Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 10:14:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelasic podneo ostavku  (Pročitano 31892 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Мишеви напуштају брод који тоне.
Још само да нађу жртвеног јарца ког ће окривити за пропаст.

Па Коштуница је крив то је бар јасно Smile

И Амфилохије..и Амфилохије.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ја сам спреман и већ трљам руке а станислав ће цркнути од глади Smile Smile
виза мајсторе и на бауштелу у букурешт...или у јавни клозет у пешти Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Znao sam da će do ovoga doći jer je Jelašić već nekoliko puta javno odbio da Vladi "pozajmi" novac iz deviznih rezervi.

Nešto mi ovo miriše na već viđeni scenario iz 90-te, pa onda isto 95-te.

Lepo napisi, za kolaps u drzavi krivi su DS i despot Boris Tadic sa svojim saradnicima!

Sta se pravis naivan ko francuska sobarica, sad je sloba mrtav politicki 10 godina fizicki zadnjih 4, nema ga ni kostunica, radikali razbijeni u param parcad, seselj na robiji zadnjih 6-7 godina, EU je na nasoj strani, SAD na nasoj strani Rusija na nasoj strani Kina na nasoj strani??? U cemu je problem bre napsi lepo!

Problem je u:

Najvecem olosu i neprijatelju Srbije i Srpskog naroda, u ovom trenutku, predsedniku Borisu Tadicu i njegovim repovima u vidu Dinkica, Dacica, Jelasica, Djelica... i tajkuna koji ga placaju da radi sve protiv Srbije i naroda koji zivi u Srbiji!

koliko milijardi je uslo u Srbiju od 2000e na ovamo jel znas ti to?
Koliko kilometara puta sagradjeno koliko mostaova podignuto?
Koliko put aje uvecana administracija, koliko se spucalo na krkanluke!

I nemoj slucajno da si mi odgovorio kako je kostunica kriv, ili da je djindjic ziv ne bi bilo tako!

Od 2000-e DS je non stop na vlasti kao i g17 i za mene su oni jedini krivci za sve lose u privredi i ekonomiji za losu privatizaciju za svu pljacku, otimacine iz budzeta za namete, i ne ukidanje monopola za ne unistavanje mafije i kriminala!

Jelasic je kupio vilu na dedinju za pola njene vrednosti, i otplatio od plate, kad su zamrznute i smanjene plate on je tuzio Srbiju i dobio je na sudu za debe pare odstete jer mu je smanjena plata!

I sada moze komotno da proda vilu za 3x njene vrednosti koju je platio plus od odstete drzave Srbije ladno napusta zemlju sa par miliona eura u keshu!

Kao i obično, pričaš o sporednim stvarima, a zaboravljaš suštinu.  

Suština je da Srbija nema razvojni budžet, već 80% budžeta ide u socijalne svrhe. Suština je da Srbi najviše vole da parazitiraju i da žive na tuđoj grbači.

Suština je da imamo 1,6 miliona penzionera, od kojih bar trećina su lažni penzioneri koji su podmićivanjem došli do penzije. Imamo masu lažnih invalida, masu bespotrebne birokratije itd.

Suština je da imamo preglomazna javna preduzeća, u kojima je zaposleno desetine hiljada parazita, koja posluju sa gubitkom, iako su monopolisti na tržištu itd. EPS gubitaš??? NIS gubitaš??? O parazitima u državnim organima neću da trošim reči.

Suština je da nemamo privredu i da se na prste jedne ruke mogu nabrojati fabrike koje usprešno mogu da posluju na slobodnom tržištu.

Suština je da u toj i takvoj Srbiji jedino NBS je bila dobro vođena i jedina institucija koja je služila svojoj pravoj nameni. Narodna banka nigde u svetu nije humanitarna organizacija, i ne služi za raspodelu humanitarne pomoći socijalnim slučajevima.

I ti mi sad pričaš o krivici DS-a i Tadića. Jeste, DS je kriv jer se uklopio u populizam i kardeljevsku samoupravljačko-parazitsku demagogiju koja vlada na ovim prostorima već 65 godina. Kakav narod, takvi mu vlastodršci.

Krive su sve vlade od 5. oktobra jer im je glavni cilj u privatizaciji bio da se ratosiljaju preduzeća, ne vodeći računa da većinu tajkuna i tajkunčića ne interesuje povećanje proizvodnje i oživljavanje privrede već ih interesuje zemljište, lokacija preduzeća i poslovni prostor.

Doduše, nije dužnost tajkuna da oživljava privredu, to je dužnost Vlade da adekvatnom zakonskom regulativom i poreskom politikom stimuliše tajkune da se bave proizvodnim delatnostima, a ne da preprodaju zemljište i poslovni prostor.

Sve u svemu, Jelašić je jedan od retkih koji je znao svoj posao i dobro ga obavljao, a sad kad na njegovo mesto dođe neki partijski poslušnik, videćeš vrlo brzo koliko vredi stručan guverner koji se rukovodi zakonima struke, a ne populizmom u svrhu krpljenja šupljeg budžeta i kupovinom socijalnog mira.

