Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 15:08:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelasic podneo ostavku  (Pročitano 31618 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Da ne brzamo , ima u DSu zdrav deo .....  Smile .. vreme je da se stranka podeli ....  Smile

A g17 , ldp , lsv ,spo  .. su kolektivna olos ....  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 10:21:10 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Ne znam o cemu pricas ? Na ovoj temi nisam ni pomenuo Ruse .....  Smile ... Nesto je Skorpion pokusao da uvuce Putina u ovaj slucaj , a ja sam malo replicirao o LDP  ekonomskom i politickom programu ....  Smile ... Zato sto ga oni brane ...

Aman ne ti bre, nego on  Smile
Pa ja jeste pominjem Ruse kad ih pomene Lepi_Bora.
Ovde dokazujes svu svoju pokvarenost.
Lepi_Bora je na faksu naucio ruski i nemacki. Govori ih ko maternji, pa cesto postuje, jer se zanese.

Reci iskreno: smeta mi nacin na koji shkorpi tretira Ruse.
Onda vec izrazavas sta mislis.

Ja sam lepo napisao u skladu sa temom: Jelasis morao da podnese ostavku, kao neprijatelj Putinizma i Putinovog puta u Srbiji.
I obrazlozio. Ne citas. Lepse ti je kad skusha zove Ruse da nas oslobode.
E jebi ga Radulac. Nisam ocekivao od tebe tako.

Stvarno ti preporucujem da prociras post od pocetka do kraja, kad se latis odgovora.
Ili ti znas odgovor cim procitas ime korisnika?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ja jesam pre nekoliko meseci napisao da ce Jelasic da leti ..... Al to je bilo .. u afektu ....  Smile

Sad si me iznervirao , pa cu izjaviti da je sledeci Dinkic .....  Smile

Eto .

p.s. Zaustavimo Putina!  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 10:28:03 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia N95 8gb
Jelašić podneo ostavku

RADOVAN Jelašić, guverner Narodne banke Srbije, posle šest godina na ovoj funkciji, odlučio je u utorak da se povuče.
- Ostavka je neopoziva i podnosim je iz ličnih razloga - naveo je Jelašić u pismu upućenom Dejanu Šoškiću, predsedniku Saveta NBS. - Molim vas da u skladu sa članom 31. Zakona o Narodnoj banci Srbije pokrenete postupak pred odborom Narodne skupštine Republike Srbije, nadležnim za finansije, u kome će se utvrditi ispunjenost uslova za prestanak funkcije guvernera pre isteka mandata.
Posle ove formalne ostavke, Savet NBS će o tome obavestiti nadležni skupštinski Odbor za finansije, koji odlučuje i o kandidatu za novog guvernera i predlaže ga Skupštini Srbije.
Detalje o svom odlasku guverner na konferenciji za novinare nije želeo da iznosi, a o ovom činu jedino je pola sata pre izlaska pred medije obavestio Borisa Tadića, predsednika i Mirka Cvetkovića, premijera Srbije.
- Rešenje za smanjenu domaću tražnju u Srbiji nije povećanje tekuće potrošnje, već javnih investicija, za šta već postoji obezbeđen novac - izjavio je u utorak Jelašić. - Najveći izazov u srpskoj ekonomiji ostaje tekuća potrošnja, a povećanje plata u javnom sektoru i penzija ne bi trebalo da bude politička, već pre svega ekonomska kategorija.
Upravo ovaj stav koji Jelašić zagovara već duže vreme,nasuprot stavu vlade, kako se spekuliše, mogao je da bude povod da podnese ostavku. A inicijalna kapisla, odnosno kap koja je prelila guvernerovu čašu i navela ga da prelomi i da se povuče, sasvim verovatno je odluka Ministarstva ekonomije da subvencioniše gotovinske kredite za građane, kako bi se pospešila potrošnja i pritisak da poveća granicu za rate kredita sa 30 na 40, odnosno 50 odsto zarade.
Upravo su svi očekivali da će na konferenciji za novinare da iznese svoju novu odluku o povećanju ovog limita, koja zapravo i nije bila njegova, jer je uvek smatrao da građani treba da kontrolišu svoje zaduživanje, naročito sada u vreme krize, kako ne bi zapali u problem sa otplatom kredita.
Prave razloge zna sam guverner, koji je bio tajanstven do trenutka kada je izustio ostavku. Ni njegovi najbliži saradnici nisu bili obavešteni da će se povući sa ove funkcije i bili su zatečeni kada je izgovorio da odlazi iz NBS. Iako je poručio da nije bio izložen političkom pritisku u poslednjih godinu dana, a naročito od novembra prošle godine, kada je dinar počeo da slabi, često je bio prozivan sa raznih strana, pre svega da nedovoljno brani domaću valutu, a i sam je iznosio kritike na rad Vlade.
Iako mu mandat ističe za dve godine, odlučio je da se povuče. - Funkciju guvernera nikad nisam shvatio kao jednu udobnu fotelju, gde ću sačekati penziju, već isključivo kao profesionalni i stručni izazov, što je naravno vremenski ograničen period - rekao je Jelašić i zahvalio se saradnicima u centralnoj banci na dosadašnjoj saradnji posle odluke da podnese ostavku.
Takođe je naglasio da nema planove za budućnost i podsetio je da, po zakonu, u narednih godinu dana ne može da radi u komercijalnim bankama. Prema njegovim rečima, nema novu poslovnu ponudu i nije doneo odluku gde će ubuduće raditi, ni da li će ostati u Srbiji.      Što se tiče njegovog naslednika, kako stvari stoje, predložiće ga Demokratska stranka. Kako se može čuti najverovatnije će to biti bankar.

