Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jednakost homoseksualnim parovima  (Pročitano 16851 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sas govnvljivu motku !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Ali sto se tice ovoga da ce se svijet menjati uz pomoc medija i cega sve ne ond aznaj da ce se uz pomoc istih ta svijet pokusati i nemjenjati zar ne ?
Па, нормално. Као што ће увек бити људи који ће се трудити да убеде друге да је нормално имати сексуалне односе са особама истог пола, дечурлијом, животињама, или чим већ, увек ће бити и људи који ће се трудити да докажу другачије.
Na ovo se nadovezuje njegova recenica

Citat
ispalo mi je da sam 30% gay

to je kompleksna tema recimo ima stavova da drustvo i institucije proizvode sexualnost. slozena je tema ali recimo jedan primer. u svakom zabavistu se zna da je kod igracaka iz kuhinje mesto devojkama... dakle vec se u ustanovama stvaraju pozeljne osobine i odstupanje od toga se uzima za ``nenormalno``

ovde je najveci strah da ce svi postati gay ako recimo se odrzi gay parada, ali je to toliko besmisleno da ne treba komentarisati

Ovde lezi kljuc problema stvara se dojam da ti zapravo zelis reci da je srpsko drustvo  to koje je bolesno zaostalo neprosveceno
A zasto ?
Pa zato sto po tebi ono se boji da se suoci sa svojim strahovima a jedan je da kada ovde bude organizovana parada eto svi ce da uvide koliko su zapravo bili u krivu koliko su skrivali ono sto stvarno misle koliko su optereceni drustvenim normama i da je vrijeme da izadju na vidjelo i prohvate sebe onakvim kakvim stvarno jesu
Ne lici li vam ovo na klasicnu pricu navlakusu

Inace meni je ispalo 26% i da radi se o jednom tendeciznom testu sto se po pitanjima moze i vidjeti ali eto ipak sam ga uradio nema tu nista lose
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
sa druge strane....ti jesi peder zato sto tako hoces i to je to....pazi....nemam ja nista protiv toga sto ti volis da te decko trpa u bulju i sto ti volis da mu ga duvas ali ako ti svoju neizmernu ljubav prema decacima prikazes na ulici gde se krecu deca i stariji ljudi ja cu te prvi prebiti i to bas onako....da te boli narednih 20 godina Smile

ja ipak postujem to sto si nesebican i delis svoju pamet sa nama

Citat
Па, дете неће имати правилан развој ако га одгајају две маме или два тате, као што не би имало правилан развој ако га одгајају алкохоличари, наркомани...

Сам кажеш да сте ви изложени дискриминацији. Зашто онда исто то желиш неком недужном детету?

da ali lako je nesto napisati, treba dati i neki razlog zasto je to tako. objasni mi kako to onda da deca koja imaju dve uciteljice u domu ili deca koja su vec odgajana od strane homoseksualki imaju sasvim normalan zivot i sasvim normalan razvoj?
Citat
Па у томе и јесте проблем што к...ц у твом дупету није ништа природно, него је ненормално и неприродно. Природно је да се врста продужава, а како ћете ви да је продужите?

smisao zivota nije samo produzenje vrste. time sto ces nekog transseksualca diskriminisati ne znaci da ces ga naterati da produzava vrstu. isto tako neko ko je sterilan moze da bude i heteroseksualac

Citat
Да ли си глуп или се правиш глуп? Политичари дискриминишу читаве групе људи далеко бројније од педера. И твоја (или изјава ненада чанка) да су радикали фашисти је нека врста дискриминације. А њих буде по резултатима избора некад и близу два милиона. Па кад сте се ви педери бунили што је неко други дискриминисан? Никад.

ti ni ne znas sta je diskriminacija. ovde je obicaj da oni koji nemaju pojma ni o cemu hoce druge da uce...

Citat
О православној цркви са тобом немам више намеру да расправљам.

pa naravno i ja ti preporucujem da odustanes jer tu nekako i nije bas najbolji teren...
Citat
А шта ћете са лезбејкама то не знам, ви сигурно нећете ништа, а неко ко је стрејт можда је и врати на прави пут, под условом да није нека наказа која више личи на бату него на секу.

ovo je isto fasisticki. poceo si da govoris o zenama koje mogu da se vrate na ``pravi put``, ali ako nisu ``nakaze``. znaci lepota je kljuc svega, samo lepi ljudi imaju prava - gde ces veci fasizam od ovog

Citat
Сад хоће и некрофили своју параду, па хоће зоофили своју параду, па онда хоће педофили, па хоће манијаци силоватељи, па хоће свака будала своју неку параду...