Voleo bih da grešim, ali sam sto posto siguran da je na redu lagano čerupanje deviznih rezervi, a to može da nas odvede samo u još veću propast, u boljitak sigurno ne.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
I ja sam spreman i trljam ruke , a Zemunac je da crkne od glada  Smile....   ljuta glada i nevolje ljute ....  Smile

Viza  efendijo  i na baustelu u Trabzon ... ili u javni klozet u Dijarbakiru  .....
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Voleo bih da grešim, ali sam sto posto siguran da je na redu lagano čerupanje deviznih rezervi, a to može da nas odvede samo u još veću propast, u boljitak sigurno ne

не грешиш...у праву си 100% Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Voleo bih da grešim, ali sam sto posto siguran da je na redu lagano čerupanje deviznih rezervi, a to može da nas odvede samo u još veću propast, u boljitak sigurno ne

не грешиш...у праву си 100% Smile
100% tacno....ma sve ce oni da urade samo da ostanu na vlasti.Nema vise ni investicija,ni pomoci sa strane,privreda je u totalnom rasulu tako da im ostaje jos samo to da "ocerupaju."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230

Kao i obično, pričaš o sporednim stvarima, a zaboravljaš suštinu.  

Suština je da Srbija nema razvojni budžet, već 80% budžeta ide u socijalne svrhe. Suština je da Srbi najviše vole da parazitiraju i da žive na tuđoj grbači.

Suština je da imamo 1,6 miliona penzionera, od kojih bar trećina su lažni penzioneri koji su podmićivanjem došli do penzije. Imamo masu lažnih invalida, masu bespotrebne birokratije itd.

Suština je da imamo preglomazna javna preduzeća, u kojima je zaposleno desetine hiljada parazita, koja posluju sa gubitkom, iako su monopolisti na tržištu itd. EPS gubitaš??? NIS gubitaš??? O parazitima u državnim organima neću da trošim reči.

Suština je da nemamo privredu i da se na prste jedne ruke mogu nabrojati fabrike koje usprešno mogu da posluju na slobodnom tržištu.

Suština je da u toj i takvoj Srbiji jedino NBS je bila dobro vođena i jedina institucija koja je služila svojoj pravoj nameni. Narodna banka nigde u svetu nije humanitarna organizacija, i ne služi za raspodelu humanitarne pomoći socijalnim slučajevima.

I ti mi sad pričaš o krivici DS-a i Tadića. Jeste, DS je kriv jer se uklopio u populizam i kardeljevsku samoupravljačko-parazitsku demagogiju koja vlada na ovim prostorima već 65 godina. Kakav narod, takvi mu vlastodršci.

Krive su sve vlade od 5. oktobra jer im je glavni cilj u privatizaciji bio da se ratosiljaju preduzeća, ne vodeći računa da većinu tajkuna i tajkunčića ne interesuje povećanje proizvodnje i oživljavanje privrede već ih interesuje zemljište, lokacija preduzeća i poslovni prostor.

Doduše, nije dužnost tajkuna da oživljava privredu, to je dužnost Vlade da adekvatnom zakonskom regulativom i poreskom politikom stimuliše tajkune da se bave proizvodnim delatnostima, a ne da preprodaju zemljište i poslovni prostor.

Sve u svemu, Jelašić je jedan od retkih koji je znao svoj posao i dobro ga obavljao, a sad kad na njegovo mesto dođe neki partijski poslušnik, videćeš vrlo brzo koliko vredi stručan guverner koji se rukovodi zakonima struke, a ne populizmom u svrhu krpljenja šupljeg budžeta i kupovinom socijalnog mira.

Voleo bih da grešim, ali sam sto posto siguran da je na redu lagano čerupanje deviznih rezervi, a to može da nas odvede samo u još veću propast, u boljitak sigurno ne.
Zato je i dao ostavku.
Sustina jeste da mi imamo jedno totalno nekvalifikovano stanovnistvo i totalno neradno.
Od ovih donacija, kojekavih kurseva su se dosta ljudi dokazali kao dobri u administraciji, ali nema leba od toga.
Isto kao sto nema leba od infrastrukture, ako nemas sta da vozis drumovima.
Mladi ljudi, cim nesto nauce, odmah hvataju maglu.Ostaju penzioneri i polupismeni.
Seljaka ima sve manje, kao rezultat strasne eksploatacije tog sloja stanovnistva i ne vidim neku perpsektivu kad ne postoji zelja da se to ispravi.
Poljoprivreda je jedini izlaz, ali drzava treba da regresira seljaka da bi proizveo primarnu sirovinu, dok tek prerada, koje nema, u finalne proizvode bi trebala da donese lovu.

Ja mislim da je ipak bolje da cekamo kuratog Rusa. Stici ce on kad tad.Napravimo lecilista, pa ga lecimo od ciroze jetre.I svi sretni.To bi bila ideja vodilja Putinizma sa Srbiju.

Salu na stranu, sada samo da dostignemo Hrvate, nam treba destak godina uspesnog razvoja.
Dostici tri puta veci neto nacionalnidohodak, koliko oni imaju, je fakticki nedostizno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
kakva bre poljoprivreda   Smile

gde je još primarni sektor pokretač razvoja ?! Možda u Afganistanu...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510

Прерада цвећа тј мака Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230

Ma bre jel ti citas sta ja pisem?
Primarni sektor se regresira, a finalni proizvod se oprezuje.
Od psenice pravis brasno, pa od brasna valjusak iliti knedla ako ti je lepse, pa to prodajes.
Od kukuruza se prave 1000 proizvoda. trebas to praviti, trgovati, prodavati.
A ti ne mozes taj valjusak da napravis jer cekas kuratog Rusa i trazis sise od Borisa i zmirkavog.
Pa su ljudi prodali sve da ti daju sise.Sada sise vise nema, moraces na rusku piljevinu a i ona na zajam.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 10:14:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.