BIOGRAFIJA
RADOVAN Jelašić je za guvernera Narodne banke Srbije izabran dva puta - 25. februara 2004. i ponovo 26. septembra 2007. To mu nije bilo prvo zaposlenje u ovoj instituciji. Decembra 2000. godine izabran je za viceguvernera.
U julu 2003. podneo je ostavku na mesto viceguvernera, pošto je sa mesta guvernera smenjen Mlađan Dinkić. U februaru 2004. je postao direktor HVB banke, ali se brzo vratio u NBS.
Član je stranke G 17 plus od njenog osnivanja, ali je posle izbora za guvernera zamrznuo članstvo u stranci.
Rođen je 19. februara 1968. godine u mestu Baja u Mađarskoj. Pored srpskog i mađarskog, kao maternjih jezika, govori engleski, nemački i ruski. Oženjen je Anastasijom, Amerikankom grčkog porekla i imaju tri sina.
Jelašić je osnovnu i srednju školu završio
u Mađarskoj, diplomirao je 1992. na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirao 1995. na Univerzitetu Ilinois u Čikagu, gde je godinu dana bio asistent.

PREMIJER CVETKOVIĆ: BEZ OBRAZLOŽENJA
PREMIJER Srbije Mirko Cvetković rekao je u utorak da mu je žao što je guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić podneo ostavku na tu funkciju.
- Obavestio me je da će podneti ostavku, ali nije obrazložio koji su to lični razlozi zbog kojih je doneo takvu odluku - kaže Cvetković. - Dogovorili smo se da na tom mestu guvernera ostane do izbora novog guvernera. Iako je ponekad bilo nesuglasica probleme smo rešavali “konstruktivno”.

MINISTARSTVO EKONOMIJE: IZNENAĐENI
KAKO nam je rečeno u Ministarstvu ekonomije, potpredsednik i ministar ekonomije u utorak je saznao da se njegov nekadašnji viceguverner i blizak saradnik Radovan Jelašić odlučio da podnese ostavku.
- Iznenađeni smo i iskreno nam je žao zbog odluke Radovana Jelašića da napusti NBS - kažu u Ministarstvu ekonomije, i dodaju da se nadaju da će i budući guverner posao obavljati kvalitetno koliko i dojučerašnji prvi čovek centralne banke.