manijaci su imali svoju paradu i tu ih je podrzala kako ti kazes vecina (iako ja mislim da je vecina cutala, ali ajde). sta su drugo nego manijaci bili oni koji su isli da prebijaju ljude? zapravo isti su kao i nekrofili, jer nekrofilija je nasilje i bolest. sta je drugo potreba da nekog prebijes bez razloga? - nasilje i bolest

Citat
Ja predlazem da se dozvoli brak izmedju zivotinja...

zivotinje vec zive u zajednicama medju sobom, tako da cekamo da nas jos prosvetlis

Citat
Јесте тема прежвакана али се повремено појави нови педер који мисли да ће за параду да се избори овде на форуму.  Smile

za paradu su se ljudi izborili na ulici. prva je sprecena, druga onako, trca je vec odrzana...

Citat
А шта би држава радила да се ви педери нешто питате? Вероватно би вам постављали електричне клупе по парковима са инсталираним вибраторима да одмарате дупета док сте у пролазу...

ja mislim da bi ti imao od toga najvece koristi. konacno bi neka devojka koja je sedela sa tobom na toj klupi mogla da kaze da je zadovoljna!

Citat
Ово су шифре које лекари корите у дијагностици... ово су поремећаји сксуалности по СЗО!!!

szo je odavno skinula homoseksualnost sa liste bolesti

Citat
Niko nije rekao da ces postati gay ako gledas gay paradu! Objasni ti meni kako dete moze normalno da se razvija ako ima dva gay roditelja ili, jos gore, transvestita?

ajde ti objasni kako to sexualnost roditelja utice na dete?
Citat
На све могу да утичу али на свест српског народа и менталитет када је реч о педерлуку, не могу да утичу. И јуче и данас и сутра, ако крену у параду добиће батине. То је неминовност и то је реалност.

na poslednjoj nije bilo nista...

Citat
Ovde lezi kljuc problema stvara se dojam da ti zapravo zelis reci da je srpsko drustvo  to koje je bolesno zaostalo neprosveceno

samo pod uslovom da manijaci koji prebijaju ljude predstavljaju srpsko drustvo

IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
a ali je medju njima bilo i heteroseksualaca i nisu svi izasli samo zbog ideje da homosexualci budu ravnopravni, to je i dan tolerancije, ljubavi...

u svakom slucaju neki su dosli da izraze svoje licno sexualno opredelenje, a ovde je dosla gomila da izrazi svoju kolektivnu homofobiju i agresiju...

To je dan tolerancije ,ravnopravnosti ,ljubavi ,kazes
A ta tolerancija treba da se potvrdi prema cemu prema  obicnoj seksualnoj potrebi ? Jel prema tome. Jel to dan tolerancije kad covjek mora da pokaze razumjevanje prema necijem ponasanju koje nije za jacnu demonstraciju
SAd ces ti meni reci pa kako nije
E pa druze fino jel dozvoljen seks na javnom mjestu nije bices zakonski gonjen znaci uvedene su neke norme one su uvedene  za heteroseksulace pa oni ipak nisu trazili dan kad bi mogli da samo jednom u godini prave orgije na ulicama nego su se pridrzavali tih pravila
Zasto zato sto su to prihvatljive drustvene norme zato sto tako drustvo poznaje granice i postuke iste i sankcionise svakog ko ih prekrsi
Ono sto ta parada predstavlje je suprtonost svemu tome ono sto je njen stvarni cilj je rusene drustvenih normi zarad toga da mogu da iskazem svoju seksulanu potenciju kao da je ona glavni dio mene kao licnosti
E pa nije ona je samo jedna dio
Ravnopravnost dokle ce da seze ona to me samo zanima jel onaj ko siluje ravnopravan u drustvu  sa ostalim jel onaj ko je pedofil i zagovara nesto takvo kao normalno  takodje ravnopravan ja sam  se odmah deklarisao da protv gay osoba nemam nista licno ali ranvopravnost je nesto sto treba zasluziti da li gay osobe zasluzuju da imaju djecu i na koji nacin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.4
munlajt

Neka ih, nemoj se nastavljati Smile To im je sve sto mogu  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Neka ih, nemoj se nastavljati Smile To im je sve sto mogu
Time zelis reci sta ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da je derpe , što svi na Bureku znaju !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Sony xperia tipo
Inace meni je ispalo 26% i da radi se o jednom tendeciznom testu sto se po pitanjima moze i vidjeti ali eto ipak sam ga uradio nema tu nista lose
Схватили смо то пре пар страна Smiley Да ли је моја другарица секси? понуђени одговори: да, веома секси и не, никако...  Smile

Citat
Па, дете неће имати правилан развој ако га одгајају две маме или два тате, као што не би имало правилан развој ако га одгајају алкохоличари, наркомани...

