocit protivnik Putinizma u Srbiji, ne ostavka, nego streljanje.
Njegova se ostavka poklapa sa odobrenjem 170 miliona Srbija gasu ( to moze samo od mmf-a) za otplatu gasa.
Stoji da je to za investicije, da se Vlasi ne bi setili, ali se ovaj Madjar setio pa eto kubure i problema.
Smile Smile Smile Smile
Jedna od ideja vodilja Putinizma je grejanje na zelembace a ne na gas.
Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Skorpin , ti si PUPS , iskustvo je na vasoj strani  Smile .. usaglasi ove koalicione partnere ...  Smile..izgubicete kredibilitet  Smiley 1

« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 10:00:09 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Skorpin , ti si PUPS , iskustvo je na vasoj strani  Smile .. usaglasi ove koalicione partnere ...  Smile

stvarno je ovaj politički deo foruma prs'o....
Ne može čovek da argumentovano, civilizovano raspravlja...
Ovaj smarač toliko davi sa Rusima, da je odavno izgubilo svaki smisao...
Niko i ne pominje jebene Ruse osim tebe, nenormalni čoveče
J.... te Rusi  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 10:00:39 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ne znam o cemu pricas ? Na ovoj temi nisam ni pomenuo Ruse .....  Smile ... Nesto je Skorpion pokusao da uvuce Putina u ovaj slucaj , a ja sam malo replicirao o LDP  ekonomskom i politickom programu ....  Smile ... Zato sto ga oni brane ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ne znam o cemu pricas ? Na ovoj temi nisam ni pomenuo Ruse .....  Smile ... Nesto je Skorpion pokusao da uvuce Putina u ovaj slucaj , a ja sam malo replicirao o LDP  ekonomskom i politickom programu ....  Smile ... Zato sto ga oni brane ...

Aman ne ti bre, nego on  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Sve ok .....

Dakle , Jelasic je podmukla lopina , osetio je da nam spasa nema  dobro se nafatirao i zdimice  na Sejsele ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Kao i obično, pričaš o sporednim stvarima, a zaboravljaš suštinu.  

Sve sto sam napizao nije bila niti jedna sporedna stvar sve je to go kriminal nad ovim narodom za koje je odgovoran despot Boris Tadic njegov DS i G17!  Smile
Idemo redom!!!

Citat
Suština je da Srbija nema razvojni budžet, već 80% budžeta ide u socijalne svrhe. Suština je da Srbi najviše vole da parazitiraju i da žive na tuđoj grbači.
A zasto je to tako?
Privreda ne postoji, ekonomija unistena, pravni sistem korumpiran, i onda dodje neki DS i ono sto ima rasproda za pare koje sami investiraju ko zna gde, znaci kriv je DS i Boris Tadic!

Citat
Suština je da imamo 1,6 miliona penzionera, od kojih bar trećina su lažni penzioneri koji su podmićivanjem došli do penzije. Imamo masu lažnih invalida, masu bespotrebne birokratije itd.
Za to si u pravu ali za to je postojao perod od 10 godina da se resi to ako je bilo volje. Oni koji kriminalno delo ne rasvetljavaju krivi su koliko i oni koji to kriminalno delo cine! Znaci, krivi su DS i Boris Tadic!

Citat
Suština je da imamo preglomazna javna preduzeća, u kojima je zaposleno desetine hiljada parazita, koja posluju sa gubitkom, iako su monopolisti na tržištu itd. EPS gubitaš??? NIS gubitaš??? O parazitima u državnim organima neću da trošim reči.
O parazitima iz drzavnih preduzeca i UO o IO NISa JATa EPSa ne vredi ni pricati tu sedi kadar DS-a SPS-a G17, ko je sve to trebao da rascisti zadnjih 10 godina i ko je za novonastalu situaciju kriv, DS i Boris Tadic

Citat
Suština je da nemamo privredu i da se na prste jedne ruke mogu nabrojati fabrike koje usprešno mogu da posluju na slobodnom tržištu.
Sustina je u tome da su zadnjih 10 godina isti ljudi na vlasti i oni nisu uradili nista da iole poprave sranje u privredi nego su prodali samo ono sto je kako tako radili, a ko je bio u vlasti i ko je sve to omogucio, DS i Boris Tadic

Citat
I ti mi sad pričaš o krivici DS-a i Tadića. Jeste, DS je kriv jer se uklopio u populizam i kardeljevsku samoupravljačko-parazitsku demagogiju koja vlada na ovim prostorima već 65 godina. Kakav narod, takvi mu
vlastodršci
.
To su samo izgovori ako ti neko da jabuku to ne znaci da moras da je uzmes zar ne?
Ko ga je terao da se ponasa kao apsolutista i da se uklapa u sablone komunizma? Ili je on oduvek bio samo se pretvarao? Evidentno je da je kriv DS i Boris Tadic

Citat
Krive su sve vlade od 5. oktobra jer im je glavni cilj u privatizaciji bio da se ratosiljaju preduzeća, ne vodeći računa da većinu tajkuna i tajkunčića ne interesuje povećanje proizvodnje i oživljavanje privrede već ih interesuje zemljište, lokacija preduzeća i poslovni prostor.
Ovo se slazemo ali ne treba zaboraviti da je u svakoj vladi sedeo G17, DS i Boris Tadic

Citat
Doduše, nije dužnost tajkuna da oživljava privredu, to je dužnost Vlade da adekvatnom zakonskom regulativom i poreskom politikom stimuliše tajkune da se bave proizvodnim delatnostima, a ne da preprodaju zemljište i poslovni prostor.
Tako j eto je duznost vlade, a ko je sedeo u vladi i nije radio nista na razvoju proizvodnih delatnosti vec samo na preprodaji zemljista i poslovnog prostora, DS i Boris Tadic

Citat
Sve u svemu, Jelašić je jedan od retkih koji je znao svoj posao i dobro ga obavljao, a sad kad na njegovo mesto dođe neki partijski poslušnik, videćeš vrlo brzo koliko vredi stručan guverner koji se rukovodi zakonima struke, a ne populizmom u svrhu krpljenja šupljeg budžeta i kupovinom socijalnog mira.
Ovo ne bih da komentarisem jer ce doci sigurno covek koji odgovara DS i Borisu Tadicu!

Citat
Voleo bih da grešim, ali sam sto posto siguran da je na redu lagano čerupanje deviznih rezervi, a to može da nas odvede samo u još veću propast, u boljitak sigurno ne.
Eto vidis i sam pricas sta ce se desiti a ne spomisnjes krivca za tu jos vecu propast i cupanje deviznih rezervi kriv je DS i Boris Tadic!

---------------------------------------------------
Da rezimiramo:
Srbija takva je kakva je u ovom trenutku nema veceg neprijatelja od njenog predsedniak Borisa Tadica i njegove Demokratske stranke!  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 12:18:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.