Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 05:37:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jel i za ovo kriv Beograd?  (Pročitano 9206 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Napokon da se oko nečega dogovorimo. Smiley

Jedva čekam! Želim sve najbolje i što skorije i brže otcepljenje! Smiley

P.S. Predlažem da se čujete sa Muftijem a i onim šiptarima u PMB, ići će brže i lakše ako se odradi u grupi.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2015, 00:37:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86

Jel vam poznat ovaj trend rasta/opadanja stanovnistva po gradovima?  Smile Hvala nekom visem bicu koje mozda postoje na tome sto i dalje ima nekih ljudi koji ne odustaju od borbe. ZNam neke velike borce koji su odustali i shvatili da nema pomoci. Problem nam je toliko zasao u krv da nikakvom terapijom ne mozemo da ga izlecimo, mozemo da ga odlozimo samo.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Da ne trpite istripovane Beograđane koji tripuju veličinu kad dođu u ...

Najjaca je fora kad kazu kako Beogradjani ne vole nikog jer je van Beograda, pa druskane da su obrnute uloge video bih tebe kako bi reagovao na ljude koji ti svakodnevno dolaze iz ostatka Srbije a i sire.

Mene samo interesuje sta bi bilo u njihovim glavama kad bi zaista sad odjednom u njihov grad u slicnom broju dolazili razni ljudi sa svih strana, kad bi se u tom njihovom gradu desavalo sve slicno ono sto se desava u Bg-u, kad bi svakome kome se digne otisao na trg i kenjao o nekim glupostima, kad bi se svakodnevno vozili gradskim prevozom... Mislim da ne bi izdrzali ni 3 dana.

Sto se tice tripovanja velicine imam utisak da je vise tripuju ovi iz unutrasnjosti, a pogotovo iz CG, kad dodju u Beograd nego obrnuto. Iskreno mnogi od njih se mogu po ponasanju prepoznati na ulici ili u prevozu, slobodniji su znatno iako su napaceni zbog zlih Beogradjana  Smile. Srecom pa nisu svi takvi, ima i normalnih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Tek ce da ih bude, na kraju cemo svi da budemo jedna srecna beogradska druzina. A ostali ce da budu seljaci, cekaj koji ostali? Smile

IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.73
video bih tebe kako bi reagovao na ljude koji ti svakodnevno dolaze iz ostatka Srbije a i sire.
bas tebi dolaze?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Slažem se sa svakom rečju koju si napisao.

I još dodajem, pored toga, dao bih im da žive ovde godinu dana pa da mi onda kažu šta misle o tom životu u Beverli Hilsu, pardon Beogradu. Sa sve svojim pozitivnim, ali i negativnim stranama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Pa zive u tom Beogradu Srbine  Smile

Sta ima da zamisljaju, il zive u Beogradu ili u inostranstvu. 10% zivi u svojim gradovima. Smile Makar u zapadnoj Srbiji da se ogradim.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2015, 00:57:53 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Ma vidi se iz priča što žive i što znaju stanje. Ispade da je Beograd Beverli Hils koji pljačka ostatak Srbije iliti Somaliju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
 Kakvo crno otcepljenje , svi putevi vode u Beograd.  Smile Evo Orf je dokazao pokazao kako i komšije mađari isto razmišljaju , naravno njima je Budimpešta glavna želja.
Tako da nema puno opcija ili BG ili mora da se pali preko. Mada sad i nema neke velike dileme , znam samo da stanovnici gradova po Vojvodini ubrzano napuštaju zemlju. Mađarska , rumunska i slovačka mesta po Vojvodini  su prepolovljena što se tiče broja stanovnika. Dobiju lako pasoš , i onda pravac truli zapad........
« Poslednja izmena: 04. Dec 2015, 01:06:43 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Stanje je da posao moze da se nadje i da se zaradi novac. Stanje je da kuci radis za 800 dinara dnevnicu, 12h. a u Beogradu mozes da nadjes nesto bolje. Stanje je da u Beogradu imas 30 konkursa za posao na sedmicnom nivou za datu struku a kuci imas jednom na pola godine i to je svaki drugi namesten. Smile Stanje je da u Beogradu mozes ocekivati napredak ako si dobar u poslu a kuci mozes da ocekujes stagniranje jer para nema.

Stanje je da meni mnogo prijatelja zivi u Beogradu a da tebi nijedan ne zivi u Uzicu Smile

I nista Beograd nije kriv, Beograd bi bio mnogo lepse mesto da ovakva kultura nije zavladala i da ovakvo otimanje za parce hleba nije nastalo. Sada Beograd jede sam sebe, urusava svoje ja. Sada upravo, pred nasim ocima Beograd postaje Srbija a Srbija nestaje.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 05:37:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kriv ovo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.