NOVE MERE JELAŠIĆ NAJAVIO NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE U NBS
SNIŽENA REFERENTNA KAMATA

MONETARNI odbor Narodne banke Srbije na sednici u utorak snizio je stopu referentne kamate sa 9,5 na devet odsto, jer je procenjeno da je inflacija usporena više nego što je bilo očekivano, izjavio je u utorak Radovan Jelašić, guverner Narodne banke Srbije (NBS) na konferenciji za štampu na kojoj je dao i ostavku na tu funkciju, ali nije spominjao keš kredite, koji treba da “krenu” od sledeće nedelje.
Prema rečima guvernera Jelašića, tražnja je uz zamrznute plate i penzije smanjena i pored ekonomskog oporavka. Dosadašnja ostvarena stabilnost cena je, po njegovom mišljenju, rezultat male tražnje na tržištu, pada cena hrane, ali i restriktivne monetarne politike.
U prvom tromesečju rast potrošačkih cena iznosiće oko 2,2 odsto, kao posledica poskupljenja kontrolisanih cena, električne energije, cigareta i naftnih derivata.
Inflacija će, najverovatnije, u prvoj polovini godine ostati ispod donje granice, da bi se zatim približila cilju za kraj 2010. godine od šest, plus, minus dva odsto.

REAKCIJE NA TRŽIŠTU DEVIZA POSLE ODLASKA
UTICALO I NA KURS

NARODNA banka Srbije prodala je u utorak 40 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu zbog prevelike dnevne oscilacije kursa. Do 14 časova, indikativan ili preliminarni kurs je iznosio 99,55 dinara, ili za pet para više od zvaničnog kursa u utorak. Posle vesti da guverner podnosi ostavku došlo je do naglog rasta cene evra, tako da je u poslepodnevnim satima skočio na 99,85 dinara. Centralna banka je intervenisala i uspela da ga obori na 99,74 dinara. Ali, to je kurs koji je za 24 pare viši nego u utorak.
Centralna banka je od početka godine na međubankarskom deviznom tržištu prodala 611,5 miliona evra.

TAČKE SPORENJA
”NE” VEĆIM PENZIJAMA      (februar 2009.)
Dok je PUPS početkom prošle godine insistirao na povećanju penzija, guverner je među prvima upozoravao da to - jednostavno ne može.
- Ove godine od ukupno isplaćenih penzija 40 odsto je transfer iz budžeta, a 60 odsto je ono što se uplaćuje na račun penzionog doprinosa. Smanjite penzije, upravo tako. Ja znam da je to nepopularno - poručio je Jelašić.

NEĆE MANJU PLATU      (april 2009.)
NEZAVISNOST Narodne banke Srbije guverner je branio čvrstim stavom da ne prihvata sudbinu ostalih javnih službenika koja donosi smanjenje plata. Poručio je da neće da radi za maksimalnu platu od 180.000 dinara i zapretio ostavkom.

BUKA OKO KURSA     ( januar 2010.)
U danima slabljenja dinara guverner se zamerio mnogima. Za stabilnim kursom vapili su privrednici, pre svega uvoznici, a značajnije intervencije NBS očekivali su i u Vladi. Odbio je sastanak sa privrednicima. Oštrim tonom je upozoravao da svaka intervencija na deviznom tržištu znači smanjenje deviznih rezrevi zemlje.

APELI VLADE     ( januar 2010.)
Razumevanja za čvrst stav guvernera sve je manje bilo i u Vladi Srbije. Ministar ekonomije Mlađan Dinkić je poručivao da smatra da bi Narodna banka morala jače da interveniše, pogotovo što imamo visok nivo deviznih rezervi. Guverner je odgovarao da je zadatak NBS ciljana inflacija i da ona nije ugrožena.

