Ekspert sam za geopolitiku postmoderne . . Uostalom , svi smo svedoci da se moje procene nepogresivo ostvaruju , za razliku od marore drtine Bzezinskog , tupavog propagandiste Fukujame , podmuklog Hantigntona , ex teroriste Negrija .. STRATFORA ... i ostalih pacera .... ....
Imperija se radja .
Meni je fenomen kako svi "strucnjaci" znaju po 5 najizvikanijih autora i dela, i uvek ih navedu ne bi li pokazali kako oni nesto znaju. Sta sad, pominjanje Treceg talasa, Sukoba civilizacija, Kraja istorije ili necega slicnog treba nekoga da impresionira? Ili negiranje de facto dobrih dela gde se iznose premise a ne zakoni treba da nekog uveca u tudjim ocima?
Pravo da ti kazem, ja ni ne videh neke tvoje procene niti sam tebe ranije primecivao da bi argumenti "svi... moje procene" ima neku tezinu.
Ti i razni Orlovici, Pavlovici, Stojiljkovici, Blagojevici, Vukadinovici, Antonici i sl se razlikujete samo u tome sto oni svoja naklapanja vrse javno i za to uzimaju pare.
Ovakve teme mozete otvarati na onom vasem forumu gde propovedate buduci ultra-giga-mega savez izmedju Srbije, Rusije, pravoslavne Nove Gvineje i Srpske Republike Novi Zeland.