Сам кажеш да сте ви изложени дискриминацији. Зашто онда исто то желиш неком недужном детету?
da ali lako je nesto napisati, treba dati i neki razlog zasto je to tako. objasni mi kako to onda da deca koja imaju dve uciteljice u domu ili deca koja su vec odgajana od strane homoseksualki imaju sasvim normalan zivot i sasvim normalan razvoj?
Зато што ће хомосексуалци утицати на дете да и оно постане хомосексуалац, јер је то за њих нешто најнормалније и сасвим прихватљиво... а није.

Не можеш поредити децу која живе у дому или имају само једног родитеља са децом која живе са хомосексуалцима, јер то није исто. Васпитачи у дому им ипак нису родитељи, и има неколико васпитача који се брину о много деце. Није исто да ли ћеш своју пажњу посветити једном детету, или групи од 10-15 деце.

Да хомосексуалци треба да имају децу, природа би им то омогућила...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Naravno ,iz prkna beba ne dolazi !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
A ta tolerancija treba da se potvrdi prema cemu prema  obicnoj seksualnoj potrebi ?

ne! nego prema razlicitosti. svako ko je razlicit ne sme da trpi zbog toga nasilje od nekog drugog. i to je cela prica. izlazak na ulicu je samo skretanje paznje da diskriminacija i nasilje prema tim ljudima postoji. ako je u necemu uspela prva gej parada, onda je to u cinjenici da se pokazalo da lezbijke u srbiji postoje! do tada je verovao ili ne bilo ljudi koji su smatrali da gejeva i lezbijki kod nas nema. pa i danas mnogi kazu to je ``doneto sa zapada``

Citat
E pa druze fino jel dozvoljen seks na javnom mjestu nije bices zakonski gonjen znaci uvedene su neke norme one su uvedene  za heteroseksulace pa oni ipak nisu trazili dan kad bi mogli da samo jednom u godini prave orgije na ulicama nego su se pridrzavali tih pravila

ko uopste govori o sexu na javnom mestu? ajde malo prati temu, ovde se uopste o tome ne govori.
Citat
Ono sto ta parada predstavlje je suprtonost svemu tome ono sto je njen stvarni cilj je rusene drustvenih normi zarad toga da mogu da iskazem svoju seksulanu potenciju kao da je ona glavni dio mene kao licnosti

ne radi se o sexualnoj potenciji, vec i o rodnom identitetu, o emocionalnom odnosu prema nekom... drugo radi se na kraju i o ravnopravnosti i nekoj borbi protiv homofobije, nasilja i agresije... ako su gradonacelnici pariza i berlina bili homoseksualci i bolje su vodili grad od mnogih heteroseksualaca u cemu je onda problem da je neko drugacije sexualne orijentacije i da ne krije svoju sexualnost? jel ce neko da objasni da su ti gradonacelnici bili bolesni?

niko nije isao da bije ljude na gej paradi zato sto su oni hteli sex na javnom mestu ili su dosli sa ovcama. dosli su zato sto (po njihovim recima): to je bolest, to je greh, oni ne treba da postoje, toga u srbiji nema i ne sme da bude

najgore je sto su oni tvrdili da tim prebijanjem brane srbiju. a i oni su na neki nacin dosli da iskazu svoju sexualnost. ja u tome vidim nesigurnost u sebe. zato je bilo i potrebno da to bude grupa
Citat
ali ranvopravnost je nesto sto treba zasluziti da li gay osobe zasluzuju da imaju djecu i na koji nacin

nije ovde stvar da li ces dati nekom dete. tu su inace strogi uslovi i treba da budu, ali da li znaci da ces mu recimo oduzeti zato sto je lezbijka. ili drugim recima sta ako neko dete zivi sa gejom i lezbijkom? da li im treba oduzeti zbog toga dete?

Citat
Зато што ће хомосексуалци утицати на дете да и оно постане хомосексуалац, јер је то за њих нешто најнормалније и сасвим прихватљиво... а није.

a kako to da je recimo za mnoge heterosexualce prihvatljivo da neko bude homosexualac? kako to da deca iz heterosexualnih porodica postaju homosexualci?

Citat

priroda im i jeste to omogucila. ajde objasni mi kako to priroda nije omogucila nekoj lezbejki da radja?

IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.