Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 20:13:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jel i za ovo kriv Beograd?  (Pročitano 9229 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 45.0.2454.94
Kompletan zaokret u ulaganjima, razmisljanju je potreban. Treba obesmisliti selidbu u Beograd ulaganjima u ostale krajeve. Treba zapostaviti ulaganja u Beograd i fokusirati se na razvijanje ostatka Srbije.  Tako ce trend da se promeni i Beograd i Srbija ce da prodisu. Al naravno to se nece dogoditi jer ne sme se dozvoliti da ljudi u Beogradu budu nezadovoljni. I tako pusimo tri pakle cigareta a imamo rak pluca.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2015, 10:17:01 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Stvarno, kad će da počnu Beograđani masovno da se slivaju u gradove u ostatku Srbije? Mislim, ovde se time kobajagi preti, kao "videli biste vi kad bi vam Beograđani sišli dole"...

A da, nema ništa od toga, jer je ipak jasno da se u Beogradu bolje živi. Da nije tako, neko bi već ostvario tu pretnju dosad.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung SGH-E590
A Beogradjani su krivi zato sto se u Beogradu bolje zivi?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Kompletan zaokret u ulaganjima, razmisljanju je potreban. Treba obesmisliti selidbu u Beograd ulaganjima u ostale krajeve. Treba zapostaviti ulaganja u Beograd i fokusirati se na razvijanje ostatka Srbije.  Tako ce trend da se promeni i Beograd i Srbija ce da prodisu. Al naravno to se nece dogoditi jer ne sme se dozvoliti da ljudi u Beogradu budu nezadovoljni. I tako pusimo tri pakle cigareta a imamo rak pluca.

Ne znam o kojim "nezadovoljnim ljudima u Beogradu" pricas. Evo, u jednom uglu ringa  Smile smo ovde Hkj i ja. Koliko vidim, nas dvoje bas i delimo ovo tvoje misljenje, mislim ovaj deo o ulaganjima (posto je to nekako i ide sa pricom o decentralizaciji) a tvrdim da u tom uglu ringa ima nas jos podosta.

Daklen Orfe, naravoucenije, porazmisli o podrsci koju dajes Bg-u na vodi  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat

Barem bi trebalo da prestanu da se kurobecaju i poriču očigledno. A ne da kad im kažeš da gradovi po Srbiji nemaju ni budućnost ni perspektivu, pa se zbog toga ljudi odatle masovno slivaju u Beograd, kukaju kako ni u Beogradu nije sjajno jer zbog došljaka nemaju gde da sednu u autobusu. Buhu, šmrc.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86

Ne znam o kojim "nezadovoljnim ljudima u Beogradu" pricas. Evo, u jednom uglu ringa  Smile smo ovde Hkj i ja. Koliko vidim, nas dvoje bas i delimo ovo tvoje misljenje, mislim ovaj deo o ulaganjima (posto je to nekako i ide sa pricom o decentralizaciji) a tvrdim da u tom uglu ringa ima nas jos podosta.
Sta vi radite povodom decentralizacije osim sto demantujete pricu da se u Beogradu bolje zivi nego u ostatku drzave. Osim sto se zgrazavate na jedan dobar automobil PU Novi Sad, sto kukate na nedostatak ambulanti u beogradu a ima ih 74puta vise nego u Uzicu(neracunajuci kombije).

Jer zamisli mi imamo jednu ambulantu na 300 hiljada ljudi a vi imate 74 na dva miliona. Ali mi smo kukavci i foliranti sto se zalimo.

A podrska Beogradu na vodi? O njemu mogu da pricam samo na osnovu prica drugih ljudi i na osnovu neke tehnicke strane. Sto se politike i zakeranja tice nemam sta da kazem na tu temu.

Citat

Barem bi trebalo da prestanu da se kurobecaju i poriču očigledno. A ne da kad im kažeš da gradovi po Srbiji nemaju ni budućnost ni perspektivu, pa se zbog toga ljudi odatle masovno slivaju u Beograd, kukaju kako ni u Beogradu nije sjajno jer zbog došljaka nemaju gde da sednu u autobusu. Buhu, šmrc.
Bravo doktore.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2015, 12:12:45 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Šta da vam kažem... odcepite se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Dva moda postoje
1. Ko vas jebe
2. They took are jobs

Mi smo u ovom slucaju emigranti(jugovici, meksikanci...) a vi ste Ameri.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2015, 12:15:33 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Baš tako.

Pošto smo utvrdili da zbog gluposti naroda koji ne ume da bira vođe od decentralizacije nema ništa, ne preostaje ništa drugo osim da se odcepite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Dzoni, ovde to niko nije ni tvrdio, narocito ne to za mesta u prevozu. Ali se jeste tvrdilo da pare gradova u Srbiji idu u budzet grada Beograda. Pa ne idu. I imate na temi eto nas dvoje relativno  Smile razumnih ali ste uprli toliko u svom stavu da smo "mi" za sve krivi da ne moze ni diskusija da se vodi, tako da dobijete pocetni Hkj (pa i moj) nastup na temi. Smiley

A "vama" moze da se za ovo "kurobecanje" vrati poricanje vase nezainteresovanosti za rodne krajeve Smiley

Za odnos je potrebno najmanje dvoje  Smile

Za Ornafelina

A sta ti radis po pitanju decentralizacije? Osim sto tvrdis da neko drugi, opet, treba da potegne i resava problem? Nadam se da ga neces resavati nesto slicno "problemu" novih vozova  Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2015, 12:22:38 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 20:13:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kriv ovo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.