Otkud znas da sam u knjigu utisaka ,,MAXI ,, marketa fontom 72 napisao : Zivela Rusko Srpska Federacija ,, .... ....
Ал ни ти не знаш да сам одмах испод додала : Хоћемо и Антарктиду. Мислим, да би тамо на минус осамдесет било идеално место за лечење русофобије, али и србофобије, у опуштеној и радној атмосфери.
Otkud znas da sam u knjigu utisaka ,,MAXI ,, marketa fontom 72 napisao : Zivela Rusko Srpska Federacija ,, .... ....
Ал ни ти не знаш да сам одмах испод додала : Хоћемо и Антарктиду. Мислим, да би тамо на минус осамдесет било идеално место за лечење русофобије, али и србофобије, у опуштеној и радној атмосфери.
Е ово је оригинално,нема шта. Имам осјећај да би за седам дана свако ко осјети ту климу боље пјевао руску химну и унатраг него рус нормално.У јеботе која би то дресура била.
Наравно да нам је добро, па у заједници православних народа, биће добро свима, видећеш. Ако не верујеш нама, јер су ово ипак форумске дискусије, а ти поразговарај са Кустом. За почетак.
Ekspert sam za geopolitiku postmoderne . . Uostalom , svi smo svedoci da se moje procene nepogresivo ostvaruju , za razliku od marore drtine Bzezinskog , tupavog propagandiste Fukujame , podmuklog Hantigntona , ex teroriste Negrija .. STRATFORA ... i ostalih pacera .... ....