Ја бих све теме које вас двоје поотварате редом пребацивао на блаблаоницу ... или боље лоботомију
Zasto , zaboga ? Ovo je geopolitika , a to je moja uza specijalnost i nikad do sad nisam omasio u procenama , jer stanje sagledavam multidisciplinarno .
Богами Боро оно што си у претходном посту мени говори да поред кухрана на 73 начина растураш и заузимање кугле на 1074 метода.Такво оригинално и крајње аргументовано штиво дуго нисам видио.Гдје се можа набавити "стратегија и план акције коридор 2011"?
Јединство православних народа ти дође као љубав по Бори Чорби ... теоретски лепо звучи ал' је мало другачије у пракси ... ето на конто теме да није тотални оф...
а вас двоје и ваша озбиљност ... е јесте ми озбиљни у три лепе 3,14чке материне Па не можете на киоску да купите новине и кутију пљуга без да лапрдате о великој руско-српској федерацији од Арктика до Антарктика ... и причате о озбиљности.
Јединство православних народа ти дође као љубав по Бори Чорби ... теоретски лепо звучи ал' је мало другачије у пракси ... ето на конто теме да није тотални оф...
а вас двоје и ваша озбиљност ... е јесте ми озбиљни у три лепе 3,14чке материне Па не можете на киоску да купите новине и кутију пљуга без да лапрдате о великој руско-српској федерацији од Арктика до Антарктика ... и причате о озбиљности.
Ameri vec spremise svoju usranu holivudsku verziju rata. kakva ce da bude,i uz kakvu subjektivnost,vec se zna.samo ostaje da se vidi koliko daleko ce da idu u lazima,propagandi,izvrtanju i stereotipima.mada,s obzirom da su danas i filmovi otisli u qrac i postali obicni regrutni filmovi,ili reklame za sve i svasta,ocekujem dosta smejanja kada budem gledao to njesra...
ц ц ц ...
.. Pravi si policajac .. Otkud znas da sam u knjigu utisaka ,,MAXI ,, marketa fontom 72 napisao : Zivela Rusko Srpska Federacija ,, .... ....
ц ц ц ...
.. Pravi si policajac .. Otkud znas da sam u knjigu utisaka ,,MAXI ,, marketa fontom 72 napisao : Zivela Rusko Srpska Federacija ,, .... ....
Јединство православних народа ти дође као љубав по Бори Чорби ...
Па кад дођосмо до Боре Чорбе, ево да ти посветим једну његову песму: Око мене само, понављачи ђаци или болесници, или манијаци... Јединство православних народа је једини спас за православце од свих пошасти запада. То наравно знају интелектуалци попут Кусте, Иване Жигон и свих људи њиховог калибра, али сви који су дозволили да им испирање мозга од стране актуелне власти усмери животе према западу, биће грдно разочарани јер је уједињење православних народа без алтернативе, неминовност и једини спас - и већ се увелико ради на томе. Уосталом, нису Куста и Медведев сигурно разматрали - обсуждали филмску продукцију, већ нешто много важније за све нас... погађајте ...