Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jednakost homoseksualnim parovima  (Pročitano 16768 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jesi li ti stvarno alkaš ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Схватили смо то пре пар страна Smiley Да ли је моја другарица секси? понуђени одговори: да, веома секси и не, никако.

Drago mi je sto si shvatila  Smile

Citat
A ta tolerancija treba da se potvrdi prema cemu prema  obicnoj seksualnoj potrebi ?

ne! nego prema razlicitosti. svako ko je razlicit ne sme da trpi zbog toga nasilje od nekog drugog.
A ta razlicitost i njena tolerancija ide dokle samo mi to reci

Citat
  Ono sto ta parada predstavlje je suprtonost svemu tome ono sto je njen stvarni cilj je rusene drustvenih normi zarad toga da mogu da iskazem svoju seksulanu potenciju kao da je ona glavni dio mene kao licnosti

ne radi se o sexualnoj potenciji, vec i o rodnom identitetu, o emocionalnom odnosu prema nekom... drugo radi se na kraju i o ravnopravnosti i nekoj borbi protiv homofobije, nasilja i agresije... ako su gradonacelnici pariza i berlina bili homoseksualci i bolje su vodili grad od mnogih heteroseksualaca u cemu je onda problem da je neko drugacije sexualne orijentacije i da ne krije svoju sexualnost? jel ce neko da objasni da su ti gradonacelnici bili bolesni?

O da itekako se radi o sex. potenciji itekako
Ja sam rekao da sa gradonacenikom gayom nemam problem ali sa tim dausvaju djeci imam

Citat
ali ranvopravnost je nesto sto treba zasluziti da li gay osobe zasluzuju da imaju djecu i na koji nacin

nije ovde stvar da li ces dati nekom dete. tu su inace strogi uslovi i treba da budu, ali da li znaci da ces mu recimo oduzeti zato sto je lezbijka. ili drugim recima sta ako neko dete zivi sa gejom i lezbijkom? da li im treba oduzeti zbog toga dete?

Postavio si stvari naopako da bi nekom nesto oduzeo prvo mu moras dati znaci niko nece oduzeti djeti gay paru zato sto mu ih niko nece i dati
Nadam se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.4
Bez tolerancije, ljudski rod ce nestati ... pogotovo u doglednoj buducnosti, kada se pocnu voditi ratovi zbog hrane i vode. Jedini lek ce biti-tolerancija, kome to nije jasno, zalim ga. Vise nece biti vazno bolestan, zdrav, gay, lezbo, invalid, mentol, crn, beo, zut ... ovi ratovi danas, nece biti nista u poredjenju sa onima "kada glad pozove".

Zato treba na vreme ljude suocavati sa tolerancijom ... ova rec ce tek biti vazna Smile Zivi bili, pa videli  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Bez tolerancije, ljudski rod ce nestati
Mislih pederi ce nestati ?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
A ta razlicitost i njena tolerancija ide dokle samo mi to reci

do toga da svako bez obzira na sexualnu orijentaciju moze da se oseca ravnopravnim. da ga ne vredjaju po medijima, ne prebijaju po ulici, da ga ne prozivaju zbog toga. da moze da regulise zajednicu zakonski sa onim sa kim zivi, da ne oseca strah ako je nekome rekao za svoju sexualnost...

Citat
O da itekako se radi o sex. potenciji itekako
Ja sam rekao da sa gradonacenikom gayom nemam problem ali sa tim dausvaju djeci imam

ne radi se o sex potenciji, jer sexualnu zelju ti mozes da zadovoljis i sa muskarcem a da nisi gej. ili drugim recima da li je recimo sustina heterosexualne zajednice samo u sex potenciji?

usvajanje dece je malo drugaciji problem. recimo ako neka lezbijka rodi dete i zivi sa svojom partnerkom, kako ce recimo da obezbedi da to dete ne ode u dom ako ona slucajno umre osim ako njena partnerka to dete ne usvoji? ili kako ce obezbediti zdravstveno osiguranje? to je sustina problema

isto tako ako je neko dete iz azije i ostalo u cunamiju bez roditelja, da li ce njemu biti bolje sa dve lezbijke ili u nekom satoru sa muvama? tu se radi o deci a ne o gejevima. o pravima dece a ne gejeva.

Citat
Postavio si stvari naopako da bi nekom nesto oduzeo prvo mu moras dati znaci niko nece oduzeti djeti gay paru zato sto mu ih niko nece i dati

a sta ako rodi dete?
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
a sta ako rodi dete?
A šta ako na vrbi rodi groždje ?  Smile Smile Smile

Što ne otvorite temu po uzoru na Tema: Guza moje djevojke recimo neka se zove prkno mog decka !  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2008, 18:29:04 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Bez tolerancije, ljudski rod ce nestati ... pogotovo u doglednoj buducnosti, kada se pocnu voditi ratovi zbog hrane i vode. Jedini lek ce biti-tolerancija, kome to nije jasno, zalim ga. Vise nece biti vazno bolestan, zdrav, gay, lezbo, invalid, mentol, crn, beo, zut ... ovi ratovi danas, nece biti nista u poredjenju sa onima "kada glad pozove".

Kad budes bio ili bila gladna pitacu te ja za toleranciju tu kvazi filozofiju prosipaj nekom drugom to kod gladnog ne prolazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
A šta ako na vrbi rodi groždje ?  Smile Smile Smile

ne pitam to napamet...
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.4
Nije to kvazi filozofija, to ce doci ... Ovo nije jos uvek nista. Videces sta znaci nemati vodu za pice ili hranu. Vec sad su resursi energije pri kraju, pa se ratuje tu i tamo, kada bude gola egzistencija i zivot u pitanju, ako ljudi ne budu dovoljno pametni, ostace 0,02% stanovnistva na Zemlji.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa i ja kazem  da ce doci slazem se sa tobom tu ali da ce tada da vlada tolerancija e u to nemozes nikako da me ubjedis mozes 5 strana potrosiiti jednostavno argumenti nisu na tvojoj strani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.