STAV SA KOPAONIKA      (mart 2010.)
GLAS guvernera Radovana Jelašića izdvojio se na Biznis forumu na Kopaoniku. Dok je ministar ekonomije Mlađan Dinkić ponovio svoj stav da treba stimulisati tražnju, najavio uvođenje dinarskih keš kredita i ostao pri stavu da plate i penzije treba odmrznuti, Jelašić je upozorio da može da nam se desi - grčki scenario i to ako hitno ne smanjimo javnu potrošnju.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Crvrc
Gde bre komesar da leti. To je protivno Putinizmu.
Mladja je maskiran Putinovac.

Jelasic je morao to da uradi. Slazem se da i nisu licni razlozi, nego je sam rekao: marzha, marzha hoce da odredjuje kurs.
E to ne moze. I u krizi dzepovi moraju biti puni.
Kaze smanjete potrosnju? Pa ne moze bato. velik burag u Srbina, kao on to ne zna?
Ako su stari Grci, merili nivo civilizacije kolicinom utrosene vode, u Srbiji mozes da meris standard kolicinom bacenog hleba.
Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 10:39:00 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Dominikče, bravo  Smile

Škorpione, možemo li na jednoj temi da pričamo bez pominjanja "kuratih Rusa na tenkovima" jer oni stvarno nisu tema ovde...

Citat
Jelasis morao da podnese ostavku, kao neprijatelj Putinizma i Putinovog puta u Srbiji.
ovo je čista glupost i to si napisao samo da bi skrenuo temu na Ruse (kao i svaku)...

Mene stvarno ne zanimaju Rusi, imam sa njima zajedničkog koliko i sa ... Indonežanima...
A ti se postavljaš kao da smo sve prodali Rusima, da imamo samo ruske banke, da nam se uvodi ruski jezik kao obavezan u škole... čoveče, nema ih !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Dominikče, bravo  Smile

Škorpione, možemo li na jednoj temi da pričamo bez pominjanja "kuratih Rusa na tenkovima" jer oni stvarno nisu tema ovde...

Citat
Jelasis morao da podnese ostavku, kao neprijatelj Putinizma i Putinovog puta u Srbiji.
ovo je čista glupost i to si napisao samo da bi skrenuo temu na Ruse (kao i svaku)...

Mene stvarno ne zanimaju Rusi, imam sa njima zajedničkog koliko i sa ... Indonežanima...
A ti se postavljaš kao da smo sve prodali Rusima, da imamo samo ruske banke, da nam se uvodi ruski jezik kao obavezan u škole... čoveče, nema ih !
Vidim ja da se ti stavljas na petokolonasku stranu, cim si protiv Rusa.
Nekorektan si. Toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Dominikče, bravo  Smile

Citat

Изгледа да му је неки руја 45 спопадао "некога" из куће па се напалио на њих.
Можда је и крв прорадила.... Smile.......чекај 1949 година јели 1948 било руса око Панчева? Smile
Као што каже Радулац:јебо вас рус и то курати. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy IIs

Kao i obično, pričaš o sporednim stvarima, a zaboravljaš suštinu.  

Sve sto sam napizao nije bila niti jedna sporedna stvar sve je to go kriminal nad ovim narodom za koje je odgovoran despot Boris Tadic njegov DS i G17!  Smile
Idemo redom!!!

Citat
Suština je da Srbija nema razvojni budžet, već 80% budžeta ide u socijalne svrhe. Suština je da Srbi najviše vole da parazitiraju i da žive na tuđoj grbači.
A zasto je to tako?
Privreda ne postoji, ekonomija unistena, pravni sistem korumpiran, i onda dodje neki DS i ono sto ima rasproda za pare koje sami investiraju ko zna gde, znaci kriv je DS i Boris Tadic!

Citat
Suština je da imamo 1,6 miliona penzionera, od kojih bar trećina su lažni penzioneri koji su podmićivanjem došli do penzije. Imamo masu lažnih invalida, masu bespotrebne birokratije itd.
Za to si u pravu ali za to je postojao perod od 10 godina da se resi to ako je bilo volje. Oni koji kriminalno delo ne rasvetljavaju krivi su koliko i oni koji to kriminalno delo cine! Znaci, krivi su DS i Boris Tadic!

Citat
Suština je da imamo preglomazna javna preduzeća, u kojima je zaposleno desetine hiljada parazita, koja posluju sa gubitkom, iako su monopolisti na tržištu itd. EPS gubitaš??? NIS gubitaš??? O parazitima u državnim organima neću da trošim reči.
O parazitima iz drzavnih preduzeca i UO o IO NISa JATa EPSa ne vredi ni pricati tu sedi kadar DS-a SPS-a G17, ko je sve to trebao da rascisti zadnjih 10 godina i ko je za novonastalu situaciju kriv, DS i Boris Tadic

Citat
Suština je da nemamo privredu i da se na prste jedne ruke mogu nabrojati fabrike koje usprešno mogu da posluju na slobodnom tržištu.
Sustina je u tome da su zadnjih 10 godina isti ljudi na vlasti i oni nisu uradili nista da iole poprave sranje u privredi nego su prodali samo ono sto je kako tako radili, a ko je bio u vlasti i ko je sve to omogucio, DS i Boris Tadic

Citat
I ti mi sad pričaš o krivici DS-a i Tadića. Jeste, DS je kriv jer se uklopio u populizam i kardeljevsku samoupravljačko-parazitsku demagogiju koja vlada na ovim prostorima već 65 godina. Kakav narod, takvi mu
vlastodršci
.
To su samo izgovori ako ti neko da jabuku to ne znaci da moras da je uzmes zar ne?
Ko ga je terao da se ponasa kao apsolutista i da se uklapa u sablone komunizma? Ili je on oduvek bio samo se pretvarao? Evidentno je da je kriv DS i Boris Tadic

Citat
Krive su sve vlade od 5. oktobra jer im je glavni cilj u privatizaciji bio da se ratosiljaju preduzeća, ne vodeći računa da većinu tajkuna i tajkunčića ne interesuje povećanje proizvodnje i oživljavanje privrede već ih interesuje zemljište, lokacija preduzeća i poslovni prostor.
Ovo se slazemo ali ne treba zaboraviti da je u svakoj vladi sedeo G17, DS i Boris Tadic

Citat
Doduše, nije dužnost tajkuna da oživljava privredu, to je dužnost Vlade da adekvatnom zakonskom regulativom i poreskom politikom stimuliše tajkune da se bave proizvodnim delatnostima, a ne da preprodaju zemljište i poslovni prostor.
Tako j eto je duznost vlade, a ko je sedeo u vladi i nije radio nista na razvoju proizvodnih delatnosti vec samo na preprodaji zemljista i poslovnog prostora, DS i Boris Tadic

Citat
Sve u svemu, Jelašić je jedan od retkih koji je znao svoj posao i dobro ga obavljao, a sad kad na njegovo mesto dođe neki partijski poslušnik, videćeš vrlo brzo koliko vredi stručan guverner koji se rukovodi zakonima struke, a ne populizmom u svrhu krpljenja šupljeg budžeta i kupovinom socijalnog mira.
Ovo ne bih da komentarisem jer ce doci sigurno covek koji odgovara DS i Borisu Tadicu!

Citat
Voleo bih da grešim, ali sam sto posto siguran da je na redu lagano čerupanje deviznih rezervi, a to može da nas odvede samo u još veću propast, u boljitak sigurno ne.
Eto vidis i sam pricas sta ce se desiti a ne spomisnjes krivca za tu jos vecu propast i cupanje deviznih rezervi kriv je DS i Boris Tadic!

---------------------------------------------------
Da rezimiramo:
Srbija takva je kakva je u ovom trenutku nema veceg neprijatelja od njenog predsedniak Borisa Tadica i njegove Demokratske stranke!  Smile

Resenje:

Toma Kurton + dr. VK.

Zaboravio si da se SPS infiltrirao ponovo u vlast.

Dominikče, bravo  Smile

Citat

Vidi "kurati Rus na tenku" i Putinizam nemaju veze sa Rusima, imaju veze samo sa nasim mentalitetom.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 10:52:13 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 15:08:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.